Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Έχω κινητό από την Cosmote. Υπάρχει δυνατότητα αναβάθμησης χωρίς τη διαδικασία του unbrand;

και εγω cosmote εχω και δεν ειμουν unbrand , ακολουθησα την διαδικασια και ολα οκ

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο με το keyprint.xml λεει QWERTY Swidish\Finnish το σβηνω και γραφω QWERTY latin-on-greek αλλα το πληκτρολογιο παλι το @ με το εχει σαν Α με κατι σαν οξεια στρογγυλη μιλαμε για το slide πληκτρολογιο παντα.Τι κανω λαθος?

Ακυρο το χω μαλλον

Edited by ion008
Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol:

σαν να εχει bug το δικο μου και συγκεκριμενα αυτο: http://blog.se-nse.net/xperia-x10-wifi-bug-cause-found/ και δεν με αφηνει να μπω WiFi στο ρουτερ μου..την ωρα που παει να ανιχνευσει την ταυτοτητα με πεταει εκτος εμβελειας..

σαν να εχει bug το δικο μου και συγκεκριμενα αυτο: http://blog.se-nse.net/xperia-x10-wifi-bug-cause-found/ και δεν με αφηνει να μπω WiFi στο ρουτερ μου..την ωρα που παει να ανιχνευσει την ταυτοτητα με πεταει εκτος εμβελειας..

και τι πρεπει να κανουμε ? και το δικο μου ετσι ειναι δεν μπαινει με τιποτα, στην αρχη μπηκε για λιγο αλλα τωρα...... :what:

edit απ οτι διαβασα στο λινκ που εδωσες κανεις δε βρισκει λυση

Edited by dimtz

δεν εχω ιδεα και γω το ψαχνω αλλα τιποτα ακομα..ελπιζω να βρουμε μια λυση γρηγορα γιατι ειναι πολυ σημαντικο προβλημα, ουσιαστικα δεν μπορεις να κανεις τιποτα χωρις market, τζαμπα το root...

δεν εχω ιδεα και γω το ψαχνω αλλα τιποτα ακομα..ελπιζω να βρουμε μια λυση γρηγορα γιατι ειναι πολυ σημαντικο προβλημα, ουσιαστικα δεν μπορεις να κανεις τιποτα χωρις market, τζαμπα το root...

Γενικα κανει κατι τετοιες πι*ες...εμενα το 3G μου μου κανει κατι νερα..το ενεργοποιω,γραφει 3g με 2 βελακια κανονικα και μετα αντι 3G γινεται Η...τι ειναι αυτο το Η;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

κατεβασα και live wallparers απο το αντροιντ και εγινε ομορφο...εχω βαλει ψαρακια να κοινουνται και τα ταιζω...χεχε!!

Απο το market κατεβαζουμε live wallparers???

SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1

και εγω δεν ειμουνα unbrand και το εκανα μια χαρα :p

καλημερα.δηλαδη εκανες την αναβαθμιση ενω εισαι branded?εδω αριθμος εκδοσης 1.1.Α.0.8...ειμαι branded Λογικα ε?γνωριζει καποιος?δεν ειναι διαθεσιμη η αναβαθμιση ακομη εδω...

καλημέρα σε όλους σας. Πρώτη φορά γράφω οπότε ζητώ κ την κατανόηση σας:)

Έχω το xperia mini από vodafone με το 1.6. Απ ότι διάβασα στη δημοσκόπηση που υπάρχει στο forum, κάποιοι έκαναν το πέρασμα στην 2.1 έκδοση του λειτουργικού. Πως έγινε αυτό κ εγώ δεν βλέπω ούτε μέσω της ενημέρωσης λογισμικού από το τηλ. ούτε από το companion κάποια ενημέρωση? Κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.:wacko:

τι ειναι αυτο το Η;;

HSDPA. Μια χαρά είσαι!

Πως έγινε αυτό κ εγώ δεν βλέπω ούτε μέσω της ενημέρωσης λογισμικού από το τηλ. ούτε από το companion κάποια ενημέρωση? Κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.:wacko:

Δεν βλέπεις το update γιατί έχεις custom λειτουργικό. Debrand και αναβάθμιση ή αναμονή είναι τα μονοπάτια που μπορείς να ακολουθήσεις. :)

Καλώς ήρθες και καλή παραμονή! :happy:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

καλημερα παιδια. μηπως υπαρχει κανεις που να μπορει να μου στειλει με pm το root explorer?ευχαριστω και συγνωμη αν ταλαιπωρησω καποιον.:O

παιδια απο την λίγη χρήση που έκανα στα live wallpapers, τελικά τα ξήλωσα. στο μαμα launcher ίσως να παίζουν χωρίς lag αλλα στον launcher pro plus αν τον ζορίσεις λίγο, lagάρει τρελά.. άρα όσο όμορφα και αν ήταν, έφαγαν σουτ.

edit. αναθεωρωω!!! μόλις δοκίμασα ένα matrix code wallpaper! απλά τα σπάει. το έβαλα σε full speed apo ta settings του και μειωσα και το μεγεθος του Pixel του και τα σπάει! αφήνει ακόμη και ίχνος απο το δαχτυλο σου όταν κάνει slide!!! σαν fade out ενα πράγμα!!!

Edited by kallair

μα εκανα buck up με το κομπανιον.και πατησα ριστορ αλλα δεν ξερω γτ δεν τις εμφανιζει...αν ηξερα οτι παιζει τετοιο προβλημα θα εκανα με αλλο προγραμμα μπακ απς..στα μηνυματα μια χαρα μου τα εκανε ριστορ...τι παιζει ομως με τις επαφες?

