ligizos Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 1. Οχι δεν χρειαζεσαι. 2. Κανε 2πλο κλικ πανω στα ipa αρχεια και θα τα εγκαταστησει στοι itunes. Ετσι, στον επομενο συγχρονισμο του μηλου σου θα περαστουν απο το itunes στο μηλο. Τοσο απλα. Οπως και στα WM με τα cab αρχεια :D Καλη συνεχεια εμενα γιατι μου βγαζει οτι υπαρχει σφαλμα!!?δεν τισ εγκαθιστα ετσι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Ή απλά κάντα drag and drop στο itunes στο library -> applications αφου έχεις εγκαταστησει πρώτα το appsync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 εχω περασει παρα πολλες εφαρμογες στο iphone και απο cydia και απο appstore οπως και εχω κατεβασει παρα πολλα βιντεο απο mxtube και δεν θελω να τα χασω. ιδικα τους κωδικους μου που εχω στο splashld. θελω να παω στην 3.1.2 και δεν θελω να χασω τιποτα απο ολα αυτα. Τι πρεπει να κανω? δεν πρεπει να χαθουν σε καμια περιπτωση οι κωδικοι που εχω περασει στο προγραμμα splashld(ηλεκτονικο πορτοφολι) το backup που γινεται μεσα απο το itunes τα κραταει ολα? εχω την εντυπωση πως οχι. χριαζετε να κρατησω και με αλο προγραμμα backup? υπαρχει τροπος να κρατησω οτι υπαρχει τωρα στο iphone καπου σαν image και αν κατι παει στραβα να μπορεσω να το επαναφερω παλι οπως ειναι τωρα? ευχαρηστω πολυ! μια απαντηση παρακαλω? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 εμενα γιατι μου βγαζει οτι υπαρχει σφαλμα!!?δεν τισ εγκαθιστα ετσι!! Κι εμένα το ίδιο. Στα applications γράφει 'unknown genre' και δεν τα περνάει στο μήλο. Να σημειώσω ότι δεν τα έχω αγοράσει από το itunes αλλά τα κατέβασα από αλλού. Κάποια βοήθεια ? Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Διαβασα το συγκεκριμενο θεμα για αρχαριους αλλα δεν αναφερει τπτ απο οτι ροταω εγω. Το λεω κιολας δεν ζητησα βοηθεια για χρηση και βασικα βηματα στο iphone απλα καποιες λεπτομερειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Καλησπέρα παιδία, έχω ένα προβληματάκι. Είναι γνωστο οτι μέχρι 5 pc μπορεις να συγχρονισεις το iphone, εχω φτάσει να έχω 4/5, απο τα 4 pc που έχω κάνει τον συγχρονισμό χρησιμοποιώ μόνο τα 2. Δεν θυμάμαι που έχω κάνει τα άλλα 2, Τι μπορω να κάνω για αυτό? Κάτι ακόμα, μπορεί ένας φίλος μου που έχει το iphone με το δικό του profile να του δοσω το account μου στο app store για να μπορει να αγοραζει, μιας και εγω περασει την πιστωτική κάρτα εγώ? Αν ναι , τότε με την εφαρμογή που θα αγοράσει και πάω να την κατεβάσω εγώ μετά θα την πληρώσω ξανα ή οχι? Το έχω κάνει αυτό με ένα φιλαράκι και μοιραζόμαστε τις ακριβές αγορές, πχ gps, και γίνεται, αλλά έχουμε κοινό profile στο κινητο, θα γίνει αυτό αν φτιάξει δικό του profile στο κινητο αλλά με κοινό account στο app store? Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Διαβασα το συγκεκριμενο θεμα για αρχαριους αλλα δεν αναφερει τπτ απο οτι ροταω εγω. Το λεω κιολας δεν ζητησα βοηθεια για χρηση και βασικα βηματα στο iphone απλα καποιες λεπτομερειες iPhone Software > iPhone FAQ - απορίες "αρχάριων" χρηστών iPhone Hardware > iPhone FAQ - απορίες "αρχάριων" χρηστών Αφού ξέρεις τι ρωτάς τότε θα μπορούσες να κάνεις την ερώτηση σου στα αντίστοιχα θέματα... ;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Καλησπέρα παιδία, έχω ένα προβληματάκι. Είναι γνωστο οτι μέχρι 5 pc μπορεις να συγχρονισεις το iphone, εχω φτάσει να έχω 4/5, απο τα 4 pc που έχω κάνει τον συγχρονισμό χρησιμοποιώ μόνο τα 2. Δεν