Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Βluetooth rulez... Aυτες οι επαφες που εστειλα αποθηκευτηκαν στη μνημη του κινητου ή στη memory card? Στη μνήμη του τηλεφώνου. Υπαρχει επιλογη να βλεπω ξεχωριστα τις επαφες που ειναι αποθηκευμενες στη sim με αυτες που ειναι οπουδηποτε αλλου? Μέσω του προγράμματος των επαφών μπορείς να διαλέξεις τι θέλεις να βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 εξερχομενη??? δεν γινεται για εξερχομενη,μονο για εισερχομενη γινεται. μπορεις να διαγραψεις την επαφη ομως! Δεν ηθελα να φτασω στο σημειο να τη διαγραψω. Απλως να αποφυγω να κανω καποια ενεργεια, απο αφηρημαδα, οπως να στειλω ακυρο μηνυμα στην επαφη αυτη. Τελος παντων σ ευχαριστω! Sent from my Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Γινεται να μπλοκαρω εναν συγκεκριμενο αριθμο, ωστε εγω να μη μπορω να στειλω μηνυμα η να τον παρω τηλεφωνο? Δηλαδη να μπλοκαρω καθε εξερχομενη ενεργεια αλλα μονο γι αυτο τον αριθμο? :) Sent from my Galaxy tab using Tapatalk Ριξε μια ματια εδω: http://www.mobiion.com/magicall-more.html Ισχυριζεται οτι ειναι το μοναδικο που μπλοκαρει εξερχομενες/sms και γενικά υπαρχουν καλες κριτικες.Αν χρειαστεις βοηθεια να το βρεις,pm me.Πιστεψε με οτι καταλαβαινω απολυτα το λογο που το χρειαζεσαι,η διαγραφη του συγκεκριμενου αριθμου ομως σιγουρα ειναι η καλυτερη λυση. Edited January 27, 2011 by bbsnick Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ριξε μια ματια εδω: http://www.mobiion.com/magicall-more.html Ισχυριζεται οτι ειναι το μοναδικο που μπλοκαρει εξερχομενες/sms και γενικά υπαρχουν καλες κριτικες.Αν χρειαστεις βοηθεια να το βρεις,pm me.Πιστεψε με οτι καταλαβαινω απολυτα το λογο που το χρειαζεσαι,η διαγραφη του συγκεκριμενου αριθμου ομως σιγουρα ειναι η καλυτερη λυση. Τελεια! Μαλλον ο,τι ακριβως χρειαζομουν! :D ναι απο τη μια δε θελω να διαγραφω, απ την αλλη αφηρημενη μερικες φορες η απο συνηθεια, στελνω μηνυματα σε αριθμους που χρησιμοποιουσα πολυ συχνα, με αποτελεσμα να γινεται... ;) Σ ευχαριστω φιλε μου! :D Sent from my Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 πως γίνεται να στείλεις μήνυμα σε ένα αριθμό που δεν θες? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 πως γίνεται να στείλεις μήνυμα σε ένα αριθμό που δεν θες? γιατι τον πατησες κατα λαθος στην υπερευαισθητη οθονη ενω ηθελες τον απο πανω, απο συνηθεια κι αφηρημενα κανοντας μηχανικη κινηση ενω ηθελες να στειλεις αλλου, κλπ κλπ.. οπως και να χει εγω συγκεκριμενα, ενιοτε τα μπερδευω και στελνω αλλου.και για να υπαρχει αντιστοιχο .cab που αποτρεπει ακριβως αυτο, μαλλον δεν εχω μονο εγω το προβλημα. δε θελω να επεκταθω περαιτερω και συγγνωμη στους λοιπους για το off topic Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 πως γίνεται να στείλεις μήνυμα σε ένα αριθμό που δεν θες? Η δύναμη της συνήθειας φαντάζομαι! :rolleyes: Όπως και να έχει πάντως πρέπει να τονίσουμε για πολλοστή φορά πως το MagiCall είναι το καλύτερο πρόγραμμα στο είδος του όσον αφορά αυτά τα θέματα του call handling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) πως γίνεται να στείλεις μήνυμα σε ένα αριθμό που δεν θες? με αυτήν την απορία είμαι και εγώ. και για αποφυγή λαθών μπορείς πολύ απλά πριν την επαφή, να βάλεις ένα Ω έτσι η συγκεκριμένη επαφή πάει