Jump to content

kormos

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.625
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by kormos

 1. Καλημέρα, αφού έχεις βρεί εφαρμογή που σε καλύπτει και είναι trial γιατί δεν την αγοράζεις για να λύσεις το πρόβλημά σου;
 2. Καλησπέρα, Στη μετατροπή πάντα προκύπτει αλλοίωση της ποιότητας...
 3. Καλησπέρα, το είχα δει και εγώ στο παρελθόν αυτό αλλά η λύση ήρθε μόνο με αυτό που έχει ήδη αναφερθεί! Να βρεις μια χαμηλότερης ποιότητας τα αρχεία που θες.
 4. kormos

  Lenovo S960 Vibe X

  Καλημέρα :) Δεν θα χρησιμοποιηθεί Ελλάδα οπότε μην προτρέχεις με αρνητικά σχόλια! (τα χάλια των παρόχων τα ξέρω...) Αν είσαι κάτοχος και γνωρίζεις αν παίζει 3G ή 4G θα το εκτιμούσα ασχέτως αν πιάνει ή όχι αληθινή ταχύτητα. Τα μισά review που βρίσκω λένε όχι τα άλλα ναι και είπα να θέσω στους κατόχους το ερώτημα να δω τι ισχύει! Ευχαριστώ.
 5. kormos

  Lenovo S960 Vibe X

  Καλησπέρα, προς τους κατόχους! Μια πληροφορία: είναι 3G ή 4G τελικά η συσκευή αυτή;
 6. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα την πρόταση σας για ένα Tablet εώς 8" το οποίο να μπορω να βάλω κάρτα sim για πραγματοποίηση κλήσεων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 7. Καλησπέρα σας, Είμαι σε σκέψη για αγορά του προαναφερθέν tablet απο κατάστημα Γερμανός. Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάποιες πληροφορίες ή αν έχει γενικώς εντυπώσεις όσον αφορά τη συγκεκριμένη συσκευή; Ευχαριστώ.
 8. Σ ευχαριστώ πολύ! Γνωρίζεις μήπως ποιό είναι το κόστος; :worry:
 9. Καλησπέρα, θα ήθελα μια πληροφορία σχετικά με ένα WU αριθμο! Αν κάνω προώθηση το νούμερο σε αριθμό ίδιου δικτύου ή τρίτου, χρεώνεται....; Ευχαριστώ Έκ των προτέρων
 10. Καλησπέρα, Υπάρχει τρόπος να καταργήσω απο τη LS το ρολόι και την ημερομηνία; :rolleyes:
 11. Και πως δίνεις τις άνωθες λάθος παραπληροφορήσεις στον κόσμο τότε που ενδιαφέρεται να το αγοράσει; :rolleyes:
 12. Προσωπικά αν το είχα δει εγκαίρως θα στο απαντούσα γιατί όταν πρωτοβάζεις κάρτες Sim είναι το πρώτο PopUp παράθυρο που πετάει και σε ρωτάει αν θέλεις να αλλάξεις όνομα στις Sim. Το πιθανότερο είναι να μην έδωσες σημασία…. :rolleyes:
 13. Μετονομασία της Sim κάνει… :rolleyes:
 14. Αγορασμένο και απο εμένα απο το SwiftKey, εξυπηρετικό και γρήγορο! :cool: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το σηματάκι 3G είναι απλά ένδειξη πως εκεί βρίσκεται η κάρτα Sim που παρέχει 3G δεδομένα και στη θέση που δείχνει το G είναι η δεύτερη κάρτα Sim 2G.
 15. Τελικά επιλύθηκαν όλα :) , η αλήθεια είναι πως με 2η φορά πετυχε το Root, άλλαξε κανονικά και το Recovery με αγγλικά ;)
 16. Καλημέρα, θα ήθελα να θέσω και εγώ μια ερώτηση! Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να αλλάξουμε το Recovery απο Κινέζικα σε Αγγλικά; Ευχαριστώ.
 17. Αν δεν κάνω λάθος ατο το πρόγραμμα κάνει την ίδια δουλειά με το SwiftKey Keyboard, αλλά απ ότι έχω ακούσει αν γράφεις μήνυμα με αυτο τον τρόπο τότε "σπάει" τους 160 χαρακτήρες… :rolleyes: Το έχεις δοκιμάσει μήπως; :confused:
 18. Αν την συσκευή σου την έχεις επιτυχώς Root τότε μπορείς να πάρεις Backup. Νομίζω σε προηγούμενα μηνύματα έγραψαν πως μπορείς να το απενεργοποιήσεις να μην σου πετάει ενημέρωση.
 19. Ναι! είναι πολύ καλύτερο μετά την αναβάθμιση!:rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιθανόν έχεις τα ίδια αποτελέσματα με εμένα, μου βγάζει επιτυχές μήνυμα το VRoot και όταν τρέχω το Checker μου λέει πως δεν είναι… :(
 20. Αν είναι τα στοιχεία του αντάπτορα ίδια με του default τότε μπορείς να τον πάρεις άφοβα.
 21. Εκτός απο την ενημέρωση που έδωσε η mary19 μπορείς με το Power + Volume (down) να βγάλεις screenshot :rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν και μικρής σημασία το Root προσωπικά είτε γίνει είτε όχι, ήθελα να σε ρωτήσω αν "έτρεξες" την εφαρμογή root checker και αν σου έδειξε μήνυμα πως είναι root η συσκευή… :rolleyes:
 22. Ψάξε για τη ROM Lenovo Official version : S650_S119_131014 :cool:
 23. Το δικό μου Root που παρέλαβα είχε κανονικά μέσα! :rolleyes:
 24. Σχεδόν τις περισσότερες μου συσκσυές εδώ και χρόνια τις φορτίζω απο τον υπολογιστή χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα… :rolleyes:
 25. Σου έχει τύχει να το δοκιμάσεις;:rolleyes: Με λιγότερα δεν έχεις πρόβλημα απο άποψη ζημιάς παρά μόνο όπως ανέφερες αργή φόρτιση...
×
×
 • Create New...