θυμάμαι που έχω κάνει τα άλλα 2, Τι μπορω να κάνω για αυτό? Κάτι ακόμα, μπορεί ένας φίλος μου που έχει το iphone με το δικό του profile να του δοσω το account μου στο app store για να μπορει να αγοραζει, μιας και εγω περασει την πιστωτική κάρτα εγώ? Αν ναι , τότε με την εφαρμογή που θα αγοράσει και πάω να την κατεβάσω εγώ μετά θα την πληρώσω ξανα ή οχι? Το έχω κάνει αυτό με ένα φιλαράκι και μοιραζόμαστε τις ακριβές αγορές, πχ gps, και γίνεται, αλλά έχουμε κοινό profile στο κινητο, θα γίνει αυτό αν φτιάξει δικό του profile στο κινητο αλλά με κοινό account στο app store? Δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό , παρά μόνο deauthorize αν βέβαια θυμηθείς που έχουν γίνει :rolleyes: Μπορείς να κάνεις login στο apple store με τον δικό σου λογαριασμό και εν συνεχεία να φέρνει το δικό του iPhone και να κάνετε sync έτσι ώστε να περνάτε τις κοινές εφαρμογές :rolleyes: *το ίδιο κάνω και εγώ με την σύζυγο μου Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Κι εμένα το ίδιο. Στα applications γράφει 'unknown genre' και δεν τα περνάει στο μήλο. Να σημειώσω ότι δεν τα έχω αγοράσει από το itunes αλλά τα κατέβασα από αλλού. Κάποια βοήθεια ? Ψάξε για το AppSync. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 θελω να ρωτησω πια διαδικασια πρεπει να κανω πριν συνδεσω για πρωτη φορα το iphone 3gs μου στον imac που αγορασα?.... τι πρεπει να μεταφερω απο τον παλιο μου υπολογιστη και που για να μην χαθουν τα δεδομενα μου? ευχαρηστω πολυ! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Παιδιά για μεταφορά δεδομένων (εικόνες, τραγούδια κλπ.) από ένα κινητό Sony Ericsson K800 προς το iphone τι κάνουμε; Το Iphone δεν υποστηρίζει bluetooth για την επικοινωνία με άλλα κινητά; :confused: Υπάρχει κάποιο application που να θέλει να προστεθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Όχι δεν υποστηρίζει bluetooth μεταφορά αρχείων φίλε minovg. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μεταφέρεις τα αρχεία από το K800 στον υπολογιστή σου και από εκεί στο iPhone. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Όχι δεν υποστηρίζει bluetooth μεταφορά αρχείων φίλε minovg. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μεταφέρεις τα αρχεία από το K800 στον υπολογιστή σου και από εκεί στο iPhone. Αυτή η Apple πια θέλει να τα ελέγχει όλα στα iphone... Προφανώς επίτηδες δεν υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων μέσω bluetooth... Αν προσθέσουμε και το νταβατζιλίκι με την «κλειδωμένη», αόρατη μπαταρία που αν χαλάσει την αλλάζεις μόνο στην αντιπροσωπεία (αλλά και σου απαγορεύει προφανώς να έχεις δεύτερη εφεδρική μπαταρία) συνθέτεις το παζλ ενός κανονικού μονοπωλίου σε ό,τι αφορά το iphone... Btw η μπαταρία πόσο σας κρατάει εσάς; Εγώ με ενεργοποιημένο Wifi, bluetooth και αρκετό πείραγμα θέλω 1-1,5 φόρτιση την ημέρα... Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την διάρκειά της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Όντως θέλει να το έχει μονοπώλιο αλλάμε το δίκιο της αφού και πάλι πουλάει τόσα εκατομμύρια τηλέφωνα.Πάντως και εμένα όταν το είχα(το πρώτο που είχε βγει) η μπαταρία του κρατούσε 1 μέρα με το ζόρι...Το πρώι το έβγαζα απο τον φορτιστή και στην καλύτερη το φόρτιζα πάλι το βράδυ...