Jump to content

JustMichalis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    115
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About JustMichalis

  • Ημ. Γέννησης 13/04/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

JustMichalis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μου ήρθε το εξής μήνυμα από wind: "The best offer to talk to UK/Germany/France! Only with 7 euros you talk 90 to all mobile and fixed numbers. Type 16 and send via free sms to 12000!" Τι ειναι αυτό? Είναι όντως επίσημο από wind?
  2. Παιδιά μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα: Το μοναδικό πακέτο ομιλίας που σου προσφέρει 100 λεπτά προς όλα τα ΄δικτυα λήγει σήμερα. Μην ξεχάσεις να το ενεργοποιήσεις ξανά για να αποκτήσεις ακόμα 100 λεπτά.." Πως το ενεργοποιούμαι, κ πόσο κοστίζει και για πόσο?
  3. JustMichalis

    iOS 4

    Ρε παιδιά κοιτάξτε τι συμβαίνει. Έχεις βάλει όλους τους ξενους καλλιτέχνες κάτω από ελληνικά γράμματα ως εξής: καλλιτέχνες από Α κάτω από το Α, από Β κάτω από το Β, από C κάτω από Γ... από G κάτω από Η. Γιατί συμβαίνει αυτό?
  4. JustMichalis

    iOS 4

    Βασικά βγάζει όλα τα άλμπουμ κ καλλιτέχνες καάτω απο διαφορετικά γράμματα. τι να κάνω για να διορθωθεί?
  5. JustMichalis

    iOS 4

    Έχει παρστηρήσει κανείς το εξής με την 4.3.2 Έχω γλώσσα ελληνικά στο iphone και μέχρι τώρα είχα όλα μου τα άλμπουμ στο ipod app Α - Ω πρώτα και μετά τα ξένα Α - Ζ. Μετά το update είναι σα να χει γίνει μπέρδεμα... δε μου βγαζει τα αλμπουμ κάτω από τα σωστά γράμματα, κ αγγλικά κ ελληνικά, ενώ όταν κάνω scroll πάνω στη λίσρα με τα γράμματα δεξιά, σε μια στιγμή κολλάει στο c... Το κάνει κ σε άλλον?
  6. Παιδιά βοήθεια. Έχω κλειδωμένο iphone 3G με 4.1 και 05.14.02 Μπορώ να το κάνω jailbreak και unlock?
  7. εξαργύρωσα τους πόντους και η ημερομηνία ανανέωσης δεν έχει ανανεωθεί... γιατί?
  8. σε ευχαριστώ.. και κάτι άλλο.. τώρα τι ισχύει γενικά με το f2g? αν κάνω ανανέωση 5€ θα έχω 1500 προς f2g αλλά μόνο για ιανουάριο? μετά από φεβρουάριο θα βγούν νέα προγράμματα ή θα πρέπει να κάνω κάθε μήνα ανανέωση?
  9. παιδιά καλησπέρα κ χρόνια πολλά. θέλω να εξαργυρώσω τους πόντους του win club και να τους κάνω χρόνο ομιλίας... ο χρόνος ομιλίας που έχω τώρα λήγει 1/6/2011... αν εξαργυρώσω τους πόντους του win club και δε βάλω κάρτα μέχρι την 1/6 θα λήξει ο χρόνος που θα έχω, ή θα ανανεωθεί μέχρι ένα χρόνο μετά την εξαργύρωση?
  10. Έκανα σε ένα 3Gs 4.2.1 jailbreak με redsnow περνώντας του τη 6.0.15 του iPad.... Όλα έγιναν κανονικα., όταν πάω όμως να του κάνω unlock μέσω ultrasn0w το τηλέφωνο δε ξεκλειδώνει.. .Τι μπορεί να φταίει?
  11. ρε παιδιά μια βοήθεια.. προσπαθώ να κάνω unlock την 4.2.1 αλλά πρέπει να κάνω update την Baseband στη 06.15.00 με PwnageTool 4.1.3.... Έχω windows... Υπάρχει τρόπος να το κάνω?
  12. Έχω iphone 3gs με 4.2.1 και 05.15.04... Μπορώ να κάνω carrier unlock με το παραπάνω? ή θα υπάρξει πρόβλημα?
  13. JustMichalis

    iPhone 4

    ευχαριστώ, καλό είναι αν και έψαχνα το ακριβές αξεσουάρ της apple..
  14. JustMichalis

    iPhone 4

    κ εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν ποτέ να είχε πρόβλημα.. εξάλλου η καλή ποιότητα κατασκευής ειδικά του iphone 4 νομίζω ότι φαίνεται... κάτι άλλο... ψάχνω να βρω ευρωπαϊκό usb adapter.. δλδ την ελληνική μπρίζα που είχε στο ελληνικό κουτί γιατί εγώ το πήρα από αγγλία και θέλω όταν έρθω ελλάδα να το φορτίζω με αυτό.. έχει κανείς υπόψιν που θα βρώ? και δεν αναφέρομαι φυσικά στα 30E του Apple Store..
  15. JustMichalis

    iPhone 4

    Μου τυχαίνει πολλές φορές να παταω δυο φορές το home button και αντί να μου βγάζει τη μπάρα του multitasking να με πηγαίνει στην αναζήτηση. Γιατί;
×
×
  • Create New...