Katath Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Καλησπέρα. Πέρασα πριν στην κάρτα μνήμης της συσκευής μου 175 τραγούδια, έκανα ενημέρωση της βιβλιοθήκης και όταν μπαίνω στην μουσική του sense, φαίνεται ότι φορτώνει και δεν μου εμφανίζει τα νέα κομμάτια, αλλά ούτε μπορώ να ακούσω κάποιο από τα παλιά (είναι παγωμένο όλο το menu της βιβλιοθήκης). Η κάρτα μνήμης μου είναι class 6, οπότε δεν νομίζω να ευθύνεται αυτό. Τι μπορεί να συμβαίνει? Μήπως δεν κάνω εγώ κάτι σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Δεν είναι λογικό, επανεκκίνηση έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Δεν είναι λογικό, επανεκκίνηση έκανες; Ναι έκανα, αλλά όχι αμέσως μετά την μεταφορά των τραγουδιών στην κάρτα μνήμης. Προσπάθησα να δω αν φαίνονται στην μουσική στο sense και όταν είδα ότι δεν φαίνονται, τότε έκανα επανεκκίνηση. Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται αυτό? Τα διέγραψα όλα τώρα από την κάρτα μνήμης και θα δοκιμάσω ξανά. Θα μου πείτε αν είναι σωστά όλα τα παρακάτω βήματα? 1.Επιλέγω όλα τα τραγούδια και τα μεταφέρω "χύμα" στην κάρτα μνήμης (αποστολή προς τον αφαιρούμενο δίσκο). 2. Ασφαλή κατάργηση των συνδεδεμένων συσκευών με τον υπολογιστή. 3. Άνοιγμα της βιβλιοθήκης και ανανέωση, ώστε να βρει τα νέα τραγούδια. Και μετά θα πρέπει να εμφανίζονται στην καρτέλα μουσική, του sense? Σωστά? Επανεκκίνηση πρέπει να κάνω αμέσως μετά την ασφαλή κατάργηση, ή αμέσως μετά την ενημέρωση της βιβλιοθήκης μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Ερώτηση. Το CoPilot που έρχεται μαζί με τη συσκευή, είναι εγκατεστημένο? Γιατι δεν το βλέπω στο "Manage Applications" ... όμως βλέπω κανονικά το εικονίδιο του. Επίσης το έχω σβήσει απο την 2GB Storage Card του HD2 (παίρνοντάς το backup φυσικά στο PC μου) για να μην μου πιάνει χώρο... Πώς γίνεται να το ξηλώσω 100% ?... Καποιος παρακαλω; thanks! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Κλαιω!! Το πιο ωραιο παραδειγμα που εχω ακουσει εδω και πολυ καιρο!! Εχω δουλεψει την official 1.66 για πολυ καιρο και πραγματικα ειναι εντυπωσιακα καλη οποτε καλα κανεις και μενεις εκει. Ειμαι καιρο τωρα με την 1,2 του kwbr και δεν την αλλαζω με τπτ. καλησπερα σε ολους παιδια :) εγω εχω δεσει με την 1.5.2 αλλα εχω παντα το backup της 1.2 να βρισκεται για καλο και για κακο :rolleyes: Να δεις τι θα παθει η MS αν δεν βρεθει τροπος να περασουμε τα series 7 στο HD2 πριν την τελικη τους εκδοση. Θα βγουν δεκαδες προβληματα γιατι διαφορετικα ειναι να γινονται δοκιμες απο ενα μικρο τιμ που συνεργαζεται με την MS και αλλα να δοκιμασυουν απο χιλιαδες μελη του XDA. Ειμαι πεπισμενος οτι οι developers θα βρουν τροπο να τρεξουν τα 7αρια αρκει να ξεπερασουν τα οποια προβληματα που θα προκειψουν απο τον bootloader απο τους drivers και λοιπα. Αν εχουν λιγη «βοηθεια» απο την HTC η οποια μπορει να αφησει να διαρευευσουν καποια πραγματακια απο την συσκευη που προοριζεται να φιλοξενισει τα seven. και εγω ειμαι σιγουρος,οτι θα "διαρευσουν κατα λαθος" τα 7αρια πριν την επισημη κυκλοφορια τους,ακριβως και μονο για τον λογο που αναφερεις Κωστη! ετσι ειχε γινει σε ολες τις νεες εκδοσεις των wm που "θα" εβγαιναν...:) για τον οπερα που ρωτησες πριν,για να μην παιδευεσαι καθολου με το στησιμο του,κανε αυτο που κανω εγω παντα χρονια τωρα. λυση για Opera backup απο ρομ σε ρομ χωρις να χανονται τα αγαπημενα και τα cookies μας :) 1.αποφασισε με ποιο build θα παραμεινεις (του οπερα) και εγκατεστησε παντα το ιδιο. (εγω χρησιμοποιω τον opera 9.7 build 35853) 2.στησε (μια φορα τον οπερα) με αγαπημενα,cookies,κωδικους κλπ 3.μολις τελειωσεις με το στησιμο του,απλα κανε μια επανεκινηση 4.αντεγραψε τους φακελους (απο τον φακελο windows), favorites/opera9 σε εναν φακελο στην καρτα μνημης σου (αφου εχεις καθαρισει πρωτα την cashe μεσω των ρυθμισεων του οπερα, για να μην αντιγραφεις καθε φορα τα "σκουπιδια" της περιηγησης στο νετ) 5.καθε φορα που θα χρησιμοποιεις καποια νεα ρομ,απλα θα σβηνεις τελειως απο τα windows τους αναλογους φακελους(favorites + opera9) και μετα ριξε μεσα στα windows τους φακελους που εχεις σωσει στην καρτα σου:) ετσι ο οπερα σου θα ειναι παντα το ιδιο στημενος σε οποια ρομ και αν εισαι :) αν σε εχει βολεψει (εμενα μου αρεσε και τον χρησιμοποιω τωρα τελευταια) πετα και το αρχεiο του operα απο το Hd mini που εχει δωθει στους xda μεσα στα windows (αντικαθιστα το ηδη υπαρχoν) μαζι με τους φακελους favorites/opera9 ;) μια επανεκινηση και ετοιμος :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Καποιος παρακαλω; thanks! 100% νομίζω δεν γίνεται και επίσης μετά από κάθε hard-reset θα βρίσκεται πάλι στην θέση του. Πάντως απ' ότι έχω διαβάσει στις σελίδες του συγκεκριμένου thread, αλλά και από προσωπική μου πείρα, δεν γίνεται να το απομακρύνεις 100% από την συσκευή σου. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lennier Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Δυστυχώς,το δοκιμασα και αυτο, αλλα δεν εγινε τ τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το wktask στα WM6.5.X Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις είναι διακριτικότατο. Για να κλείνεις μια εφαρμογή πλήρως πατάς πάνω δεξιά στο ρολόι. Αυτό όμως δεν ενοχλεί αισθητικά μιας και έχω απενεργοποιήσει να βγάζει κάποιο Χ που να κάθεται πάνω στην μπάρα. Πως γίνεται αυτό; Δεν μ'ενδιαφέρει η αισθητική αλλά η λειτουργικότητα. Όταν πατάς και κρατάς πάνω στο ρολόι της μπάρας δεν εμφανίζονται οι ρυθμίσεις της ώρας αντί του action menu του wtask; Έχεις ρυθμίσει το tap & hold σε close/ok; Πως απενεργοποιείται να βγαίνει το Χ ; Είχα φλασάρει WM6.5.X αρκετά παλιά και την κράτησα ελάχιστα λόγω του Wtask αποφασισμένος να μην επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 παιδια καλησπερα.