Jump to content

Nickgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    388
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nickgr

  1. Το έχω ανοίξει, δε φαίνεται τίποτα ξεκολλημένο. Όσο για τις Roms δεν έχει και πολλές να δοκιμάσω, οι πιο γνωστές είναι του Superceleron που δε φορτώνουν με τίποτα μετά την εγκατάσταση.
  2. Έχω Δοκιμάσει να κάνω το flashαρισμα της Rom με μεγάλο ανεμιστήρα να το φυσάει και δεν είχε διαφορά, πάλι κόλλησε. Την original την παίρνει κανονικά.
  3. Καλημέρα παιδιά, έχω ένα H96 pro+ 3/16 και απο την πρώτη στιγμή που το πήρα είχε διάφορα θέματα με crashαρισματα και κολλήματα. Αποφάσισα να του βάλω μια custom rom (του SuperCeleron συγκεκριμένα) αλλά ενω περνάει με το USB Flash tool σωστά δεν ξεκινάει ποτέ το box. Δείχνει την αρχική οθόνη και μετά στο animation παγώνει και μένει εκει. Υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει?
  4. Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω
  5. Καλησπέρα παιδιά, είμαι αρχάριος στα tv boxes και πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα H96 Pro Plus 3/16 το οποίο προορίζεται προς το παρόν να παίζει ένα ταπεινό youtube. Το κακό είναι οτι δεν κάνει καλά ούτε αυτό! Είναι συνδεδεμένο με καλώδιο απευθειας πάνω στο router και κάθε τόσο πετάει μήνυμα οτι διακόπηκε η σύνδεση με τον διακομιστή ή κρασάρει η εφαρμογή του youtube. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το dhcp και να βάλω στατική ip αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Να σημειώσω οτι δεν το έχω πειράξει καθόλου, όπως ήρθε το έβαλα πάνω και το ξεκίνησα. Πιστεύετε οτι είναι προβληματικό το κουτί ή είναι κάτι απο software? Ευχαριστώ!
  6. Nickgr

    OnePlus 6

    Κανένα πρόβλημα, πήρα εγώ απο το επίσημο κατάστημα της OP στην Αμερική το 5Τ και δουλεύει μια χαρά εδω στην Ελλάδα.
  7. Nickgr

    OnePlus 5T

    Το δοκίμασα στο σπίτι σε μηχανήματα με Windows 10 και δουλεύει κανονικά οπότε σίγουρα κάτι φταίει στο συγκεκριμένο laptop.
  8. Nickgr

    OnePlus 5T

    Καλημέρα φίλε, το πρόβλημα συμβαίνει σε Windows 7. Δεν έχω δοκιμάσει σε Windows 10 ακόμα αλλά θα το κάνω μόλις γυρίσω σπίτι. Έκανα restart και στο pc και στο τηλέφωνο καθώς και clear cache αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Θα δω μήπως υπάρχει καινούρια έκδοση των drivers της κάρτας wifi. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα το δοκιμάσω με 2 windows 10 μηχανήματα που έχω σπίτι μόλις γυρίσω
  9. Nickgr

    OnePlus 5T

    Καλημέρα παιδιά, έχω πρόβλημα με το Wifi Hotspot του τηλεφώνου. Όταν συνδέω το laptop μου δείχνει limited connectivity και δε μπαίνει στο ιντερνετ. Έχει αντιμετωπίσει κανείς τέτοιο πρόβλημα?
  10. Nickgr

    OnePlus 6

    Στην Αμερική δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμο γιατί είναι κάποιες ώρες πίσω. Σε 3 ώρες περίπου απο τώρα θα ανοίξουν οι παραγγελίες
  11. Nickgr

    OnePlus 5T

    Άν έχεις ασχοληθεί έτσω και λίγο με flashαρισμα τότε δε θα έχεις πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί περισσότερο πάντως είναι το θέμα της εγγύησης και όχι το OS
  12. T-Mobile χρησιμοποιώ εγώ κάθε χρόνο που πηγαίνω Ανατολική ακτή και είμαι ευχαριστημένος. Και η Verizon είναι καλή αλλά έχει περίεργες μπάντες και πρέπει να τις υποστηρίζει το τηλέφωνο σου.
  13. Nickgr

