Jump to content

ultraxmode

Members
  • Δημοσιεύσεις

    337
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ultraxmode

  1. Ευχαριστώ πολύ! την κατεβάσαμε, την εγκαταστήσαμε κ πλέον παίζει super!
  2. Ωραία! Σε ευχαριστώ φίλε μου, θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω αυτήν τότε! Από που μπορώ να την κατεβάσω?? Ευχαριστώ κ πάλι!
  3. Tου έβαλα αυτή : VIBEUI_V2.5_1522_LENOVO_K3_v1.2_cuoco92_italian
  4. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! ;) Έχει ένας φίλος το Lenovo K3 Note Και τον είχα βοηθήσει και περάσαμε την ROM του Ιταλού στο κινητό. Το κινητό πετούσε εδώ και αρκετό καιρό μέχρι που η μπαταρία του έφτασε στο 0% (έτυχε μια φορά) και το κινητό έκλεισε. Από τότε δεν ανοίγει. Μου το έστειλε από Θεσσαλονίκη (μένω Αθήνα) και του πέρασα ξανά την ROM του Ιταλού και το κινητό πήγαινε και πάλι σφαίρα. Ξανά όμως, του έφτασε στο 0% η μπαταρία, έκλεισε και από τότε μπλόκαρε πάλι. Οπότε δεν είναι σύμπτωση... Δηλαδή θα πρέπει να προσέχει να μην του κλείσει το κινητό λόγω μπαταρίας? Έχει τύχει σε κάποιον απο εσάς αυτό?...
  5. Παιδιά, είχα το Galaxy S4. Εγώ χρησιμοποιούσα πάντα δερμάτινο πουγκί, οπότε μου είναι δύσκολο να το αποχωριστώ. Το δερμάτινο που είχα για το S4 ήταν αυτό : http://www.samsung.com/ae/consumer-images/product/mobile-phones/2013/EF-LI950BAEGWW/features/EF-LI950BAEGWW-2115432-0.jpg Yπάρχει ανάλογο για το S6 που μόλις αγόρασα? Ευχαριστώ!
  6. Παιδιά.. υπάρχει κάποια ΚΑΛΗ ROM που να είναι stock Android για το Lenovo K3 Note? Σας ευχαριστώ πολύ!
  7. Παιδιά έκανα μια βλακεία (?) 'Εχω το Lenovo K3 Note ενός φίλου που ήθελε να βάλουμε την Cyanogenmod 12.1 (την είδε στο Youtube και του άρεσε). Ακολούθησα λοιπόν τις οδηγίες απο εδώ και εγκατέστησα το CWM και το SuperSU 2.46. Η συσκευή πριν ήταν Rooted και για κάποιον βλακώδη λόγο, εγκατέστησα ξανά το SuperSU (έκδοση 2.46). Tώρα το Root Checker μου λέει πως το κινητό δεν είναι rooted (ενώ έκανα όσα έλεγε το βίντεο). Πως μπορώ να ξανακάνω το κινητό Root? Τα βήματα όλα του βίντεο τα έκανα κανονικά με επιτυχία. Σας ευχαριστώ πολύ! UPDATE : Οκ, το έφτιαξα τελικά. Έκανα uninstall το SuperSU Και το ξαναεγκατέσησα. Όμως δεν μπορώ να βρω την εφαρμογή του ράδιο για την CM12.1
  8. Παιδιά γειά σας. Μία ερώτηση. Αγόρασα σήμερα ένα Galaxy S4 i9506 White Frost απο σκρουτζοκατάστημα (γνωστό) και η ROM του είναι της T-Mobile. Υπάρχουν πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα?.. Ακόμα δεν του έχει έρθει το Lollipop.. Mάλλον για ΠΟλωνία είναι το κινητό.. στο site έλεγε EU και μου είπαν απο το κατάστημα ότι έχει κανονικά 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας. Ευχαριστώ!
  9. Καλημέρα παιδιά! Μία ερώτηση. Έχω το Samsung Galaxy S4 i9506 Black Pearl. Μπορώ να κάνω root το κινητό με μία ROM η οποία δεν θα περιέχει bloatware και θα κάνει την συσκευή ακόμα πιο γρήγορη? Επίσης, αν υπάρχει ROM, ποιά είνιαη καλύτερη?.. Κάποιο link για οδηγίες? Ευχαριστώ πολύ!
  10. Παιδιά μια ερωτησούλα! Επειδή είχα γλυκαθεί πολύ στο προηγούμενό μου κινητό (Samsung Galaxy S2 - τι κινητό Θεέ μου! - :) ) με την NeatROM, η οποία προσέφερε ταχύτητα, χώρο στη μνήμη, no bloatware και......ΜΠΑΤΑΡΙΑ.. Υπάρχει NeatROM για το Galaxy S4? Και γενικά.. υπάρχουν Custom ROMs ή έχουμε μπλέξει με αυτό το Knox? (συγνώμη που ρωτάω πράγματα που ΣΙΓΟΥΡΑ έχουν ειπωθεί, αλλά ειλικρινά δεν έχω καθόλου χρόνο!) Σας ευχαριστώ πολύ! ΥΓ : Το κινητό (i9506) το έχω 3 μέρες τώρα και είναι ΤΡΟΜΕΡΟ. Υπερευχαριστημένος! ΥΓ2 : Επίσης, ποιό Kies κατεβάζουμε?
