Jump to content

freco

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.491
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by freco

 1. Σαν χρήστης Xiaomi 11T pro και S22 Ultra έχω να πω ότι και τα δύο είναι υπέροχα τηλέφωνα. Ο λόγος που πήγα στο S22 είναι ξεκάθαρα το πενάκι (παλιές συνήθειες από το Νοτε 2 και μετά). Το Xiaomi 11T pro δεν είχε ούτε έχει κανένα πρόβλημα, είναι ταχύτατο και VFM. Φαντάζομαι και το 12Τ pro. Το S22 Ultra το πήρα πριν κυκλοφορήσει και πέρα από το θέμα με τις κλήσεις που λύθηκε με ένα SMS, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Και τα δύο είναι τηλεφωνάρες. Τι ψάχνετε τώρα; Ποιος την έχει μεγαλύτερη; Αυτό δείχνει μόνο ανασφάλεια, αν με τα λεφτά που έδωσα πιάστηκα μ@λ... Κανένας δεν πιάστηκε. Ξέραμε τι παίρναμε και χαιρόμαστε που το έχουμε. Απολαύστε τα υπερ-τηλέφωνά σας.
 2. Μήπως το GT2 σας κάνει τη ζημιά? Κάτι βρωμάει εδώ.
 3. Όχι άδειο. Γράφεις WIFICALL
 4. Όσοι έχετε πρόβλημα με χαμένες κλήσεις στείλτε μήνυμα στο 1333 να σας έρθουν οι ρυθμίσεις του WiFi Calling. Εμένα με αυτό είχε φτιάξει όταν το πρωτοπήρα και είχα θέμα. Δεν φταίει το κινητό.
 5. Όταν το πήρα (προπαραγγελία) είχε θέματα με τις κλήσεις (Cosmote). Μετά από καμιά βδομάδα κάποιος έδωσε τη λύση να στείλω μύνημα SMS για να πάρω τις ρυθμίσεις του WiFi Call. Από τότε, ποτέ κανένα πρόβλημα. Ανεξαρτήτως Android 12 ή 13. Είσαστε σίγουροι πως φταίει η συσκευή; Μετά από αλλαγή πλακέτας και πάλι θέματα; Λίγο παράξενο μου ακούγεται.
 6. Ερώτηση. Το google wallet δεν μπαίνει στο secure folder? Ούτε μεταφέρεται, ούτε εγκαθίσταται από το Play?
 7. Εννοείται πως γίνεται. Άνοιξε το OneDrive, επέλεξε τις φωτογραφίες που θέλεις και πάτα "Διαθέσιμο χωρίς σύνδεση". Φυσικά θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την επιλογή "Ελευθερώστε χώρο στην συσκευή σας" γιατί θα ξανασυμβεί το ίδιο κάποια στιγμή.
 8. Κάποια στιγμή σου πέταξε μια ερώτηση, αν θες να απελευθερώσεις χώρο στο κινητό σου ανεβάζοντας τις φωτογραφιές στο One Drive. Προφανώς απάντησες καταφατικά και τώρα είναι ΜΟΝΟ στο One Drive. Αν δεν έχεις ανοιχτό το συγχρονισμό δεν τις βλέπεις γιατί δεν υπάρχουν τοπικά στο κινητό.
 9. Είχα Note 10+ και τώρα S22 ultra. Παίζουν άψογα όλα με το bolero ηχοσύστημα του Scoda karoq. Μέχρι τηλεόραση μέσω android auto με το fermata app. Σίγουρα το αυτοκίνητο το υποστηρίζει. Κάτι άλλο παίζει με τη σύνδεση, τις ρυθμίσεις ή το Android auto που έχεις. Στα developer options έχει προεπιλογή για τη σύνδεση μέσω usb. Βάλε media κλπ. Όχι μόνο φόρτιση. Δοκίμασε με άλλο καλώδιο. Βάλε το τελευταίο android auto από το apkmirror.com. Κάνε και μια επανεκκίνηση το κινητό.
 10. Οι κάρτες από ελληνικές τράπεζες δουλεύουν; Συγνώμη που σε πρήζω αλλά δεν θέλω να βάλω το google wallet. Προτιμώ αυτό της Samsung. Αν δέχεται τις ελληνικές κάρτες τότε προχωράω. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ της Garmin στο ρολόι, αλλά δεν είναι συμβατό με όλες τις κάρτες μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
 11. Σου δουλεύει το Samsung Wallet ???
 12. Το έγραψα κι εγώ πιο πίσω. Ας μη δούλευαν οι πληρωμές που εμπλέκονται οι τράπεζες.. Ας δούλευαν όλα τα άλλα που τα έχουμε σε 2-3 ξεχωριστές εφαρμογές.
 13. Εμένα το δείχνει και κατεβάινει κανονικά. Anyway. Θα περιμένω. Ευχαριστώ.
 14. Στην αρχή ήταν για 3-4 χώρες και δεν το "βλέπαμε" στo Samsung store. Τώρα το βλέπω κανονικά. Αλλά δεν παίζει.
 15. Καλημέρα. Δούλεψε σε κανέναν το νέο Samsung Wallet? Εμένα εγκαθίσταται αλλά δεν δουλεύει ("Could not open Samsung Wallet"). Ούτε κατήργησε τα pass και pay όπως είχαν πει.
 16. Cosmote, Νέο Ψυχικό. Download 259 Upload 56
 17. Settings, About phone, software information. Το δικό μου ευρωπαϊκό λέει EUX σε όλα.
 18. Συγνώμη γιατί το έχασα. Τη λύση παρακάτω που σε μένα δούλεψε, τη δοκίμασες? Κάνεις επαναφορά στις ρυθμίσεις δικτύου. Μετά επανεκκίνηση Μετά έστειλα μήνυμα στο 1333 WIFICALL Πάλι επανεκκίνηση και έφτιαξε.
 19. Καλημέρα στην παρέα. Έφτιαξα μια ρουτίνα Bixby (από τις πολλές) το πρωί μετά το ξυπνητήρι να μου ανοίξει data κ.α. και να μου λέει το πρόγραμμα της ημέρας και τον καιρό. Το θέμα είνα πως μου ζητάει να ξεκλειδώσω το κινητό (με φωνή) και δεν κάνει τίποτα. Υποτίθεται το σπίτι το έχω στα trusted places και δεν θα έπρεπε να κλειδώνει. Νομίζω πως τα έκαναν λίγο μαντάρα με τις ρουτίνες. Γενικά δε βλέπω να δουλεύουν σωστά. Θα χρησιμοποιούσα από το google assistant αλλά δεν έχει αυτές που θέλω όσον αφορά τη συσκευή (πχ κλείσε data, χαμήλωσε τον ήχο όταν είμαι εκεί κλπ).
 20. Απ΄ ότι βλέπω έχεις Cosmote. Εδώ η λύση που δούλεψε σε μένα και από τότε κανένα πρόβλημα. https://myphone.gr/forum/topic/191673/?do=findComment&comment=7041791
 21. Η μετάφραση είναι από το Google translate. Ή ο chrome ή έχει βάλει την εφαρμογή και το βγάζει. Εγώ με τον samsung internet έχω 9 επιλογές πατώντας και τις τρεις τέλειες.
 22. Cosmote καθυστερεί λίγο. Τις επόμενες μέρες να την περιμένεις. Μια έκδοση πίσω είσαι από αυτήν που βγήκε τώρα.
 23. Το ίδιο και για την Ευρωπαϊκή. 1375,96 ΜΒ. Κατεβαίνει... Με πρόλαβες @SpeedRacer
×
×
 • Create New...