Jump to content

u5064247

Members
  • Δημοσιεύσεις

    240
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About u5064247

  • Ημ. Γέννησης 14/06/1968

Συσκευή

  • Συσκευή
    Sams S23 Ultra

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

u5064247's Achievements

  1. Καλημέρα , θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος όταν βάζω στο κινητό google maps απλά στο αυτοκίνητο να βλέπω τους χάρτες να μην κλίνει η οθόνη μετά από λίγο ??
  2. Καλημέρα , αυτήν έχω και εγώ είναι καλής ποιότητας σου δίνει προστασία στις κάμερες και καλό κράτημα στο κινητό , το αρνητικό είναι ότι δεν έχει ποδαράκι στήριξής αν θες να βλέπεις ταινία στο κινητό , ελπίζω να βοήθησα .
  3. Καλησπέρα σε όλους , θα ήθελα να ρωτήσω πώς η φωτογραφίες που βγάζω με το κινητό συχρονίζονται με το λογαριασμό μου στο google photo ??
  4. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Αγορασμένο από Κωτσόβολο στο κουτί του με ότι αυτό περιλαμβάνει με την απόδειξή αγοράς σχεδόν αχρησιμοποίητο Τιμή 25 ευρώ .

    25 €

  5. u5064247

    Huawei P10 Lite

    Καλημέρα εγώ πήρα αυτήν για εμένα ειναι πολύ καλή . https://www.skroutz.gr/s/13255437/Spigen-Rugged-Armor-Extra-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Huawei-P10-Lite.html
  6. Καλημέρα εχω το LG G4 από των Αύγουστο του 15 σειρά 505 , είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το τηλέφωνο και την κάμερα που για αυτόν το λόγο το πήρα , είδα την προσφορά στο πλαίσιο για το Kodak στα 249 ευρώ και σκέφτηκα το LG να το δώσο στην σύζυγο και εγώ να πάρω το Kodak . Θα ήθελα να ρωτήσω αξίζει η θα κλέω τα 250 ? Πάντα σαν καμεροτηλέφωνο ξέρη κάποιος για αυτό το τηλέφωνο ?
  7. Καλημέρα φίλε Γιώργο περιμένουμε από εσένα unboxing και hands-on .
  8. Σειρά 505 αγορά 14/8/15 από Γερμανό 650 ευρώ , μέχρι αυτήν τη στιγμή όλα καλά χωρίς προβλήματα , ελπίζω και στο μέλλον να μην υπάρξουν γιατί χρήματα δεν υπάρχουν .
  9. ΑΑ πρέπει να εχω τα δεδομένα μόνιμα ανοικτά γιατί εγώ τα δεδομένα τα εχω κλειστά και όταν πάω σπίτι εχω internet μέσω του ασύρματου δυκτίου που εχω στο σπίτι .
  10. Καλημέρα , πως μπορώ να ενεργοποιήσω το smart settings μου λέει να πάω στις ρυθμίσεις γενικές στην τοποθεσία μου αλλά όταν πάω δεν βρίσκω τι πρέπει να κάνω ,μπορεί κάποιος να βοηθήση ?
  11. Μπράβο Γιώργο πάντα πρωτοπόρος . (Αν το βαρεθείς εγώ εδώ είμαι) .
  12. Μπράβο Γιώργο είπες ακριβώς αυτά πού έπρεπε . Αν το βαρεθείς εγώ εδώ είμαι !
  13. Καλημέρα συνδέω το τηλέφωνο στο PC που τρέχει XP και δεν μπορώ να κατεβάσω της φωτογραφίες , τις βλέπω αλλά όταν κάνω αντιγραφή - επικόλληση δεν κατεβάζει ? Πώς αλλιώς μπορώ να κατεβάζω τις φωτογραφίες σε αυτό το pc που τρέχει xp (ειναι τις δουλειάς)?
  14. u5064247

    Sony Xperia Z3

    Μια ερώτηση πως μπορώ να μην δέχομαι κλίσης απο αριθμούς που ειναι με απόκρυψη ?
×
×
  • Create New...