neo_com_3 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 πλήρες ξενέρωμα.. ιOS 4.2 από Νοέμβριο για iPad.. Anyway Τουλάχιστον έρχεται με πολλά καλούδια. Αν γνωρίζαμε και για τα Ελληνικά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Τουλάχιστον έρχεται με πολλά καλούδια. Αν γνωρίζαμε και για τα Ελληνικά... Τα Ελληνικά θα είναι στην 4.02 διάβασα. Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Για τα Ελληνικα, θα ειναι διαθεσιμα στην OS 4.2 τον Νοεμβριο. http://images.apple.com/ipad/software-update/images/icon_keyboard_20100901.png Keyboard and dictionary enhancements Choose from more than 30 new keyboards and dictionaries, including Arabic, Greek, and Hebrew. Περισσοτερα εδω. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) Καλημέρα έχω μια ερώτηση , έχω αγορασμένο το navigon στο iphone και είναι στα ελληνικά το έβαλα χθες στο ipad και είναι στα αγγλικά , μπορώ να το γυρίσω στα ελληνικά ? Edited September 2, 2010 by u5064247 Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMichalis Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Επίσης το επίσημο app του Twitter τώρα είναι universal και για iPad! Check it out! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Για τα Ελληνικα, θα ειναι διαθεσιμα στην OS 4.2 τον Νοεμβριο. Περισσοτερα εδω. ;) Αντε να βγεί καμία BETA να την βάλουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Αντε να βγεί καμία BETA να την βάλουμε. Από το site της apple: "Even better Mail See messages from all your accounts in a unified inbox, organize messages by threads, and open attachments in third-party apps." φαίνεται πολύ καλή λειτουργία, άντε να ξεφορτωθώ το jailbreak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Στο ημερολόγιο του iStorm δεν βλέπω καμιά παρουσίαση iPad. Γιατί άραγε :-) http://www.istorm.gr/calendar Δεν σας κρύβω ότι έχω στραβώσει λίγο με την Apple. Τέτοιο "εργαλείο" και μου τα έχει σπάσει με τις παραξενιές του. Όλο βάζω/βγάζω προγράμματα, κάνω μαϊμουδιές, πληρώνω για εφαρμογές που δεν δουλεύουν πλήρως και κάνουν τα μισά, μου ζητάει τον ίδιο κωδικό 10 φορές, για να κάνω αυτά που σε άλλες πλατφόρμες θεωρούνται αυτονόητα και δίνονται δωρεάν. Θα το δώσω στη γυναίκα μου να παίζει bejeweled και δεν θα ξανασχοληθώ μου φαίνεται. Το μόνο που θα μου λείψει είναι η οθονάρα του, και η αυτονομία. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Σίγουρα δεν νομίζω να ανακοίνωνε έτσι την διάθεση του iPad στην Ελληνική αγορά. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Μια ερωτηση. Δεύτερο λογαριασμό email δεν μπορούμε να ορίσουμε στο ipad; . Καλησπέρα ! settings->mail,contacts,calendars->Accounts->Add Account Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Στο ημερολόγιο του iStorm δεν βλέπω καμιά παρουσίαση iPad. Γιατί άραγε :-) http://www.istorm.gr/calendar Δεν σας κρύβω ότι έχω στραβώσει λίγο με την Apple. Τέτοιο "εργαλείο" και μου τα έχει σπάσει με τις παραξενιές του. Όλο βάζω/βγάζω προγράμματα, κάνω μαϊμουδιές, πληρώνω για εφαρμογές που δεν δουλεύουν πλήρως και κάνουν τα μισά, μου ζητάει τον ίδιο κωδικό 10 φορές, για να κάνω αυτά που σε άλλες πλατφόρμες θεωρούνται αυτονόητα και δίνονται δωρεάν. Θα το δώσω στη γυναίκα μου να παίζει bejeweled και δεν θα ξανασχοληθώ μου φαίνεται. Το μόνο που θα μου λείψει είναι η οθονάρα του, και η αυτονομία. Εγω παλι με iPad θα το αλλαζα. Και που θα το δωσεις παλι θα το παρεις. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ξέρουμε καμία καλή εφαρμογή για διαχείριση οικονομικών δηλαδή να παρακολουθούμε επιταγές (προμηθευτών-πελατών), ταμείο, έξοδα , αν έβγαζε και cash-flow , budget θα ήταν super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ξέρουμε καμία καλή εφαρμογή για διαχείριση οικονομικών δηλαδή να παρακολουθούμε επιταγές (προμηθευτών-πελατών), ταμείο, έξοδα , αν έβγαζε και cash-flow , budget θα ήταν super. Quick Sales for iPad Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Καλα αυτο ακομα να ερθει στην Ελλαδα;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Εγώ δε καταλαβαίνω αφου το Istorm ανοιξε, γιατί δε φέρνει Ipad!? Τα υπόλοιπα προιόντα Apple υπήρχαν παντού. Γιατί να μην έχει Ipad? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Να το φέρουν χωρίς Ελληνικά;;; Περιμένουν την 4.2. Δεν νομίζω κάποια εταιρεία να φέρνει προιόντα στην Ελλάδα χωρίς να παρέχει Ελληνικά (τουλάχιστον όχι μεγάλη εταιρεία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Να το φέρουν χωρίς Ελληνικά;;; Περιμένουν την 4.2. Δεν νομίζω κάποια εταιρεία να φέρνει προιόντα στην Ελλάδα χωρίς να παρέχει Ελληνικά (τουλάχιστον όχι μεγάλη εταιρεία). Δεν υπάρχει σαφής ενημέρωση για το iPad. Μιλάνε μόνο για ενδείξεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Δεν υπάρχει σαφής ενημέρωση για το iPad. Μιλάνε μόνο για ενδείξεις... Ναι απλά με την δικιά μου λογική όσο το ipad δεν έχει Ελληνικά δεν έρχεται Ελλάδα μεσω της apple. Πάντως όποιος το θέλει τόσο πολύ μπορεί να πεταχτεί στην Ιταλία για σαββατοκύριακο, πραγματικά και ταξιδάκι κάνει, με easy jet είναι πάμφθηνα και το παίρνει. Αρκεί να σιγουρευτεί ότι το έχουν στα μαγαζιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Καλησπέρα ! settings->mail,contacts,calendars->Accounts->Add Account Ευχαριστώ πολύ. Στις γενικές ρυθμίσεις της συσκευής !!! Περίμενα να είναι στην ίδια την εφαρμογή email. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Και γιατί να μην έχει πληκτρολόγιο ελληνικό ? Οι devellopers δηλαδή είναι πιο έξυπνοι που με διάφορα "τρικ" τα καταφέρνουν? Απλά για κάποιο λόγο δε θέλουν ακόμα να δώσουν το Ipad στην Ελλάδα. Το βασικό είναι οτι τα ελληνικά θα έρθουν απλά με αναβάθμιση. Οπότε και να το έφερναν στα καταστήματα δε θα άλλαζε κάτι στο hardware με την εμφάνιση των ελληνικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Ξέρουμε καμία καλή εφαρμογή για διαχείριση οικονομικών δηλαδή να παρακολουθούμε επιταγές (προμηθευτών-πελατών)' date=' ταμείο, έξοδα , αν έβγαζε και cash-flow , budget θα ήταν super.[/quote'] Δυστυχώς είναι ένα αρνητικό σημείο του κόσμου των IOS και android συγκρτικα με WM, όπου υπάρχουν τρεις τουλάχιστον εφαρμογές που συγχρονιζουν με τις αντίστοιχες στο desktop. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το IbearMoney που έχει αυτά που ζητάς, αλλά είναι λίγο πολύπλοκο εάν έχεις συνηθησει σε MS MONEY η QUIQUEN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Ξέρουμε καμία καλή εφαρμογή για διαχείριση οικονομικών δηλαδή να παρακολουθούμε επιταγές (προμηθευτών-πελατών), ταμείο, έξοδα , αν έβγαζε και cash-flow , budget θα ήταν super. Δοκίμασε μία και το Pocket Money. Εγώ αυτό έχω, εδώ και σχεδόν 2 χρόνια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Καλημερα. Σημερα παραλαμβανω και εγω (πρωτα ο θεος....) το iPad μου. Θελω αμεσα να παρω μια θηκη τυπου bookstand. Ειδα απο site της Mαccally http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=4FD3C1E5EA9B684688215C8E5306F923&pa=0F5C456DEA704C4598AB9947B4A4F9A5 και της Ιncipio http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=43487 Εχει καποιος προσωπικη αποψη για καποια απο τις δυο? Φανταζομαι οτι η Maccally θα ειναι πιο ποιοτοκοτερη ε? Κανενα φτηνο on-line κατστημα για την Maccally? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Η incipio μου φαίνεται λίγο χοντρή όπως την βλέπω στις φωτογραφίες αλλά δεν έχω άποψη απο κοντά. Εγώ έχω την macally, την πήρα απο το You. Συμπαθητική φαίνεται, όταν την προτωέβαλα μου κακοφάνηκε γιατί μου φάνηκε πως αυξήθηκε ο όγκος-βαρος του ipad αλλά τώρα την έχω συνηθίσει. Δεν ξέρω τι αντοχή θα έχει σε βάθος χρόνου το σύστημα που έχει για να κουμπώνει σε θέση stand. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGA_FUN Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Λιγό off αλλά έχει κανείς εδώ iTunes Ping?? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts