Jump to content

NIKOLAOS68

Members
  • Δημοσιεύσεις

    978
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About NIKOLAOS68

  • Ημ. Γέννησης 08/11/1968

Συσκευή

  • Συσκευή
    S24 Ultra 1tbt

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Άγιος Δημήτριος

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

NIKOLAOS68's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ήρθε η θήκη, μια χαρά δουλεύει το πενάκι. Επίσης αυτό που λένε ότι εξέχει το πενάκι δεν ισχύει. Είναι ακριβώς όπως και στο Note 20
  2. Έχει παραλάβει κάποιος από Ελληνικό κατάστημα; Έχω παραγγείλει 19/1 από Γερμανό και μέχρι πριν λίγο που ρώτησα δεν έχουν κάποιο νέο για την παράδοση.
  3. έχω στο Note20 ultra τέτοια θήκη και δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο στο πενάκι. Αναμένω να έρθει το S24 ultra που έχω προπαραγγείλει και να δοκιμάσω και εκεί την magsafe θήκη που επίσης περιμένω να έρθει
  4. Το πρόβλημα λύθηκε με απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής
  5. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Να ρωτήσω για ένα θέμα σχετικά με την λειτουργία του messenger που αντιμετωπίζω τελευταία στο Note 20 ultra: όταν λαμβάνω ένα μήνυμα στο messenger και ανοίγω την συνομιλία για να το διαβάσω ή να το ακούσω (αν είναι ηχογραφημένο), μπορώ να απαντήσω γραπτώς χωρίς κανένα πρόβλημα, όμως πατώντας το εικονίδιο με το μικροφωνάκι για να ηχογραφήσω την απάντησή μου δεν ανταποκρίνεται. Αν κλείσω την συνομιλία και την ανοίξω ξανά, τότε μπορώ να ηχογραφήσω, όμως αν απαντήσει ο συνομιλητής και προσπαθήσω να ξαναηχογραφήσω πάλι παρουσιάζεται το πρόβλημα αυτό. Έχω καθαρίσει την cache της εφαρμογής χωρίς να λυθεί το πρόβλημα.
  6. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, η έλλειψη κάρτας μνήμης και θέσης spen γέρνουν την απόφαση προς το Note ... να μην χαλάσω και την συνήθεια καθώς τα έχω πάει στην σειρά: Note 2, 3, 4, 8, 9!
  7. Καλησπέρα σε όλους! Κάτοχος Note9 το οποίο ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω. Είμαι μεταξύ Note20 ultra & S21 Ultra. Διαβάζοντας το νήμα κατάλαβα ότι το S21 Ultra δεν παίρνει κάρτα μνήμης. Το spen υπάρχει στην συσκευή όπως στα Note;
  8. Αυτό ακριβώς ήθελα. Ευχαριστώ πολυ
  9. Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό, το έκανε στο ΝΟΤΕ, το κάνει και στο 9. Με το ΝΟΤΕ 4 δεν είχα τέτοιο θέμα. Χρησιμοποιώ το Page Manager (κάτι σαν επαγγελματικό FB) και πολύ συχνά καθυστερεί να χτυπήσει η ειδοποίηση της εφαρμογής. Εννοείται ότι στις ρυθμίσεις της μπαταρίας έχει οριστεί στις εξαιρέσεις η εφαρμογή αυτή. Viber, Facebook, Messeger και Whatsup όμως έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις, χωρίς καθυστέρηση, κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι φταίει η εφαρμογή (Page Manager) και όχι το λειτουργικό της συσκευής.
  10. Καλησπέρα σε όλους! Μόλις σήμερα μεταπήδησα από το ΝΟΤΕ 8 στο ΝΟΤΕ 9. Όλα καλά εκτός από το ότι δεν μπορώ να βρω τον τρόπο να ενεργοποιήσω δεύτερο λογαριασμό στο Facebook, κάτι το οποίο είχα κάνει στο 8. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό παιδιά;
  11. Επίσης ρώτησα και στο Πλαισιο πριν προβώ στην αγορά, οι οποίοι το έχουν 1030,00 και αν θέλεις τιμολόγιο απλώς αφαιρούν το ΦΠΑ. Ίδια προ ΦΠΑ τιμή δηλαδή και για τις 2 περιπτώσεις.
  12. Η τιμή που τα δίνουν με τιμολόγιο είναι η τιμή αγοράς στο μαγαζί χωρίς ΦΠΑ. Η τιμή για αγορά με απόδειξη λιανικής μέσω Internet είναι χαμηλότερη. Με λίγα λόγια η καθαρή αξία προ ΦΠΑ είναι υψηλότερη όταν το πάρεις με τιμολόγιο.
  13. Ναι το F είναι, από εκεί που το πήγα για επισκευή μου είπαν ότι είναι πρόβλημα της μνήμης του. Οπότε κτύπησα το 8άρι για να τελειώνουμε και να έχουμε να παίζουμε.
×
×
  • Create New...