που θα δω ποια προγραμματα τρεχουν στο backround ευχαριστω Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Κλαιω!! :lol: Το πιο ωραιο παραδειγμα που εχω ακουσει εδω και πολυ καιρο!! :lol: :lol: :lol: Οι περισσοτεροι cookers εχουν δωσει δειγμα γραφης και κυριως υπευθυνοτητας. [...] Σωστά τα λες Κώστα, κι εγώ καμιά φορά αναρωτιέμαι αν κάνω λάθος που δεν δοκιμάζω cooked. Απλά επειδή η official 1.66 + εφαρμογές + κάποια χειροκίνητα registry tweaks μου φαίνεται μια χαρά και απροβλημάτιστη το αφήνω έτσι και το απολαμβάνω χωρίς μεγάλες αλλαγές. Πάντως αυτό το Manila/Sense στο Leo με τη μεγάλη και πυκνή (πολλά dpi) οθόνη του είναι πανέμορφο ρε παιδί μου, χαίρεσαι να το δουλεύεις. Πολύ καλή δουλειά σχεδιαστικά από την HTC, αν και για να είμαι αντικειμενικός στα ενδότερα έχουν προκύψει κάποια θεματάκια, το πιο βασικό για μένα είναι το θέμα με την αργή και επαναλαμβανόμενη ενημέρωση των τραγουδιών στον Sense Music Player μετά από κάθε soft reset. Δεν πειράζει όμως, έμαθα να ζω μ' αυτό, μείωσα λίγο τον αριθμό των τραγουδιών και απλά περιμένω 10 λεπτά μετά από κάθε soft reset να ενημερώσει και μετά όλα OK. Καποιος παρακαλω; thanks! Το CoPilot είναι εγκατεστημένο αλλά δεν φαίνεται στο Remove Programs γιατί θεωρείται μέρος της ROM και άρα δεν δίνεται η δυνατότητα απεγκατάστασης. Μπορείς όμως να το διαγράψεις χειροκίνητα από τα Program Files στην κύρια μνήμη και θα κερδίσεις λίγο χώρο. Επίσης πρέπει να αφαιρέσεις το νεκρό πλέον shortcut από το Start menu/screen. Απλά αν το βγάλεις κάποια (ίσως ασήμαντα για τους περισσότερους) μικροπραγματάκια δεν θα δουλεύουν, π.χ. στα Footprints αν κλικάρεις τη γεωγραφική θέση καλεί το CoPilot και σε πάει στο σημείο που τραβήχτηκε η φωτό - αυτό δεν θα παίζει. Αν δεν κάνω λάθος έχει δοθεί λύση για το θέμα αυτό και μπορείς να το ρυθμίσεις να καλεί το iGO ή άλλο SatNav s/w. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 :lol: :lol: :lol: Πάντως αυτό το Manila/Sense στο Leo με τη μεγάλη και πυκνή (πολλά dpi) οθόνη του είναι πανέμορφο ρε παιδί μου, χαίρεσαι να το δουλεύεις. Πολύ καλή δουλειά σχεδιαστικά από την HTC, αν και για να είμαι αντικειμενικός στα ενδότερα έχουν προκύψει κάποια θεματάκια, το πιο βασικό για μένα είναι το θέμα με την αργή και επαναλαμβανόμενη ενημέρωση των τραγουδιών στον Sense Music Player μετά από κάθε soft reset. Δεν πειράζει όμως, έμαθα να ζω μ' αυτό, μείωσα λίγο τον αριθμό των τραγουδιών και απλά περιμένω 10 λεπτά μετά από κάθε soft reset να ενημερώσει και μετά όλα OK. s/w. Πόσα τραγούδια έχεις στην συσκευή σου περασμένα και χρειάζεσαι 10 λεπτά? Μπορείς μήπως να μου απαντήσεις στο εν λόγω ερώτημα? Ναι έκανα επανεκκίνηση, αλλά όχι αμέσως μετά την μεταφορά των τραγουδιών στην κάρτα μνήμης. Προσπάθησα να δω αν φαίνονται στην μουσική στο sense και όταν είδα ότι δεν φαίνονται, τότε έκανα επανεκκίνηση. Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται αυτό? Τα διέγραψα όλα τώρα από την κάρτα μνήμης και θα δοκιμάσω ξανά. Θα μου πείτε αν είναι σωστά όλα τα παρακάτω βήματα? 1.Επιλέγω όλα τα τραγούδια και τα μεταφέρω "χύμα" στην κάρτα μνήμης (αποστολή προς τον αφαιρούμενο δίσκο). 2. Ασφαλή κατάργηση των συνδεδεμένων συσκευών με τον υπολογιστή. 