στο τέλος και εκλείπουν τα όποια προβλήματα! Edited January 28, 2011 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) καλησπερα θελω να περασω την μαμα ρομ να το στειλω για σερβισε... επι την ευκαιρια ελεγα να βαλω την τελευταια επισιμη ρομ την περασα αλλα εκει στο spl k to hspl εχω μπερδευτει τωρα μου λεει οτι μου ελεγε κ πριν το φλασαρισμα!! SPL-1.66.HSPL XE ΕΙΝΑΙ σωστο αυτο η θα μου πουνε πως τοχω ξεκλειδωσει????? επισεις με την μαμα ρομ εγγαταστησα 4 5 προγραματακια και βλεπω αυτο...(δειτε συνημενη εικονα) τι συμενει παλι τουτο?? δεν τοχω ξαναδει στα κοκινα ποτε!! Edited January 28, 2011 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Θα έλεγα πως το HSPL σημαίνει χακεριά , πριν σου απαντήσουν οι ειδήμονες μην το στέλνεις πουθενά . Ξαναδιάβασε στην πρώτη σελίδα περί επαναφοράς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Εχεις ακόμη πάνω το hspl.Για να επανέλθει το spl 1.42 που ειναι το επίσημο,πρέπει να φλασάρεις από κάρτα, την επίσημη 1.66 για τη συσκευή σου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Εχεις ακόμη πάνω το hspl.Για να επανέλθει το spl 1.42 που ειναι το επίσημο,πρέπει να φλασάρεις από κάρτα, την επίσημη 1.66 για τη συσκευή σου ναι αλλα θελω να παιξω με την επισημη 3.14 το σαβατοκυριακο και να το στειλω την δευτερα τι να κανω???? να πρωσπαθησω να φλασαρω την 3.14 μεσω της καρτας μνημης??? το δοκιμασα παλι συμφωνα με τον οδηγο αλλα κολαμε στο βημα 7 δεν ξεκιναει να περασει την ρομ δοκιμασα και με 2 διαφορετικες καρτες μπας και φτεει η καρτα αλλα τπτ!! ΤΕΛΙΚΑ ολα καλα περασα την ρομ μεσω καρτας και αλαξε και το spl εγινε SPL-3.03.0000 XE ειμαι οκ τωρα??????????? Edited January 28, 2011 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnicoN_ Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Γιατι δεν την φλασαρεις απο το pc σου? Μεσω wm divice center ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Γιατι δεν την φλασαρεις απο το pc σου? Μεσω wm divice center ... γιατι απο το pc δεν αλαζει το spl !!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Υπαρχει τροπος να εχουμε Google Earth στο κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Google Earth οπως το εχουμε στο pc οχι, Google maps ναι. http://www.google.com/support/mobile/bin/topic.py?hl=el&topic=14281 Edited January 28, 2011 by bbsnick Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 ΤΕΛΙΚΑ ολα καλα περασα την ρομ μεσω καρτας και αλαξε και το spl εγινε SPL-3.03.0000 XE ειμαι οκ τωρα??????????? Ναι... είσαι με official και κανονικά εντός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Υπαρχει τροπος να εχουμε Google Earth στο κινητο μας? Μόνο αν τρέχεις Android. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Καλησπέρα παιδιά, Χθες το βράδυ με επιασε μια μανία να δοκιμάσω Android Nand Roms. Δοκίμασα αρκετές αλλά κάποια στιγμή το κινητό δεν ξεκινούσε καθόλου. Όταν το συνέδεα στο Laptop ξεκινούσε, αλλά έκανε συνέχεια rebοot. Να μην σας τα πολυλογώ το πρόβλημα ήταν ότι με τα πολλά βάλε βγάλε την μπαταρία, είχε στραβώσει μια από τις επαφές που πατάει η μπαταρία. Το ίσιωσα και ανάβει κανονικά, μπουτάρει σε WM, τρέχω και Android από την SD, όλα καλά. Τώρα όμως έχει δημιουργηθεί άλλο πρόβλημα. Δεν μπορώ με τίποτα ούτε να αλλάξω Rom, ούτε