    OnePlus 5

    Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι για την αγορά του 8/128. Ποιά είναι η καλύτερη τιμή που μπορεί κανείς να το βρεί σε αξιόπιστο μαγαζί του εξωτερικού?
  14. Καλό αυτό! Γενικά έχω εμπειρία σε flashing (HTC και Xiaomi) αλλά δεν έχω ασχοληθεί με Samsung και μου φάνηκε παράξενο το μήνυμα. Να προχωρήσω στην εγκατάσταση της Magma με το Philz η να προσπαθήσω να βάλω cwm ή twrp?
  15. Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Προσπαθώ να περάσω τη Magma Rom σε ένα Note 3 με Android 5.0. Έκανα root το τηλέφωνο με το chainfire autoroot και δοκίμασα να βάλω ένα απο τα recoveries που πρότειναν στο thread της rom στο xda. Έφαγα πολλή ώρα αλλά δεν κατάφερα να περάσω ούτε το cwm ουτε το twrp. Τις περισσότερες φορές ενώ το odin έδειχνε οτι φόρτωνε το recovery κανονικά το τηλέφωνο μετά το reboot επέστρεφε στο stock ή ακόμα χειρότερα δεν έμπαινε καν σε recovery και με πέτουσε στην οθόνη του bootloader (αυτο διορθωνόταν με εκ νέου φόρτωμα του stock recovery απο το odin). Με τα πολλά το μόνο recovery που κατάφερα να φορτώσω είναι το Philz touch στο οποίο το τηλέφωνο μπαίνει κανονικά αλλά πριν μπει γράφει πάνω πάνω "Recovery is not seandroid enforcing" "set warranty bit : recovery" και όταν μπεί γράφει κάτω κάτω Philz touch και άλλο ένα recovery το όποιο δοκίμασα να φορτώσω σε μια απο τις προσπάθειες μου. Με αυτη την κατάσταση φοβάμαι να προχωρήσω σε εγκατάσταση της Magma μήπως δε δουλέψει σωστά. Χρειάζεται να φορτώσω firmware με το odin για να στρώσει η υπάρχει και άλλη λύση?
  16. Φίλε, απο τη στιγμή που δεν είσαι εξοικειωμένος με το Android και τα HTC δεν έπρεπε να αγοράσεις συσκευή με custom rom. Προτείνω να το γυρίσεις στην εργοστασιακή του κατάσταση για να δεις αν το πρόβλημα οφείλεται σε software η hardware.
  17. Ποια Venom έβαλες? Έχει 2 για το S3. Βάλε το link εδώ να δούμε
  18. Άν έχεις αυτό με τον S4 επεξεργαστή έχεις πολλές επιλογές. Προτείνω την Maximus HD http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2445392 Η αν θέλεις περισσότερο customization, την Viper http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2667758 Αυτά πάντα για Sense ROMS. Σε ROMS που δεν έχουν Sense δεν έχω άποψη γιατί ποτέ δε χρησιμοποιούσα. Τώρα γι'αυτό με τον S3 επεξεργαστή βλέπω οτι η TrickDroid http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1910738έχει σταματήσει οπότε πας σε Viper http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2485224
  19. Για το πρώτο δε μπορώ να σου πω σίγουρα γιατί δε με έχει απασχολήσει ποτέ. Το δεύτερο πάντως γίνεται 100% με Custom ROM γιατί το δούλευα έτσι όσο το είχα. Η μπαταρία ήταν επίσης αρκετά καλύτερη με custom kernel.
  20. Είναι 5.0.1 με Sense 6. Τι εννοείς να γράψεις στην SD; Να μετακινήσεις εφαρμογές?
  21. Δούλεψε το λίγες μέρες stock και αν σε προβληματίσει κάτι η ζητήσεις κάτι που δε μπορεί να γίνει γράψε εδώ να σου πούμε αν γίνεται με custom rom.
  22. Ναι, μην παιδεύεσαι με τα 8αρια
  23. Κάνε ένα restart στο pc, απενεργοποίησε αν έχεις antivirus και firewall και δοκίμασε ξανά. Μην κλειδώσεις ξανά τον bootloader
  24. Έχεις κλειδώσει ξανά τον bootloader, πέρνα το αρχείο που σου έστειλαν απο το htcdev.com να γράψει unlocked και δοκίμασε πάλι. Επίσης σιγουρέψου οτι δίνεις την εντολή για το flash ενώ το τηλ βρίσκεται σε RUU mode (fastboot oem rebootRUU) θα το καταλάβεις απο το μαύρο φόντο με το ασημί λογότυπο HTC.
×
×
  • Create New...