3. Άνοιγμα της βιβλιοθήκης και ανανέωση, ώστε να βρει τα νέα τραγούδια. Και μετά θα πρέπει να εμφανίζονται στην καρτέλα μουσική, του sense? Σωστά? Επανεκκίνηση πρέπει να κάνω αμέσως μετά την ασφαλή κατάργηση, ή αμέσως μετά την ενημέρωση της βιβλιοθήκης μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Πως γίνεται αυτό; Δεν μ'ενδιαφέρει η αισθητική αλλά η λειτουργικότητα. Όταν πατάς και κρατάς πάνω στο ρολόι της μπάρας δεν εμφανίζονται οι ρυθμίσεις της ώρας αντί του action menu του wtask; Έχεις ρυθμίσει το tap & hold σε close/ok; Πως απενεργοποιείται να βγαίνει το Χ ; Είχα φλασάρει WM6.5.X αρκετά παλιά και την κράτησα ελάχιστα λόγω του Wtask αποφασισμένος να μην επανέλθω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=599969 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironsam80 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Hello guys.... Εχω ενα θεματακι.... Εχω μια απο τις αρχικες ελληνικες ROM... 1.44.xx... Ενω ειχα εγκαταστησει ολα τα HOTFIXES που ειχε βγαλει η HTC μεχρι τωρα.... ειπα σημερα να βαλω και το δευτερο που εχει βγαλει για τα SMS γιατι μου εκανε κατι ''νερα'' τελευταια.... Βαζοντας αυτο το HOTFIX και ενω ηταν στην μεση της εγκαταστασης με πηραν τηλεφωνο. Δεν το απαντησα και με το που σταματαει μου λεει το κινητο πως η εγκατασταση ολοκλ/κε και να κανω επανεκινηση... Κανοντας επανεκινηση το τηλ. σερνονταν εντελως... Επισης ενω ολα τα αλλα HOTFIXES μπορω να τα δω στις εφαρμογες για να τα επεγκαταστησω αυτο δεν φαινεται πουθενα.... Και επισης μου εχει φαει 5,5mb απο την μνημη την αποθηκευτικη μνημη ενω τα αλλα τρια τα εβαζε στην μνημη προγραμματων.... Το ξανακανω install... και στην επανεκινηση δειχνει να δουλευει καλα το τηλεφωνο πλεον αλλα εξακολουθω να μην το βλεπω στις εφαρμογες (αρα πως το κανω uninstall????) και που εχουν παει αυτα τα 5mb (εχει και λιγα το HD2 δυστυχως οποτε ειναι πολυτιμα)???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=599969 Ευχαριστώ παρα πολύ. Δοκιμάζω πάλι 6.5.3 Miri xlight Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Hello guys.... Εχω ενα θεματακι.... Εχω μια απο τις αρχικες ελληνικες ROM... 1.44.xx... Ενω ειχα εγκαταστησει ολα τα HOTFIXES που ειχε βγαλει η HTC μεχρι τωρα.... ειπα σημερα να βαλω και το δευτερο που εχει βγαλει για τα SMS γιατι μου εκανε κατι ''νερα'' τελευταια.... Βαζοντας αυτο το HOTFIX και ενω ηταν στην μεση της εγκαταστασης με πηραν τηλεφωνο. Δεν το απαντησα και με το που σταματαει μου λεει το κινητο πως η εγκατασταση ολοκλ/κε και να κανω επανεκινηση... Κανοντας επανεκινηση το τηλ. σερνονταν εντελως... Επισης ενω ολα τα αλλα HOTFIXES μπορω να τα δω στις εφαρμογες για να τα επεγκαταστησω αυτο δεν φαινεται πουθενα.... Και επισης μου εχει φαει 5,5mb απο την μνημη την αποθηκευτικη μνημη ενω τα αλλα τρια τα εβαζε στην μνημη προγραμματων.... Το ξανακανω install... και στην επανεκινηση δειχνει να δουλευει καλα το τηλεφωνο πλεον αλλα εξακολουθω να μην το βλεπω στις εφαρμογες (αρα πως το κανω uninstall????) και που εχουν παει αυτα τα 5mb (εχει και λιγα το HD2 δυστυχως οποτε ειναι πολυτιμα)???? Έχεις παλιά έκδοση. Συνιστώ να βάλεις άμεσα την 1.66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Μπορουμε με καποιον τροπο να περνουμε ιντερνετ μεσω bluetooth απο κινητο νοκια? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 (edited) Αν και βλέπω πως αποφεύγεις να προτείνεις ανεπιφύλακτα 1 από τους 2, εγώ θα ρωτήσω :p Ποιός, κατά την προσώπικη σου γνώμη, είναι καλύτερος για το HD2 με 1.66 official rom; Αυτος που ειναι εγκατεστημενος εχει περιστροφη σε οριζοντια θεση στον opera 10 γινεται? Edited March 14, 2010 by atvelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 παιδια καλησπερα.που θα δω ποια προγραμματα τρεχουν στο backround ευχαριστω Κάπου στη συσκευή σου υπάρχει το TaskMgr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Δεν έχω δει κάτι τέτοιο. για παραδειγμα στο λεο εχουμε αυτη την δυνατότητα. μεσω δρομολογητη wifi. κατι παρομοιο μπορει να γινει στο ν81 που εχω για 2ο? ή μεσω bluetooth. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Επειδη μ ενδιαφερει να μεταπηδησω στα 6.5.Χ αλλα υπο συνθηκες σταθεροτητας και αψογης λειτουργιας θα ηθελα να δοκιμασεις το εξης: Εν οσω εχεις την συσκευη σε landscape, να ανοιξεις τον dialer. Ανοιγει κανονικα η μηπως χανεται το πληκτρολογιο; Δουλευουν ολες οι OEM εφαρμογες τελεια η υπάρχουν συμβιβασμοι; Απο τις συντομες δοκιμες που εκανα σε 6.5.X, διαπιστωσα οτι τα μενου ειναι πολυ πιο λειτουργικα και κανουν τον χειρισμο της συσκευης πιο ευκολο. Συν τα καλυτερα γραφικα. Φιλε Κώστα μου έβαλες δύσκολο :!::!: Πως ανοίγω τον dialer σε landscape? Πες μου τι εννοείς να το δοκιμάσω και να σου πω :) Από χτες το πρωί που το έστησα μέχρι τώρα δουλεύουν όλες οι OEM εφαρμογές αλλά και οι άλλες τέλεια χωρίς κανένα συμβιβασμό, μπορώ να ου πω και καλύτερα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το wktask στα WM6.5.X Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με το wktask σε 6.5.X - δουλεύει άψογα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Εχω εγκαταστησει το Lc minutes.Το εχει καποιος να μου πει πως και που θα κανω ρυθμισεις γιανα βλεπω ποσο χρομο μιλαω καθε μερα και στο τελος καθε μηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Πόσα τραγούδια έχεις στην συσκευή σου περασμένα και χρειάζεσαι 10 λεπτά? Μπορείς μήπως να μου απαντήσεις στο εν λόγω ερώτημα? Στην αρχή είχα κάπου 2000 τραγούδια μέσα και για να ενημερώσει έκανε περίπου 20 λεπτά! Τώρα το έχω περιορίσει στα 1000 τραγούδια και μου κάνει κάπου 10 λεπτά να ολοκληρωθεί η ενημέρωση. Για λεπτομερή περιγραφή του προβλήματος δες το παρακάτω post: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3083208#post3083208 Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Καλησπερα,γνωριζει κανεις που μπορω να βρω ivisible shield της zagg για το HD2 στη θεσσαλονικη??? Ευχαριστω πολυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Καλησπερα,γνωριζει κανεις που μπορω να βρω ivisible shield της zagg για το HD2 στη θεσσαλονικη??? Ευχαριστω πολυ.... Δεν συνιστώ τη χρήση του. Συνοδεύεται από λιπαντική κόλλα που χρησιμοποιείται για την προσαρμογή πάνω στη συσκευή και όταν αποφασίσεις να την βγάλεις ίσως βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts