Jump to content

ironsam80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

ironsam80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι κι εγω ετσι οπως εγινε το κινητο λεω να το στησω ξανα χειροκινητα (οσον αφορα τα προγαραμματα registry κλπ)... Για να το φορματαρω τι προτεινεις... Hard reset???? Θα χαθει ετσι και η νεα εκδοση της rom που περασα?????
  2. Ναι στην εξωτερικη μνημη ειναι... Αυτο σημαινει πως δεν μπορουν πλεον αυτα τα αρχεια μεσω του sprite να ξαναδουλεψουν.... Οτι εχω εγκατεστημενο στην storage θα ειναι ''τυφλο'' δηλαδη?????
  3. Εκανα full back up (εκτος της storage) με το sprote... και αφου αναβαθμισα την rom επανεφερα το back up. Moυ επανεφερε τις ρυθμισεις (οχι ολες: ταπετσαριες πχ μου εβαλε default shortcuts τα εχασε ολα, αλλα ειχε κρατησει επαφες sms ηχους κλησης κλπ)... To θεμα μου ειναι πως δεν επανεφερε τιποτα απο τα προγραμματα/παιχνιδια (ουτε ενα)... οποτε τωρα υπαρχουν στην storage αλλα δεν τα βλεπει το κινητο.... Ητανε πρωτη φορα οποτε ειμαι newbie οσον αφορα back up.... Ξερεις κανειw να με διαφωτισει αν αυτο ειναι φυσιολογικο (γιατι πρεπει τωρα να ξαναπερασω τουλ 10 προγραμματα, 30 παιχνιδια και διαφορα tweaks που ειχα κανει για να στειλω την cache του album και του opera στην storage).
  4. Και θα μου κρατησει ρυθμησεις σε επαφες και προγραμματα????
  5. Μιας και ειναι αρκετα χρησιμος αυτος ο οδηγος για μας που δεν εχουμε ξανατσιγκλισει ενα windows phone θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... Σκεφτομαι να κανω update της rom... Υπαρχει καποιος τροπος (καποιο ειδος backup ισως) ωστε να μπορω ευκολα να στησω της λεπτομεριες (μικρα προγραμματακια (οπως αυτο που σου εμφανιζει ενα 3G κουμπι στον comm manager) τις φωτογραφιες στις επαφες, να διατηρηθουν ισως τα sms) ετσι ωστε να κατσω ξανα να ξαναπερασω τα παντα χειροκεινητα απο την αρχη (εχω αρκετα προγραμματα και παιχνιδια)......
  6. Hello guys.... Εχω ενα θεματακι.... Εχω μια απο τις αρχικες ελληνικες ROM... 1.44.xx... Ενω ειχα εγκαταστησει ολα τα HOTFIXES που ειχε βγαλει η HTC μεχρι τωρα.... ειπα σημερα να βαλω και το δευτερο που εχει βγαλει για τα SMS γιατι μου εκανε κατι ''νερα'' τελευταια.... Βαζοντας αυτο το HOTFIX και ενω ηταν στην μεση της εγκαταστασης με πηραν τηλεφωνο. Δεν το απαντησα και με το που σταματαει μου λεει το κινητο πως η εγκατασταση ολοκλ/κε και να κανω επανεκινηση... Κανοντας επανεκινηση το τηλ. σερνονταν εντελως... Επισης ενω ολα τα αλλα HOTFIXES μπορω να τα δω στις εφαρμογες για να τα επεγκαταστησω αυτο δεν φαινεται πουθενα.... Και επισης μου εχει φαει 5,5mb απο την μνημη την αποθηκευτικη μνημη ενω τα αλλα τρια τα εβαζε στην μνημη προγραμματων.... Το ξανακανω install... και στην επανεκινηση δειχνει να δουλευει καλα το τηλεφωνο πλεον αλλα εξακολουθω να μην το βλεπω στις εφαρμογες (αρα πως το κανω uninstall????) και που εχουν παει αυτα τα 5mb (εχει και λιγα το HD2 δυστυχως οποτε ειναι πολυτιμα)????
  7. Εννοεις το 16 shortcuts for Manila 2.5??? Mα αυτο ειχα δοκιμασει και δουλευε ναι μεν μια χαρα αλλα δεν μπορουσα να διαγραψω/αλλαξω τα τελευταια εικονειδια (και η κυση στο XDA ειναι χειροκεινητη διαγραφη μεσω registry...).. Το λυσανε το προβλημα σε αυτην την εκδοση??
  8. Hallo guys... εχω δυο ερωτησεις: 1) υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερω παιχνιδια απο την rom στην external memοry (by default καποια παει και μου τα εγκαθιστα κατευθειαν στην εσωτερικη μνημη)... 2) ξερει κανεις καποιο προγραμμα (ή αν βγηκε τελικα καμια σωστη εκδοση) που να αυξανει τα quiqk links (οτι εχω δοκιμασει μου βαζει παραπανω εικονιδια (4χ4) αλλα τα τελευταια δεν δουλευουν (classic issue)
  9. Σωστο κι αυτο! Θα το προσπαθησω You are my man!!!!!:D:D:D Thanks a lot!!!!!!
  10. Χμ... δεν το ειχα σκεφτει αυτο... Θα το δοκιμασω... Thanks
  11. Ουπς sorry.... Εσυ μαλλον μου ειπες πως σου παιζει μια χαρα το framenetwork και εγω σου ειπα το uninstall issue του Xtrakt... Επισης εχω και μια αλλαη ερωτηση... πολλα παιχνιδια τα κανει κατευθειαν install στην rom του κινητου χωρις να με ρωτησει που θελαω (rom or storage)... Εχει κανει σκανα κολπακι γι αυτη την περιπτωση... Μπορει και σε αυτο το forum (δεν θυμαμαι καλα) να ειχα διαβασει '' κανε install πηγαινε μετα στην rom κανε cut το folder πηγαινε το στην storage φτιαξε new shhortcut και θα εισαι οκ'' Το δικιμασα αλλα τζιφος... αχρηστευεται το παιχνιδι ετσι....
  12. Και σε μενα μια χαρα επαιζε... απλως δεν μου κανει με τιποτα uninstall
  13. Nope ακριβως το ιδιο μου λεει.... Οτι και να πατησω αυτο εκει και παιζει και κανονικα (οποτε σημαινει πως δεν μπορει καν να ξεκινησει το uninstall ωστε να εχει ηδη αφαιρεσει καποια απο τα αρχεια του παιχνιδιου και να εχει κολησει μονο σε μερακα).... Το εχω κανει install στην memory card... Εαν το διαγραψω χειροκινητα θα εχω προβλημα?? Επισης δεν εχω βαλει ακομα το framenetwork 3.5 γιατι εχω διαβασει πως κανει το κινητο σε καποια σημεια (animation καιρου) πιο αργο. Ποια ειναι η γνωμη σα??? Thanks!
  14. Hallo guys... Ειχα βαλει το γνωστο σε ολους μας (HD2 owners) Xtrakt (οραιο παιχνιδακι) και λειτουργουσε μια χαρα... Το τερματισα και μιας και μου ειναι αχρηστο πλεον πηγα να το απεγκαταστησω και δεν βγαινει με τιποτα... Μου λεει συνεχεια ''Το SouthEnd Xtrakt δεν αταργηθηκε πληρως. Θελετε να καταργηθει απο την λιστα των εγκατεστημενων προγραμματων'' και οτι και να πατησω το παιχνιδι μενει μεσα στο κινητο.... Εχετε καμια ιδεα???
  15. Ναι εχεις δικιο φιλε την beta xrησιμοποιω.. Υπαρχει τροπος να ξεφορτοθω αυτα τα 2mb???? Αμα διαγραψω αυτο το αρχειο συστηματος (recycle bin) θα εχω θεμα??
×
×
  • Create New...