Jump to content

eirhnh_k

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.915
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by eirhnh_k

  1. γίνεται να κάνω downgrade την έκδοση λογισμικού που έχει το εν λόγω μοντέλο; Τώρα συγκεκριμένα έχει την 4.4.2.
  2. Επιδιορθώθηκε! ευχαριστώ πολύ!:happy:
  3. καλημέρα, προσπάθησα να κάνω downgrade απο 4.1.2 σε 4.1.1 μέσω Odin. Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά χωρίς σφάλματα, μα τώρα η συσκευή έχει κολλήσει στο Samsung boot logo και δεν μοιάζει να εκκινεί! Πρόκειται για την Τ999 της T-Mobile. Μπρίκαρε;:confused:
  4. καλημέρα! Συνάδελφος που μετακόμισε απο Αμερική έχει ένα Galaxy S III, το οποίο είναι κλειδωμένο στην αμερικάνικη T-Mobile. Φυσικά, δεν αναγνωρίζει ελληνικά δίκτυα, μα ο άνθρωπος μένει πλέον Ελλάδα και θέλει να το χρησιμοποιεί εδώ. Πως ξεκλειδώνει η συσκευή χωρίς να ζητήσει unlock code απο T-Mobile? (του αρνήθηκαν το unlock απ οτι μου είπε)
  5. Θα τις έχεις Κώστα, αν και νομίζω οτι δεν θα αλλάξουν και ιδιαίτερα γιατί απο το 2007 που αγοράζω σχεδόν κάθε μοντέλο της εταιρείας σε κινητό, και μοντέλο παρά μοντέλο σε iPad, έχω πετύχει πολλές ζέστες στην Αθήνα! :happy: EDIT: Αναφορικά με το Mac να πω κι εγώ στο σημείο αυτό, πως το δουλεύω με 2 δίσκους εκ των οποίων ο βασικός είναι SSD (που παίζει μεγάλο ρόλο) κι έχει περίσσεια RAM (16GB) οπότε η συσκευή δε ζορίζεται εξ ορισμού.
  6. Με παραξενεύει αυτό που λές Κώστα. Διότι δουλεύω τη συσκευή στο μέγιστο, κυρίως σε μη κλιματιζόμενους χώρους και εκτός ασύρματων δικτύων, και με θήκη Ozaki 0.3mm. Αυτό δεν το έχω διαπιστώσει. Κι όσες φορές αντιλήφθηκα οτι ζεστάθηκε θεωρώ οτι φταίει το μέταλλο το οποίο ναι μεν πιο άμεσα αντιλαμβάνεσαι τη θερμοκρασία, αλλα και πολύ πιο εύκολα κρυώνει. Κι αυτό το επιβεβαιώνω και με το Mac, που Αύγουστο μήνα σε εξωτερικό χώρο δούλευα iMovie και επεξεργαζόμουν βίντεο, και ήταν άνετο.
  7. εαν κατα το setup της συσκευής επέλεξες να μην στέλνονται τα Διαγνωστικά, τότε τα αποστέλλει (νομίζω) κάθε φορά που κάνεις συγχρονισμό στο iTunes και τα βλέπεις να εξαφανίζονται απ τη συσκευή. :happy:
  8. καλύτερα να μην έχεις τόσο άγχος με την μπαταρία! :) Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με την καθημερινή χρήση. Σίγουρα δεν είναι τα Διαγνωστικά αυτά που θα σου καταναλώσουν μπαταρία σε τέτοιο βαθμό ώστε να σε απογοητεύσει η απόδοση και η αυτονομία εντός της ημέρας. ;)
  9. Κοίτα, το γεγονός οτι δημιουργήθηκε conflict μεταξύ εφαρμογών ή εφαρμογής και λειτουργικού και κάποια "έσκασε", αυτομάτως δεν την καθιστά αυτό προβληματική, που άμα τη σβήσεις θα καλυτερέψει η χρήση της συσκευής. Και εργοστασιακά στημένη να έχεις τη συσκευή, θα δεις και πάλι στα Διαγνωστικά διάφορα reports "σκασμένων" native εφαρμογών. Σου πρότεινα το iTunes, οχι γιατί κερδίζεις κάτι. Απλά σου "καθαρίζει" το history των Διαγνωστικών.
  10. Το System Report απλά σου αναφέρει ποιές εφαρμογές, για το Χ λόγο "έσκασαν". Ουσιαστικά δεν είναι πρόβλημα. Πρόβλημα θα ήταν, αν έβλεπες μέσα στα reports panic.plist. Για να φύγουν αυτά, απλά σύνδεσε το iPhone με το iTunes και πάρε backup. Μια τυπική διαδικασία, που καθαρίζει όμως και το System Report. :)
  11. eirhnh_k

