Jump to content

takisbr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    130
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by takisbr

  1. Παιδιά για άλλη μια φορά θα ήθελα τη βοήθειά σας. Φλασάρισα για πρώτη φορά την TyphooN CyanogenMod 7 με αποτέλεσμα ένα αρκετά λειτουργικό τηλέφωνο. Όμως είναι αδύνατη η σύνδεση με το PC (Windows 7). Ενώ στο notification του τηλεφώνου φαίνεται ύπαρξη usb connection και στο pc ακούγεται ο ήχος σύνδεσης, είναι αδύνατον να δω τη συσκευη. Δεν είναι θέμα drivers γιατί στη διαδικασία φλασαρίσματος μεταφέρθηκε το zip αρχείο της Rom. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια
  2. Το πρόβλημα είναι για συνημμένα σε mail μικρά αρχειάκεια 100-200 Κ word, pdf, jpeg συμπιεσμένα με winrar και βρίσκεσαι μακριά από PC.
  3. Παιδιά λίγη βοήθεια γιατί έχω κολλήσει. Κατ'αρχάς μιλάω για αρχείο rar (ένα PDF συμπιεσμένο σε rar). Πιθανώς το Ifile, goodreader έχουν δυνατότητα μόνον zip και unzip και όχι για rar και 7z. Παίζοντας, το πέρασα από το desktop, το αποσυμπίεσα και το συμπίεσα πάλι με winzip. Περνώντας το εκ νέου στο ipad έχω δυνατότητα unzip. Κάνω κάτι λάθος;. Συγγνώμη που σας ζαλίζω! Τελικά υπάρχει πρόγραμμα που να υποστηρίζει αποσυμπίεση rar αρχείων; Και ο Perfect Downloader αναφέρει Zip, Unzip.
  4. ΈΧω την εντύπωση ότι το ifile έχει την δυνατότητα μόνον να συμπιέζει και όχι να αποσυμπιέζει αρχεία. ΈΧω λάθος; Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
  5. Υπάρχει κάποια εφαρμογή δοκιμασμένη για αποσυμπίεση αρχείων rar, zip που κατεβαίνουν με Safari ή icab mobile; ΈΧω δοκιμάσει ανεπιτυχώς AnArchiver και Iunarchive. Υπάρχει κάτι άλλο σίγουρο;
  6. Το dropbox το εγκαθιστούμε σε κάθε pc που θέλουμε να διαμοιράσουμε αρχεία. Μέσα από το dropbox του ipad μπορούμε να τρέξουμε το κάθε αρχείο με οποιοδήποτε πρόγραμμα θέλουμε Για λεξικό πιστεύω τα πιό πλήρη ελληνο-χ είναι τα magenta που είνα υποτίθεται για iphone, αλλά με καλύπτουν και στο ipad.
  7. Εκτός από το doc2go, εγώ χρησιμοποιώ αρκετά συχνά το DropBox. Aπλά μεταφέρεις ολόκληρο τον φάκελο, στον φάκελο του Dropbox στο desktop. Όσα αρχεία θες ofline τα κανεις favirites τσεκάροντας το αστεράκι στο Dropbox του ipad.
  8. Αγοράζοντας το NAVIGON μπορείς να το βάλεις όπως συνήθως και σε άλλες δικές σου iσυσκευές (έως 5) ή μόνον σε μία;
  9. Με την 4.2 το Quickoffice κρεμάει. Θα περίμενα μετά από δύο μήνες δοκιμαστικών εκδόσεων για developers θε έπρεπε να έχει γίνει αναβάθμιση σε μια εφαρμογή που στοιχίζει πάνω από 15 €. Υπάρχουν άλλες τέτοιες εφαρμογές?
  10. Σήμερα παρέλαβα το καινούργιο μου 4G. Θα ήθελα προς το παρόν να το κρατήσω χωρίς jailbreak. Όμως στο 3GS είχα το intelliscreen που με βόλευε εξαιρετικά. Ξέρω δεν θα υπάρξει τέτοια εφαρμογή στο appstore. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο που να παίρνει ραντεβού, tasks, γενέθλια κλπ από το google calendar και να τα εμφανίζει κάπως, έστω σαν αριθμό στην επιφάνεια εργασίας, έτσι να σου υπενθυμίζει ότι κάτι τρέχει σήμερα; Ευχαριστώ για κάθε πρόταση.
  11. Ξανά την 3.2 μέσω DFU mode
  12. Παιδιά βοήθεια με'χει πιάσει πανικός. Έκανα update την 4.2 και στο τέλος έμεινα με bootloader (το σήμα Itunes + usb) στο Ipad, ενώ στο itune "We're unable to complete your activation....register your device in the iphone Developer program portal, χωρίς να μου δίνει καμία δυνατότητα επιστροφής ή κάτι άλλο στο Ipad εκτός του eject. Tι μπορώ να κάνω τώρα μετά την πατάτα μου; Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. Λύθηκε το πρόβλημα με restore μέσω DFU mode.
  13. Εβαλα την Omega v14 WWE XT CHT. Το Home tab του τηλεφώνου δεν επιστρέφει στην home screen, χρειάζεται να πάω μέσω του sense.
  14. Ένα από τα ίδια. Κρατάω το jailbreak μόνο για το Ελληνικο πληκτρολόγιο.
  15. Evernote ότι καλύτερο. Το εγκατεστησα σήμερα στο HD2, στο Ipad, στο MacBook, στο PC του σπιτιού και του γραφείου, καθώς και στο Iphone της γυναίκας μου. Και στα 6 δουλεύει και συγχρονιζει άψογα. Μόνον σε android δεν το δούλεψα. Ευχαριστώ για τα φώτα σας. Τάκης
  16. Να ρωτήσω κάτι; Εχω πληρώσει ή έχω κάνει κράτηση κ.λ.π. Υπάρχει δυνατότητα την απόδειξη από το Safari ή από άλλον browser (χρησιμοποιώ τον iCab Mobile) να την σώσω κάπου στο IPAD. Στο PC το μετατρέπω σε PDF και τελειώνω. Το instapaper είναι πιθανή λύση γι'αυτό; Ευχαριστώ Τάκης
  17. Μα είναι και πρόβλημα applications. Μάθαμε με συγγεκριμενα προγράμματα και τα θελουμε στην καθημερινότητα μας. Θέλω οπωσδήποτε ένα οικονομικό προγραμμα που να συγχρονιζει με το PC, στα android δεν υπάρχει ούτε και στο IPHONE αντίθετα στα WM ξέρω τουλάχιστον τρία που συγχρονιζουν με MS Money, Quiquen. Θέλω ένα ewallet που να συγχρονιζει με το PC, στα android υπάρχει μόνον viewer. Αυτά και αλλά πολλά σκέφτομαι τώρα που θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τα wm. Αλλά μάλλον το αφήνω για τα Χριστουγεννα, που πιθανόν να ωριμάσουν περισσότερο οι εφαρμογές . Καιτοι το Σαββατο μ´ετρωγε το χέρι μου για ένα steak, που έπαιζα μαζυ του σ´ ένα Phone House . Συμπέρασμα Με δυσκολία θα αποχωριστουμε το HD2.
  18. Ipad-Iphone ιδανικός συνδυασμός, αλλά επιστροφή σε μικρότερη οθόνη από 4.3" δεν γίνεται. Το Ipad ιδανικό για τη βεράντα, το αεροδρόμιο αλλά δεν το κουβαλάς συνεχώς μαζί σου. Την Τρίτη στο Λονδίνο θα παίξω με το streak μήπως εγκαταλείψω πρώιμα το HD2 (συνήθως η αλλαγή smartphone γίνεται Οκτώβριο-Νοέμβριο)
  19. H 3.2.1 γίνεται jailbroken;. Οι εφαρμογές από cyndia (βασικά ελληνικό πληκτρολόγιο) ξαναμπαίνουν χωρίς πληρωμή,όπως στο Appstore; Eχω μόνον το email επιβεβαίωσης πληρωμής, χωρίς κάποιο password registration. Ευχαριστώ
  20. Πάντως υπάρχει πρόβλημα με το wifi που έχει συζητηθεί και εδώ και σε διεθνή forum και η apple προτείνει τα παρακάτω The problems users are having with WiFi involve weak signals, forgotten passwords, and issues with DHCP leases. If you are experiencing consistent problems, Apple offers a number of potential fixes that range from the obvious to the truly bizarre. Among the possible solutions listed are updating your router’s firmware, using WPA or WPA2 instead of WEP encryption, renewing the iPad’s IP address, toggling WiFi off and on, or increasing your screen brightness. Φιλικά Τακης*
  21. Εμένα πάντως το μεγαλύτερο και σοβαρωτερο πρόβλημα εξακολουθεί να είναι τα disconnection στο wifi. Μερικές φορές μάλιστα συμπεριφέρεται γαιδουρινα. Σήμερα το πρωί είχα ανάγκη να δω επιγοντως ένα email και αναγκάστηκα να ανοίξω το PC αν και ήμουν πάνω από το router. Φιλικά Τακης
  22. Εχω ένα μικρό πρόβλημα. Είχα την εντύπωση ότι στην 3.1 στον Opera πατώντας κάποιο link με video YouTube άνοιγε η εφαρμογή YouTube και έπαιζε το video. Στην 4 αυτό δεν γίνεται. Πρέπει να βάλω τον 10?
  23. Omega χωρίς sense κάτι σαν Titanium-->NRG, Xlight-->Miri για χρήση με SPB shell; Τελικά το Maxsense το βρίσκω αρκετά βαρύ. Μου μπλοκάρει το τηλέφωνο αρκετά συχνά στη σελίδα των quicklinks και χρειάζεται restart. To ίδιο μου συνέβη και στην energy maxsense. Εννοείται χρησιμοποιώ τον ελάχιστο αριθμό widgets. Επανέρχομαι στην Omega.
×
×
  • Create New...