task29. Ούτε από το PC ούτε από την κάρτα. Από την κάρτα βγάζει κανονικά την τρικολόρε οθόνη και κολλάει στην άσπρη οθόνη στο loading....... Από το PC επικοινωνεί κατ' αρχήν, κάνει επανεκίνηση, βγάζει τη μαύρη οθόνη με το logo Htc και τη μπάρα προόδου αλλά κολλάει εκεί χωρίς να προχωράει καθόλου. Μόνο Hard Reset μπορώ να κάνω και με τα πλήκτρα και από μέσα από τα WM. Αν κάποιος φίλος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και μπορεί να βοηθήσει, θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Χθες το βράδυ με επιασε μια μανία να δοκιμάσω Android Nand Roms. Δοκίμασα αρκετές αλλά κάποια στιγμή το κινητό δεν ξεκινούσε καθόλου. Όταν το συνέδεα στο Laptop ξεκινούσε, αλλά έκανε συνέχεια rebοot. Να μην σας τα πολυλογώ το πρόβλημα ήταν ότι με τα πολλά βάλε βγάλε την μπαταρία, είχε στραβώσει μια από τις επαφές που πατάει η μπαταρία. Το ίσιωσα και ανάβει κανονικά, μπουτάρει σε WM, τρέχω και Android από την SD, όλα καλά. Γνωστό και συνηθισμένο πρόβλημα στο HD2. Έχει βασανιστεί πολύς κόσμος με αυτό. Όσον αφορά το πρόβλημα που αναφέρεις είναι παράξενο, ένας από τους δύο τρόπους τουλάχιστον θα έπρεπε να δουλεύει. Η μπαταρία είναι φορτισμένη καλά; Φοβάμαι ότι κάπου εκεί εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Γνωστό και συνηθισμένο πρόβλημα στο HD2. Έχει βασανιστεί πολύς κόσμος με αυτό. Όσον αφορά το πρόβλημα που αναφέρεις είναι παράξενο, ένας από τους δύο τρόπους τουλάχιστον θα έπρεπε να δουλεύει. Η μπαταρία είναι φορτισμένη καλά; Φοβάμαι ότι κάπου εκεί εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα. Ναι είναι φορτισμένη η μπαταρία. Άλλωστε έχω τρεις μπαταρίες!!! Και δουλεύει κανονικά! Edit:Μάλλον βρέθηκε το πρόβλημα. Μόλις πέρασα το HSPL 2.08.HSPL και καπάκι το MAGLDR112. Μάλλον χθες το βράδυ μπερδεύτηκα έτσι όπως τα λέει εδώ..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=609477 και να πέρασα κατά λάθος το SPL2.08.0000 Edited January 28, 2011 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Καλημέρα σε όλους. Έχει δοκιμάσει κάποιος να τρέξει Ubuntu στο HD2; :worry: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Καλημέρα σε όλους. Έχει δοκιμάσει κάποιος να τρέξει Ubuntu στο HD2; :worry: Κατεβάζουμε από ΕΔΩ και βάζουμε το φάκελο linux (που προκύπτει μετά την αποσυμπίεση) στη root της SD. Τρέχουμε με τον File Explorer το αρχείο...haret-pre-0.5.3-20100629_092009-QSD8250-ONLY.exe και σε δύο λεπτά βρισκόμαστε στο περιβάλλον του Ubuntu!!! Δεν άντεξα και το δοκίμασα!!! Να και μερικά δικά μου screenShots Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 τελικά παιδιά με την Andida την μπαταρία, δεν έγινε τίποτα. Έκανα και μια καταγγελία στην PayPal, και μου δώσανε τα λεφτά μου πίσω. Ξέρει κανείς να μου πεί που αλλού μπορώ να βρω την 1600αρα Andida? έχω κοιτάξει όλο το ebay και το google, και μόνο η obostore την έχει. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 χρησιμοποιει κανεις το spb mobile shell??????????? θα ηθελα να ξερω αμα το βαλουμε μπορουμε να το κανουμε μινιμαιζ και να βλεπουμε και το μενου του λεο η αμα το βαλουμε μονο αυτο κ τελος???:X επισεις σε μερικα παιχνιδια δεν εχω ηχο με την μαμα ρομ ενω με την ωμεγα ειχα... τι πρεπει να εγγαταστησω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts