Jump to content

Diamandis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    498
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Diamandis

  1. Πολυ ωραιες!!! Θα μπορουσες να ανεβασεις το φοντο της dockbar? :D
  2. Thank you! Θα το κατεβασω μόλις βρεθώ μπροστά σε pc! (Γιά το μίνι προ το θέλω...υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζεται?) Sent from my HTC Vision using Tapatalk
  3. Up! :( Sent from my HTC Vision using Tapatalk
  4. Καλησπερα, Μετα απο καποιους μηνες αποχης απο το φορουμ λογω φορτου εργασιας επεστρεψα με ανανεωμενο στολο:D Για αρχη, 2 ερωτησεις στα γρηγορα: Που ειναι το SEUS??? Θυμαμαι οτι πηγαινα στο site της SE και καπου εκει ηταν. Εχω φαει το site της απο το πρωι, το myphone και το google και δεν μπορω να βρω απο που θα το κατεβασω το αναθεματισμενο!!! Χελπ!!! :O:O Επειδη το MiniPro θα το δωσω στην γυναικα μου (αλλα θα το "συντηρω" εγω:lol:), θελω μια stable gingerbead. Ποια ειναι η πιο stable 2.3 αυτη την στιγμη? Thank you!
  5. Καλησπερα, Απο σημερα και εγω κατοχος του Ζ! Εντυπωσεις: -Πολυ καλη κατασκευη. Πολυ καλυτερη απο οσο την περιμενα και το qwerty μπαινει βγαινει μια χαρα. -Βαρυ κινητο, αλλα το ηξερα και δεν με πειραζει. -Ειχα Android οποτε δεν περιμενα κατι παραπανω πανω σε αυτο. Το Sence δεν με αρεσε. Εφυγα καρφι για Laucher Pro Plus. -Δεν με αρεσει που "ξυπναει" η οθονη μονο με το κουμπι ενεργοποιησεις. Κατι διαβασα καπου οτι αλλαζει αλλα δεν το θυμαμαι. (Θα ακολουθησει ερωτηση :p) -Το κεντρικο (οπτικο?) κουμπι το βρηκα παντελως αχρηστο! -Ωραια καμερα, καπως σκοτεινη (Θα ακολουθησει ερωτηση :p) Ερωτησεις (Εψαξα πριν ρωτησω αλλα μπερδευτηκα!:O) -Δεν εκανα την αναβαθμιση σε 2,3 γιατι ειδα οτι μετα το root ειναι περιεργο. Οπως ειμαι (απο Πλαισιο, 2.2), πως το ρουταρω ευκολα? Superoneclick? Z4Root? Απο που? -Χρειαζεται κανενα αλλο προγραμμα διαχειρισης καμερας ή το stock εκμεταλευεται πληρως την καμερα του? -Εχω χασει την μπαλα με τις Rom. Ποια ειναι η πιο σταθερη rooted gingerbread αυτη τη στιγμη? CM παιζει? -Πως "ξυπναω" την συσκευη χωρις το Power? Ευχαριστω για της απαντησεις... :)
  6. Το kies δεν τρεχει σιγουρα. Ξαναεβαλα τους drivers (2 φορες!) Για το CFRoot...δεν εχεις αδικο...θα το προσπαθησω. Ειχα την εντυπωση οτι η πιο "απλη" μεθοδος ηταν η πρωτη...οταν μετα googlara το "CFRoot" ειδα αυτο: " is for the "rooting beginners" and those who want to keep as close to stock as possible" Αυριο θα το δοκιμασω με το δικο του καλωδιο και σε Vista, και αν δεν γινει δοκιμαζω CF Thanx! ps. Το κινητο δεν ειναι δικο μου, ο ιδιοκτητης ειναι φρεσκος σε Android, Root, Roms κτλ και θελω να τον παω με το μαλακο!
  7. Καλησπερα! Εχω ενα προβληματακι. Εψαξα στο παρον τοπικ (και με το search και τυχαια μεσα στις σελιδες) αλλα δεν βρηκα τιποτα. Πηγα να κανω root με αυτη την μεθοδο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Ολα καλα, μεχρι την στιγμη που ανοιξα το S2Root. Το τρεχω και πριν ανοιξει, μετα το "Welcome to S2Root!" popup, με βγαζει σφαλμα των windows που λεει "unhandled exception has occured in you application....blah blah blah...Index was outside the bounds of the array" Παταω Continue (παραβλεπει το σφαλμα) και ανοιγει το προγραμμα S2Root. Μολις παταω root device, γραφει "Checking Device connection" και ξαναπεταει το ιδιο σφαλμα. Αν ξαναπατησω Continue, απλα μενει εκει χωρις να γινει το root... Καμια ιδεα? Thanx! ps. Το Root ΔΕΝ εγινε. Δεν εχω Superuser εικονιδιο. Ολα τα αλλα ειναι σωστα. Σωστο insecure (XWKE2), περνιεται σωστα και ολα συμφωνα με τον οδηγο! ΕDIT: Ξεχασα να πω οτι δουλευω σε XP SP3 και το USB καλωδιο ΔΕΝ ειναι το δικο του (αν και με φαινεται λιγο απιθανο να φταιει αυτο!)
  8. Thank you!!! 1)Ζ4root ε? Χμμμ...απλο και λιτο. Να υποθεσω οτι το εχουν κανει καποιοι απο εδω μεσα και δουλευει σε αυτο το κινητο. 2) Δεν καταλαβα, αυτες οι Rom αν ειναι Froyo ή Gingerbread...EDIT: Aκυρο, το ειδα, ειναι Froyo. Λενε απο Οκτωβρη για Ginger! 4)Παιζει επιδοτηση, γι αυτο ρωτησα...
  9. Καλησπερα σε ολους! Ηρθε η ωρα για καινουργιο κινητο και ζαχαρωνω το Χ5. Διαβασα περιπου 10 σελιδες απο την αρχη και 10 απο το τελος και αποφασισα να το παρω. Απο οτι βλεπω αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα του. Ερχομαι απο SE Mini Pro οπου ειχα βαλει 2,2 Android οποτε ειμαι familiar (πως σκ@τ@ λεγεται στα Ελληνικα αυτο?) με το Froyo. Θελω να κανω 2-3 ερωτησεις που κατα 99% θα εχουν απαντηθει αλλα χρονος για διαβασμα=μηδεν! Sorry! Mπορειτε να με απαντησετε απλα με αναφορα στο νουμερο του αντιστοιχου post για να μην κουραζουμε το topic... -Γινεται Root? Ευκολα? Superoneclick ή κατι τετοιο? -Παιζει καμια Rom, ποσο μαλλον για 2,3? Αν οχι υπαρχει τιποτα στα σκαρια? Εστω και απο XDA ή αλλου εκτος myphone? -Εχετε βρει καπου να αγορασω extra μπαταρια? Που? Ποσο? (Στο SE εχω 4!!!) -Τελικα το φερνει μονο η Wind? Ειμαι Voda και θα την αλλαζα μονο για χαρη ενος κινητου 199 euro με αυτα τα χαρακτηριστικα! Οτι αλλο σκεφτω...δεν θα ντραπω...θα ρωτησω αμεσως:D
  10. Kαι το ΟΙ File Manager ειναι πολυ καλο!
  11. Oσο παει γινεται και καλυτερο! Μπραβο παιδια!!!
  12. Mπορεις να ανεβασεις το wallpaper?:D
  13. Η κινηση δεδομενων, ειναι φυσιολογικο να τραβαει αρκετη μπαταρια...;)
  14. Πατα επανω το κουμπι "Mount R/W" (δηλαδη να μπορει να κανει και Read και Write)
  15. Εμενα με αρεσε παρα πολυ! Κανει κατι κολληματα μια φορα στις 2-3 μερες πλεον, αλλα κατα τα αλλα ειναι σαν να αλλαξες συσκευη! Το συνιστω ανεπιφυλακτα!!!! Και μια ερωτηση. Εχω πολυ καιρο να μπω λογω ελλειψης χρονου και εχω χασει τα δρωμενα. Ειδα οτι για το mini υπαρχουν τρελες εξελιξεις. Με το Pro τι παιζει? Εχουμε τιποτα πιο καινουργιο απο το παρων? Παιζει κανενα λινκ απο xda ή ακομα καλυτερα μεταφρασμενο εδω?
  16. Με το ειχε κανει και εμενα. Κανε Forget, και ξανασυνδεσου κανονικα...
  17. Μπορεις να βαλεις 2.2 ανεπισημα. Δες εδω Ρυθμισεις στην καμερα κανεις μονο με αλλο προγραμμα χρησης της.(πχ Vignette)
  18. Μηπως εβαλες την Rom για το σκετο mini και οχι για το Pro που εχεις?
  19. To update.zip δεν ειναι φακελος. Ειναι αρχειο. Kαι πρεπει να ειναι μεσα στον φακελο sdcard. Το εχεις εκει?
  20. Μπαααα...κατι με το κινητο σου παιζει. Εγω πιανω ανετα το δικτυο που ειναι σε αλλο οροφο...
  21. Ποια εκδοση λογισμικου εχεις τωρα?
×
×
  • Create New...