    iPhone 5

    Χωρίς να ανοίξεις το Photo Stream σου αλλά έχοντας επαναφέρει το backup σου με apps και data, στο κάνει;
  12. αρκεί να κλείσεις το my Photo Stream απο τα Settings του iCloud. :)
  13. eirhnh_k

    iPhone 4

    Μπορεί να ακουστεί λίγο παράλογο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τα Hosts του iTunes δοκίμασες να τα "πειράξεις"?
  14. Aν αντιλαμβάνομαι σωστά αυτό που ρωτάς, η αυτόματη αυξομείωση της φωτεινότητας, επιλέγεται απο τον αισθητήρα της συσκευής που είναι μπροστά. Ουσιαστικά, δε του επιτρέπεις, ή αποτρέπεις, εσύ κάτι, αλλά αυτό κρίνει κι επιλέγει αυτόματα πως για το δεδομένο φωτισμό η φωτεινότητα σε εξυπηρετεί. Ο slider απλά σου δείχνει γραφικά, τι επίπεδο φωτεινότητας υιοθετήθηκε απ τη συσκευή τη δεδομένη στιγμή. Αναφορικά με το ζέσταμα, απλώς έχει αλουμινένιο back case, και νιώθεις λόγω του μετάλλου πιο έντονα τη θερμοκρασία. αυτό δε σημαίνει πως η συσκευή ανεβάζει θερμοκρασία όμως. είναι η φυσιολογική της. κατά τον ίδιο τρόπο, κρυώνει και πολύ εύκολα! ;)
  15. θα έπρεπε να λειτουργεί σωστά με τον τρόπο που σου αναφέρει ο Stendor. Παρόλα αυτά για κάνε και ένα reset network settings για να σαι σίγουρη. Settings/General/Reset/Reset Network Settings
  16. eirhnh_k

    iPhone 5

    Καλημέρα! Ενδέχεται να έχεις τραβήξει πολλές Panorama φωτογραφίες και πολλές HDR; Αν και δε θα έπρεπε να στο κάνει, δοκίμασε με τη συσκευή "καθαρή" και χωρίς να ανοίξει τα Photo Streams σου, να τραβήξεις φωτό και να δοκιμάσεις την ταχύτητα του Camera Roll. :) Edit: Ο διαθέσιμος χώρος δεν επηρεάζει την ταχύτητα της συσκευής, εκτός πια κι αν ελαττωθεί και παραμείνουν διαθέσιμα ΜΒ αντί για GB.
  17. Υπο περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί να καεί κι ο φορτιστής του iPhone λόγω των διαφορετικών Αμπέρ που βγάζει ως έξοδο, σε σχέση με αυτά που χρειάζεται το iPad. :)
  18. το ειχε η κολλητη μου φιλη, τη στιγμη που εγω ειχα ενα Panasonic VS3... με ειχε φαει, η μαυρη ζηλεια...:ninja:
  19. πωπω! εχω μεινει!! :shock::shock: Συγχαρητηρια για την απιστευτη συλλογη και το νημα αυτο!
  20. eirhnh_k

    iPhone 4

    Δε νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος... Μαλλον τα εχασες...
  21. eirhnh_k

    iPhone 4

    restore η μονη λυση...
  22. eirhnh_k

    iPhone 4

    φυσικα! οπως εγραψα παραπανω μονο μεσω jailbreak! :)
  23. eirhnh_k

    iPhone 4

    γινεται μονο μεσω jailbreak και με εφαρμογες τυπου loctopus
  24. δεν εχω ασχοληθει με symbian αρκετο καιρο, οποτε δε μπορω να βοηθησω πανω σε αυτο!
  25. Θα βαλεις καποιο .cab στο κινητο σου οπως το pim backup. Θα παρεις backup τα sms, κι απο εκει το αρχειο που θα δημιουργηθει, το περνας στο pc σου.
×
×
  • Create New...