Jump to content

nokse

Members
  • Δημοσιεύσεις

    156
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nokse

  1. Αν και με το s5 και την ιστορια με τη λαθος τιμη δεν εξυπηρετηθηκα θα συμμετάσχω μηπως και...χρονια πολλα!
  2. Έχω λάβει μέρος καμιά 20αρία φορές σε αντίστοιχα giveaways και τίποτα..άλλη μια δεν τρέχει θέμα..Αντε κλασικά καλή επιτυχία
  3. Παιδιά ερωτηση.έχω f2g με το bonus των 300 λεπτών με ανανέωση 10 ευρώ.μπορώ να πάρω φοιτητικό.πιστεύετε ότι αξίζει η μεταφορά μου στο φοιτητικό η όχι?αξίζει να χάσω το σταθερό αυτό μπόνους για το φοιτητικό που ναι μεν δίνει περισσότερα με λιγότερα χρήματα αλλά δεν γνωρίζουμε για πόσο ισχύει?
  4. Είναι η πέμπτη φορά που παίρνω μέρος σε διαγωνισμό.μέχρι τώρα τίποτα.Τωρα ?
  5. Παιδιά συνέβη το εξής.είχα 0 υπόλοιπο.ανανεώνω με 11 ευρώ σε κατάστημα.ενεργοποιώ το bonus διπλασιασμου.μπαίνω στην εφαρμογή να ενημερωθώ για το υπόλοιπο.έχω 1,13 υπόλοιπο και 17,86 "δώρο" που λήγουν σε ένα μήνα.με λίγα λόγια μου έφαγαν νταβατζιλικι την ανανέωση που έκανα χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση ότι ολόκληρο το πόσο της ανανέωσης μεταφράζεται σε μπόνους ενός μηνα.οι άνθρωποι δεν παίζονται.θα τους πάρω τηλ το πρωί γιατί απλά μας περνάνε για ηλιθιους.
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση. Από τη στιγμή που τελειωνουν τα αγορασμένα mb και αρχίζει και τρώει από την κάρτα ειναι δυνατόν να με χρέωσε 5 Daily pass μαζί και μάλιστα να αφαιρέθηκαν εκείνη την στιγμή τα 5 ευρώ από την κάρτα μου?μάλλον κάτι άλλαξε στην πολιτική τους...
  7. Παιδιά ερωτηση.σήμερα το απογευμα είχα 280 mb υπόλοιπο και 5 ευρώ στην κάρτα."εφαγα" τα 280mb και επειδή χρειάζομουν κι άλλο ίντερνετ συνέχισα να σερφαρω υπολογίζοντας πως θα ενεργοποίηθει όπως γίνεται πάντοτε το daily pass.αμ δε.εντός ολίγων λεπτών έρχεται μήνυμα πως έχω μηδενικό υπόλοιπο...σας φαίνεται φυσιολογικό ?
×
×
  • Create New...