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Αυτή η Apple πια θέλει να τα ελέγχει όλα στα iphone... Προφανώς επίτηδες δεν υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων μέσω bluetooth... Αν προσθέσουμε και το νταβατζιλίκι με την «κλειδωμένη», αόρατη μπαταρία που αν χαλάσει την αλλάζεις μόνο στην αντιπροσωπεία (αλλά και σου απαγορεύει προφανώς να έχεις δεύτερη εφεδρική μπαταρία) συνθέτεις το παζλ ενός κανονικού μονοπωλίου σε ό,τι αφορά το iphone... Btw η μπαταρία πόσο σας κρατάει εσάς; Εγώ με ενεργοποιημένο Wifi, bluetooth και αρκετό πείραγμα θέλω 1-1,5 φόρτιση την ημέρα... Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την διάρκειά της... Σχετικά με το "νταβατζιλίκι" της Apple, όπως το χαρακτήρισες, δεν έχω να σου πω πολλά. Δυστυχώς θα το συναντήσεις σε πολύ περισσότερα θέματα του iPhone απ'όσα φαντάζεσαι, και είναι στα αλήθεια εξαιρετικά εκνευριστικό, ίσως και ο κυριότερος λόγος να μένει κάποιος μακρυά από προϊόντα αυτής της εταιρείας. Όμως όλα αυτά θα πρέπει να τα έχουμε υπόψιν μας πριν αγοράσουμε iPhone, ώστε είτε να τα αποδεχτούμε είτε να την κάνουμε για άλλες πιο ελεύθερες συσκευές. :happy: Τώρα για την μπαταρία, δεν είναι στην πραγματικότητα καθόλου χειρότερη από άλλα αντίστοιχων δυνατοτήτων και ισχύος smartphones. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς με συνετή χρήση δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί αυτονομία τριών ημερών με τα πάντα enabled (wifi, fetch, 3G κλπ). Τα "δύσκολα" αρχίζουν όταν πέφτει αυτό που αποκάλεσες "αρκετό πείραγμα". Όμως καμιά συσκευή με αντίστοιχη επεξεργαστική ισχύ, συμπεριλαμβανομένων laptops και netbooks δεν αντέχει ατελείωτες ώρες συνεχούς φορτίου, με αναμμένη οθόνη και τρεις πομποδέκτες (wifi, BT, 3G) σε πλήρη λειτουργία, είναι θέμα απλά μαθηματικών. Βλέπεις ο ταχύτατος επεξεργαστής, ο συνεπεξεργαστής γραφικών, η μεγάλη ενσωματωμένη μνήμη κλπ, όλα θέλουν "τροφή" όταν χρησιμοποιούνται χωρίς διακοπή. Και όπως δεν θα απαιτούσες μεγαλύτερη αυτονομία από το netbook σου, παρόλη την πολύ μεγαλύτερη μπαταρία του, έτσι δεν μπορείς να απαιτείς μεγαλύτερη αυτονομία με ανάλογη χρήση από το iPhone. Είμαι βέβαιος πως, όπως όλοι μας άλλωστε, όταν ξεπεράσεις το αρχικό "παιχνίδι" μαζί του αρχίζοντας να χρησιμοποιείς το iPhone σαν αυτό που πραγματικά είναι και όχι ως διαρκές υποκατάστατο ενός netbook, θα δεις πολύ καλύτερη αυτονομία. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, ενδιαφέρουσες. :) Ένα άλλο τώρα: Για προστατευτική θήκη τι προτείνετε; Βρήκα αυτήν στο Πλαίσιο και μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Αν και γενικά η θήκη στο iphone ίσως χαλάει το design του... Όλα τα λεφτά είναι η εμφάνισή του, αν είναι να το καμουφλάρουμε, χάνει την αξία του. Από την άλλη όμως, αν πέσει έστω και μια φορά έχω ακούσει ότι μπορεί να είναι και καταστροφική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Μην την πάρεις αυτή τη θήκη, είναι χάλια και όχι μόνο εμφανισιακά. Για τέτοιου τύπου θήκη σιλικόνης, θα ψάξεις στο web για την iSkin Solo που θεωρείται διεθνώς από τις κορυφαίες που μπορείς να αγοράσεις σε soft protection, ενώ ταυτόχρονα εμφανισιακά είναι πολύ ποιό ουδέτερη και λεπτή. Θα τη βρεις επίσης διαθέσιμη και σε αρκετά Ελληνικά online stores όπως για παράδειγμα αυτό. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 πια διαδικασια πρεπει να κανω πριν συνδεσω για πρωτη φορα το iphone 3gs μου στον imac που αγορασα?.... τι πρεπει να μεταφερω απο τον παλιο μου υπολογιστη και που για να μην χαθουν τα δεδομενα μου? ευχαρηστω πολυ! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 τι εγινε ρε παιδια??σβηστηκε το μηνυμα μου?? ειχα ρωτησει κατι για τις επαφες μεσω του outlook! ξαναγραφω:εχω ενα SE στο οποιο εχω κανει ενα αντιγραφο ασφαλειας και σε καθε SE που επερνα περναγα πολυ ευκολα τις επαφες μου.οποτε.πηρα την καρτα την M2 την εβαλα στο pc και πηρα το backup.το backup αυτο ανοιγει απο μονο του με το outlook.το ανοιγω και δεν μου βγαζει τις επφες.βλεπω να γραφει κατι με χαρακτηρες που δεν αναγνωριζονται ("κινεζικα")οπως λεμε και οταν το περναω στο iphone με συγχρονισμο μου βγαζει τα ιδια κινεζικα.μπορει καποιος να μου πει ακριβως τον τροπο να παρω τις επαφες απο το αλλο τηλ και να τα μεταφερω σωστα στο iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Μπορώ με κάποιο τρόπο / πρόγραμμα να χρησιμοποιώ το internet* από το σπίτι μου στο iPhone; * ενσύρματα Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staikosn1 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Καλημερα παιδια... Νεος στο φορουμ και στα μηλα... Προχτες που επαιζα με το cydia μου εβγαλε ενα error και δεν χανασυνδεθηκε ποτε.. δεν μπορω να ανοιξω packages & sources,σαν να μην εχω ιντερνετ.καποια βοηθεια?? εχω την 3.1.2 fw. και κατι αλλο.οταν ανοιγει η αρχικη σελιδα του cydia λεει καπου για να κανει upgrade ( με δικο μας ρισκο) πρεπει να το κανω? και κατι αλλο... Για να κανω restore πρπει να εχω αυτο: iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw? ειναι οπως λεμε format ή απλα θα καβαλισει τα πποηγουμενα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Όταν κατεβάζω εφαρμογές από τον υπολογιστή σε μορφή .ipa τις περνάω στο iphone μέσω συγχρονισμού με itunes. Σωστά ως τώρα; Έλα όμως που αν έχω κατεβασμένες κάποιες άλλες εφαρμογές από το iphone διαγράφει αυτές ο συγχρονισμός... :wacko: Γιατί να συμβαίνει αυτό; Πώς γίνεται να το αποφύγουμε; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Όταν κατεβάζω εφαρμογές από τον υπολογιστή σε μορφή .ipa τις περνάω στο iphone μέσω συγχρονισμού με itunes. Σωστά ως τώρα; Έλα όμως που αν έχω κατεβασμένες κάποιες άλλες εφαρμογές από το iphone διαγράφει αυτές ο συγχρονισμός... :wacko: Γιατί να συμβαίνει αυτό; Πώς γίνεται να το αποφύγουμε; :confused: εχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να τις διαγραφεις απο το pc σου ,,,φυλαξε τις μεσα σε εναν φακελο ,και ξανα δοκιμασε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 εχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να τις διαγραφεις απο το pc σου ,,,φυλαξε τις μεσα σε εναν φακελο ,και ξανα δοκιμασε Όχι, μιλάω για τις εφαρμογές που κατεβάζω από το iphone και δεν υπάρχουν στον υπολογιστή. Μόλις κάνει συγχρονισμό χάνονται. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdes Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Καλησπερα σε ολους παιδια! Μολις απεκτησα ενα ολοκαινουριο iphone 3gs 32gb! Να εξηγησω πως ουδεποτε πριν ειχα καμμια επαφη με οποιοδηποτε προιον τησ apple και πως ολα τα προηγουμενα τηλεφωνα μου ηταν nokia... Θελω να σας ρωτήσω τι ακριβώς γινεται με το bluetooth του iphone?Σε ποιές περιπτώσεις λειτουργεί,σε ποιές οχι?και αν μπορώ να στείλω μεσω bluetooth τον τηλεφωνικό μου κατάλογο...και αν οχι τότε πως μπορώ? Λογικά θα εχούν απαντηθεί ολα αυτα αλλα μετα απο μια γρηγορη αναζήτηση δν βρήκα κατι σχετικό.. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts