Jump to content

petros_tdm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    185
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

petros_tdm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. petros_tdm

    Sony Xperia Z2

    Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια. Εγω απλα κατεβαζω την ελληνικη rom και δεν δεινω σημασια σε links που αναφεροντε σε root σωστα?
  2. petros_tdm

    Sony Xperia Z2

    Θα ηθελα τα φωτα σας. Εχω 2 συσκευες απο σουηδια οι οποιες δολευουν κανονικα αλλα δεν εχουν mobile data 2g,3g,4g υποψιαζομαι οτι φταιει το firmware που ειναι απο σουηδια ασχετος που ειναι unbranded και unlock . Υπαρχει καποιος τροπος να περασω κανενα generic ελληνικο ? ή εστω cosmote για παραδειγμα. Επισης λογο σουηδικου firmware στα sms τους ελληνικους χαρακτηρες τους βλεπει διπλους.
  3. petros_tdm

    ZTE E8Q

    Σημερα το πηρα και εγω το ταμπλετακι και μπορω να πω για τα λεφτα του αρκετα ποιοτικο και δεν εχω ως τωρα προβλημα με φορτιση η καποιο αλλο προβλημα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως γινετε να βγαλω ενα βοηθητικο ,σαν πυξιδα,εικονιδιο το οποιο οταν το πατας στην ουσια εχει τα πληκτρα του android ,ρυθμισεις internet ,sms Τελος αναβαθμισεις απο που κατεβαζουμε?
  4. petros_tdm

    Sony Xperia Z2

    Ξέρουμε τι διορθώνει η νεα αναβάθμιση ?
  5. petros_tdm

    Sony Xperia Z2

    Το εχω απο την πρωτη εβδομαδα που βγηκε το πηρα απο γερμανο cosmote branded. Για αναβαθμιση ύπνος βαθης ακομα. Τα προβλήματα software που εχω ειναι κυρίως με το σήμα ξεχνάει να βγάλει ποτ είναι κουμπωμένο δλδ 3g 4g 2g η καμια φορά ξεχνάει να συνδεθεί και με δίκτυο δεδομένων. Απο hardware ολα καλα ευτυχώς αλλα σαν σχεδίαση το τεράστιο καπακι που εβαλαν για φορτιση ειναι αίσχος του z που ηταν μονο για φόρτιση ηταν πολυ καλύτερο. Απορω πως τους ηρθε και το κανανε έτσι για πιο λογο να βλεπω την sim οταν θελω να φορτισω δεν ξερω. Επισης επειδη ειναι μεγάλο εύκολα ξεκουμπωνει θελει προσοχη. Εγω οποτε το βγαζω απο την τσέπη ειναι σχεδόν πάντα ανοιχτό. Αυτα προς το παρών επείγοντος αναβάθμιση πάντως κυρια cosmote
  6. petros_tdm

    Sony Xperia Z2

    Το εχω το τηλ απο τοτε που ηρθε Ελλάδα μεσω Γερμανού το πήρα. Ολα καλα αλλα εχω καποια χαζα κολλήματα με το σημα ενω ειμαι σε περιοχη για παραδειγμα με φουλ 4g σημα δεν εχει data το τηλ η αργεί να το βγάλει αμα το σβησω και το ανάψω τοτε φουλ 4g ή 3g αναλογα την περιοχη. Κανα 2 φορες κολησε στον dialler και επισης ο proximity ειναι πολυ ευαίσθητος με το παραμικρο στην κληση αναβει η οθόνη με αποτελεσμα να πατιουντε οτι νανε στην οθόνη χωρίς να το καταλάβω. Ελπιζω η καινούργια αναβάθμιση να τα διορθώνει αυτά.
  7. petros_tdm

    Sony Xperia Z2

    Μεχρι δευτερα μπορω.
  8. petros_tdm

    Sony Xperia Z2

    Το εχω 2 εβδομαδες και μαλλον θα το κανω doa. Λογοι: 1)Εχω το κενο στο τζαμι,βεβαια δεν ξερω αν το καινουργιο εχει και αυτο κενο. 2)Καποιες φορες μου παραπονιουντε οτι δεν με ακουνε καλα η με ακουνε βαθια 3)Ισως και κυριωτερο την ωρα που μιλουσα ακουστηκε απο μεσα ενας παρατεταμενος ηχος και το τηλεφωνο εκανε μετα επανεκινηση αυτο συνεβει 2 φορες. 4) ο proximity sensor τον βλεπω αρκετα ευαισθητο δλδ λιγο να κουνηθει το τηλεφωνο απο το αυτι αναβει η οθονη. Οι λογοι που σκεφτομαι να μην το κανω. Δεν εχω προβλημα με υπερθερμανση Η μπαταρια κραταει απιστευτα πολυ για τετοιο τηλεφωνο ,me gps ,κλησεις,email , internet, wifi βγαζει ανετα 1,5 ημερες. Τη λετε να κανω?
  9. petros_tdm

    Sony Xperia Z2

    Σημερα παρελαβα την θηκη case mate Barely There Case και μαζι το glass screen protector της x one. H θηκη ειναι παρα πολυ ποιοτικη δεν το μεγαλωνει σχεδον καθολου το τηλεφωνο. Το μονο κακο και μαλον θα την αλλαξω ειναι οτι αφηνει ακαλυπτα το πανω και κατω μερος του τηλεφωνου.Οπως και απο τα πλαγια απο την μερια του dock ειναι σχεδον ακαλυπτο. Στην ουσια απο κλειδια και γενικα μεσα στην τσεπη το αλουμινιο μπωρει να γραντζουνιστη. Το screen protector τελειο και εθκολη εφαρμογη. Εχετε να προτεινετε καμια θηκη που να καλυπτει ολο το τηλεφωνο? Να αφηνει μονο speaker και usb , sim port.
  10. petros_tdm

    Sony Xperia Z2

    Αν και η εξωτερικη του εμφανιση μου αρεσει παρα πολυ και η αισθηση της οθονης ειναι τελεια επειδη ειναι γυαλι τελικα αποφασισα να παρω θηκη και screen protector για να γλυτωσω γρατζουνιες κυριως απο κλειδια. Το θεμα ειναι οτι μεγεθος του τηλεφωνου ειναι ηδη οριακο τωρα με θηκη.... Πηρα αυτα CM030989 Case-mate Barely There Case for Sony Xperia Z2 - Black X-ONE Premium tempered Glass panels 9H Hardness for Sony Xperia Z2
  11. petros_tdm

    Sony Xperia Z2

    Μολις συνδεσα τα ακουστικα του πακετου με digital noise cancelling MDR-NC31EM ο ηχος δεν υπαρχει απλα ειναι αλλου. Εχω ακουσει απο iphone 5 , samsung s4 ,xperia z , το z2 ειναι αλλου αριστη δουλεια.
  12. petros_tdm

    Sony Xperia Z2

    Σημερα το παρελαβα και εγω ελληνικοτατο μεσω επιδοτησης. Το εχω δουλεψει 4 ωρες. Τα πρωτα φανταζομαι software προβληματακια ειναι οτι καποιες φορες χανει το σημα wifi ενω κινουμε μεσα στο σπιτι και το ιδιο στο gsm/dcs κατι που το ειχα στης αρχες και με το Ζ αλλα μετα απο αναβαθμισεις εστρωσε. Τα κενα οντως υπαρχουν δλδ το τζαμι της οθονης εχει κατα 0.5mm περιπου λαθος ευθηγραμιση αλλα δεν νομιζω να ειναι προβλημα , βεβαια απαραδεχτο για 740 ευρω συσκευη. Απο camera οκ πολυ καλη δεν λυποθημας κιολας. Απο αισθηση στο χερι μεγαλο το λες αλλα πολη καλα ζυγησμενο. Ειναι η αισθηση που πρωτο πιανει καποιος 5 ιντζων τηλ και αναρωτιετε εκανα καλα? η να επερνα το μινι? Προσωπικα πιστευω οτι ειναι θεμα 10 ημερων το μεγεθος να το συνηθισεις. Στην αρχη για το Ζ το ειχα μετανοιωση μπορω να πω αλλα μετα απο 10 μερες ουτε καν περνουσε η σκεψη για αλλο τηλεφωνο.
  13. .............
  14. Ναι το εχω 15 δευτερολεπτα αλλα η οθονη κλεινει σε το πολυ 5-6 δευτερολεπτα
  15. Μια ερωτηση αμα μπορει καποιος να βοηθησει. Εχω την τελευταια ελληνικη αναβαθμιση την official και ξαφνικα χωρις να ρυθμισω κατι ο χρονος φωτισμου της οθονης αλλαξε και σβηνει μεσα σε περιπου 5 δευτερολεπτα. Παω ρυθμισεις ενεργειας το κανω 15 δευτερολεπτα αλλα τπτ. Εκανα master reset τα ξαναπερασα ολα απο την αρχη αλλα παλι τα ιδια. Εχω ενεργοποιημενο το stamina και λειτ.χαμηλης μπαταριας ,στο λειτουργια χαμηλης μπαταριας εκει που λεει χρονικη υπερβαση οθονης ειναι τσεκαρισμενο προσαρμογη στις ρυθμισης συσκευης και δεν μπορω να κανω κατι. Αυτο συνεβη μετα απο 3 μηνες αφου εβαλα την τελευταια αναβαθμιση. καμια ιδεα?
×
×
  • Create New...