  11. Tελικά έβγαλα τον φορτιστή απο την πρίζα, τον ξαναέβαλα και τότε μου έδειξε η μπαταρία στην οθόνη ότι είναι κάτι λιγότερο απο τη μέση φορτισμένη. Το άφησα όλο το βράδυ για φόρτιση και τώρα είναι μια χαρά! Ευχαριστώ!
  12. Παιδιά καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα το Samsung Galaxy S4 i9506 και μόλις τώρα πήγα να το φορτίσω (κλειστό όπως είναι). Το έβαλα στον φορτιστή, τον φορτιστή στο ρεύμα και το κινητό δείχνει μία μπαταρία εντελώς άδεια και κάθε 2-3 δευτερόλεπτα δονείται (vibrating).. ΘΑ πρέπει να ανησυχώ? ή μόλις φορτίσει λίγο θα σταματήσει? Ευχαριστώ!
  13. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
  14. Παιδιά τελικά το παρήγγειλα.. το περιμένω σε 1-3 μέρες. Samsung Galaxy S4 i9506 Black Mist. Θα σας πω εντυπώσεις όταν με το καλό το έχω στα χέρια μου.
  15. 2 ερωτήσεις για το i9506. 1. H μπαταρία του τελειώνει πολύ πιο εύκολα συγκριτικά με αυτή του i9505? 2. Σε περίπτωση που θέλω να του κάνω root και να παίξω με ROMs, μπορώ? ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε σύγκριση με το i9505? Ευχαριστώ πολύ! α! επίσης, έχει όντως Exmor RS αισθητήρα? ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το i9505 δεν είναι 4G ?.. :confused:
  16. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Το black mist είναι τελικά?
  17. Παιδιά έχει αγοράσει κανείς απο το Kinito.gr ? Έχει το i9506 που θέλω.. αλλά φοβάμαι λίγο.. Εντωμεταξύ δεν ξέρω ποιό εννοεί? το Black Edition ή το Black Mist? Εγώ θέλω το Black Mist.. http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=815 Μπορώ να το βρώ κ αλλού εκτός skroutz? Ευχαριστώ!
  18. Παιδιά έχει αγοράσει κανείς απο το Kinito.gr ? Έχει το i9506 που θέλω.. αλλά φοβάμαι λίγο.. Εντωμεταξύ δεν ξέρω ποιό εννοεί? το Black Edition ή το Black Mist? Εγώ θέλω το Black Mist.. :( http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=815 Μπορώ να το βρώ κ αλλού εκτός skroutz? Ευχαριστώ!
  19. Το MI4 κοστίζει 500 περίπου.. έτσι δεν είναι?
  20. Δικό μου λάθος που δεν σας είπα οτι θέλω το μαύρο.. Παντού έχει μείνει το λευκό ****το.. :( Το μαύρο το βλέπω μόνο στα 334.. :(
  21. Γειά σας παιδιά.. λέω να αγοράσω το Samsung Galaxy S4 και θέλω να ψάξω απο τώρα για Armband (για τρέξιμο). Mέχρι τώρα είχα Belkin Armband για το Galaxy S2 που έχω.. Έχει 34 ευρώ για το S4... είναι πολλά.. Εσείς τι λέτε? Ευχαριστώ!
  22. Παιδιά είμαι ανάμεσα σε i9505 και i9506. Βλέπω πως η τιμή του βρίσκεται στα 330 με 340 ευρώ. Αξίζει έναντι του i9505 (είναι 60 ευρώ τουλάχιστον πιο πάνω ε..) Ευχαριστώ σας!
  23. Νομίζω είναι λίγο δύσκολο να το αγοράσεις αυτό το κινητό..ε?.. Ωραίο φαίνεται βέβαια.. και όντως "τούμπανο".. :) Πόσο έχει? και απο πού μπορείς να το αγοράσεις? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- α! και μία άλλη ερώτηση παιδιά.. για το Samsung Galaxy S4 Black Mist. Πρέπει να προσέξω κάτι? Βγαίνουν διαφορετικά μοντέλα με διαφορετικούς επεξεργαστές ή τίποτα τέτοιο? Bλέπω πως υπάρχει το i9505 και το i9506. Η διαφορά τους είναι οτι το ένα έχει το Snapdragon 600 και το άλλο τον Snapdragon 800.. Νομίζω το 2ο είναι πιο γρήγορο ε?.. Δικαιολογεί όμως τα 60 ευρώ περίπου παραπάνω? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...