Jump to content

funk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.358
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

6 Followers

About funk

  • Ημ. Γέννησης 18/03/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

funk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Μετά από 3 μέρες χρήσης του τηλεφώνου και αφού απεγκατεστησα το bloatware της xiaomi και της Google μπορώ να πω ότι έχω κατά ενθουσιαστεί με την οθόνη και την μπαταρία της συσκευής.. ΑΛΛΑ μου λείπει ο dialer και message app του miui που είχα στο mix 2s μου. Γνωρίζει κάποιος καμία λύση χωρίς ξεκλείδωμα bootloader ώστε να εγκαταστήσω αυτά τα 2 app;
  2. Απο αυριο θα ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος του T pro και θα παει στην γυναικα το mix 2s που τοσο με βολεψε... Εχει δοκιμασει καποιος αυτην την θηκη?
  3. Εχω και εγω το ιδιο θεμα και απορουσα αν ειμαι τελικα ο μονος γιατι δεν εχω δει καπου online καποιος να το αναφερει...
  4. Εγω παντως μετα απο 6 μηνες με αυτον τον φορτιστη, φορτιζω καθε βραδυ χωρις κανενα προβλημα και ειναι και πανεμορφος πανω στο κομοδινο μου:p
  5. Ειχα δοκιμασει το CP+ και ενω στην αρχη ηταν τελειο μετα απο 1-2 εβδομαδες και χωρις κανεναν λογο εμφανισε μια τεραστια φουσκαλα με αερα αναμεσα στο τζαμι και στην οθονη, με το H+ pro δεν εχεις συναντησει κατι παρομοιο? Ποσες μερες το εχεις πανω στην συσκευη?
  6. Ναι αυτο δεν το γνωριζα και δοκιμασα να κατεβασω απο το play την εφαρμοφη...
  7. Μόλις έκανα την αναβάθμιση που υποτίθεται υποστηρίζει το Google lens αλλά όταν πάω να κατεβάσω το app μου βγάζει ότι η συσκευή είναι incompatible... Θέλω πολύ να δω επίσης αν με αυτήν την αναβάθμιση έφτιαξαν και το θέμα της αυτόματης φωτεινότητας... Έχει καταντήσει αστείο μετά από τόσους μήνες!
  8. θα συμφωνησω και εγω για την καμερα οτι ειναι πολυ καλη!!
  9. Απο προστασια πως ειναι? Εγω τελευταια κοιταω αυτην απλα με φοβιζει μηπως λογο κατασκευης χανω σημα σε gps και 4g..
  10. Μετα απο πολλες θηκες που εχω αγορασει και δοκιμασει κατεληξα στην imak, για εμενα συνδιαζει τον χαμηλο ογκο της με την σχετικα καλη προστασια που προσφερει... http://i65.tinypic.com/aloos3.jpg Ξερω το εχω παρακανει με τις θηκες..:lol:
  11. Οντως δεν υπαρχει αναγκη για gcam και για θηκη μετα απο οσες εχω δοκιμασει κατεληξα σε αυτην σε μαυρο ματ χρωμα, καθεται τελεια στο κινητο χωρις να δινει ογκο και εχει ενισχυμενες γωνιες για προστασια απο πτωσεις..
  12. Ειχα μια ελπιδα οτι με την 10.0.6.0 θα εφτιαχναν επιτελους το θεμα με την αυτοματη φωτεινοτητα... Μπα τιποτα παλι! (Aρε Apple..) Ουτε καποια αλλη ουσιαστικη διαφορα εχω εντοπισει.
  13. Δεν εχεις αδικο σε αυτο! Εμενα με εχει κουρασει η αυτοματη φωτεινοτητα που παντα ειναι πιο σκοτεινη απο οτι πρεπει να ειναι...
  14. Ακριβως! Εγω με cosmote εχω σχεδον παντου στην Θεσσαλονικη 4G+.
×
×
  • Create New...