ε πες το ρε ανθρωπε οτι εχεις συνδεση...γτ δεν γινεται ρουτιτ?

Παιδια στο backup του κινητου κρατα μοναχα τις επαφες που ειχες περασει χερατα και οχι αυτες που εκανες synch. Μακακια τεραστια :mad:

LG G3

και δεν σου περασε τπτ εσενα???

Και εμένα με κρέμασε το backup apk που είχε το τηλέφωνο στο πρόσφατο update... Τα τηλέφωνα από κάποια contacts που είχα κάνει sync μέσω myphone explorer (καμμιά 15αριά) μου τα έκανε restore σαν NOTES!!!!

Ευτυχώς είχα κρατήσει και backup από το ίδιο το myphone explorer, και εσβησα όλη τη μνήμη του τηλεφώνου και τα ξαναπέρασα σωστά.... νομίζω οτι ήρθε η ώρα να κάνω εκείνο το donate στον άνθρωπο που μας έφτιαξε αυτή την εφαρμογή, με έχει σώσει τόσες φορές!!!

Γιατι τοσος ντορος για το backup εφαρμογων? Ποσες εφαρμογες ειναι πια?

Οταν εκανα full επανεγκατασταση λογισμικου, δεν κρατησα τιποτα. Μονο σε ενα χαρτι εγραψα ολες τις εφαρμογες μου (39 για την ακριβεια). Μετα πηγα απο το μαρκετ (οταν δουλεψε) κα τις κατεβασα ολες...σε μια ωριτσα ηταν ετοιμες. Και ηταν και φρεσκοεγκατεστημενες με οτι συνεπαγεται αυτο (στις εφαρμογες που ειχαν ενσωματομενο backup οπως το SPC το εκανα φυσικα)...ποσο μαλλον τωρα που παμε σε "διαφορετικο" λειτουργικο και διαφορετικο περιβαλλον, δεν ειναι καλυτερα να κανεις clean install τις εφαρμογες?

up

και:

Μηπως ειναι να βγει συντομα μια λιστα που λεγαμε με τοπ εφαρμογες για 2.1 που τοσο καιρο δεν τις ξεραμε επειδη δεν μας τις εβγαζε το μαρκετ, αλλα και να ειναι συμβατες με το κινητο μας?

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

ρε παιδιά πως καταλαβαίνω αν είμαι debrand ή όχι....το κινητό είναι αγορασμένο απο κατάστημα χωρίς καποιας εταιρείας-ote -panafon και τέτοια.. έχω wind...μπορώ να κάνω αναβάθμιση ?

Είσαι branded κανονικά και με τον νόμο. Εντάξει η wind δεν έχει βαρύ branding (ringtones, εφαρμογές και λοιπά μπιχλιμπίδια όπως οι άλλοι) αλλά δεν παύει να έχει.

Και εγώ από wind το έχω και στην αρχή είχα το 1.1.A.0.8 κατόπιν το έκανα unbrand σε Generic UK (1.2.A.1.174) και τέλος έβαλα το Generic NBC (Nordic_2.0.A.0.504)

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σας, όπως λέει ο τίτλος πήρα το 2.1 mini pro από επιδότηση της vodafone και το χρησιμοποιώ με σύνδεση COSMOTE!!

αν μπορεί κάποιος ευγενικός άνθρωπος να μου πει πως μπορώ να βγάλω τις εφαρμογές τις VODAFONE και να το κάνω update???

Σας ευχαριστώ!

Αυτά τα διαβάσατε; Ισχύουν; Όντως δεν ανάβει το πράσινο LED όταν έρχεται SMS;;;

Αυτά τα διαβάσατε; Ισχύουν; Όντως δεν ανάβει το πράσινο LED όταν έρχεται SMS;;;

Με την stock εφαρμογή δεν ξέρω αλλά με το Handcent, μια χαρά ανάβει και μπορείς να το ρυθμίσεις κιόλας.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα.δηλαδη εκανες την αναβαθμιση ενω εισαι branded?εδω αριθμος εκδοσης 1.1.Α.0.8...ειμαι branded Λογικα ε?γνωριζει καποιος?δεν ειναι διαθεσιμη η αναβαθμιση ακομη εδω...

ναι φιλε μπορεις κανονικα εγω ειχα την 1.0Α036 της cosmote και περασα απευθειας την 2.1 χτες

Με την stock εφαρμογή δεν ξέρω αλλά με το Handcent, μια χαρά ανάβει και μπορείς να το ρυθμίσεις κιόλας.

δουλευει κανονικα φιλε με το πρασινο λαμπακι και με την μαμα εφαρμογη

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Παιδιά εγώ δεν το έχω πάρει από κάποια εταιρεία...Πότε θα μπορέσω να κάνω αναβάθμιση επιτέλους???
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Όταν γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση για το localization που έχει το λογισμικό σου. (πιο απλά, διαθέσιμο για την γεωγραφική περιοχή που ανήκεις)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Παιδιά εγώ δεν το έχω πάρει από κάποια εταιρεία...Πότε θα μπορέσω να κάνω αναβάθμιση επιτέλους???

δεν εχει σημασια απο που το πηρατε κλπ κλπ, μπορειτε να περασετε την 2.1

δεν εχει σημασια απο που το πηρατε κλπ κλπ, μπορειτε να περασετε την 2.1

Και που μπορώ να τη βρω?

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro