Jump to content

stakas86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    230
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stakas86

  • Ημ. Γέννησης 05/10/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stakas86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα παιδιά εδώ και 1 εβδομάδα παρατήρησα οτι ο αυτόματος συγχρονισμός έχει απενεργοποιηθεί απο το google account μου. Για να λάβω mail κλπ τα κάνω χειροκίνητα, πήγα στις ρυθμίσεις και μου λέει ο συγχρονισμός έχει απενεργοποιηθεί, πατάω και το μόνο που κάνει είναι να κάνει sync και κατεβάζει mail-επαφές κλπ, δεν μένει ενεργός ο συγχρονισμός τι να έχω κάνει? Επίσης στον chrome που έχω συγχρονίσει και εκεί το account μου δεν μου κάνει συγχρονισμό, πριν μου έκανε και μου έδειχνε σελίδες που άνοιξα στο desktop μου έφερνε τους σελιδοδείκτες κλπ κλπ
  2. Καλημέρα σε όλη την παρέα, έχω το s5 2 μήνες περίπου, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα δεν με ακούν δυνατά όλοι όσοι μιλάω στο τηλέφωνο. Πρέπει δηλαδή να μιλάω πιο δυνατά απο το κανονικό μου για να με ακούν. πχ. εαν θες να πεις κάτι για να μην σε ακούσει κανείς το ξεχνάω.. :p Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Πήγα στο public που το έχω αγοράσει και επειδή έχω και την extra εγγύηση "safety" τους λέω οσο θα το έχετε στο service μου δίνεις όπως μου είχατε πει ένα ίδιο ή ίδιας αξίας κινητό να κάνω την δουλειά μου και μου λένε εμείς έχουμε ενα xperia 250 ευρώ ένα απλό δλδ αυτό μου λέει έχουμε μόνο!!
  3. Μα δεν είπα οτι είναι αρνητικο η μπαταρία του είπα είναι κομπλέ απλά αν το λιώνεις θα ρουφάει, είναι σχετικό γιατί πολύ ρωτούν πως είναι η μπαταρία. Όσον αφορά το θαλασσινό νερό το ξέρω οτι δεν το υποστηρίζει η samy όπως και στο γλυκό νερό δεν πρόκειται να το βάλω. :p
  4. Καλησπέρα και απο μένα, λοιπόν έπειτα απο σχεδόν 1 μήνα χρήση έχω να πω τα εξής. Αρχικά το κινητό είναι το κλασικό galaxy κινητό με τους αισθητήρες που ως επι τον πλήστον υπήρχαν και στο s4, αν και ζηλεύω τον αισθητήρα που είχα στο lumia 925 το double tap! Τώρα απο design δεν είναι το τρομερό μιας και για να γίνει αδιάβροχο έπρεπε να το κάνουν λίγο, οχι τόσο όμορφο όπως είναι κατα την γνώμη μου το lg g3. Απο θέμα ταχύτητας ο κολλητός μου έχει το lg g2 όλες οι εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα στο lg! Αυτό που μου αρέσει στο samsung είναι η οθόνη η κάμερα και ενα πράγμα που με κρατάει στην samsung για να μην πάω στην lg είναι που μπορείς να χωρίζεις την οθόνη στα 2 και να ανοίγεις 2 εγαρμογές για μένα είναι οτι πιο TOP.. Όσον αφορά το αδιάβροχο το έβαλα στο νερό (είχαν ψαρώσει μπορώ να πω οι γύρω μου) προσπαθούσα να βγάλω φώτο και δεν ένιωθε η οθόνη οταν πατούσα να βγάλει φώτο, έτσι έβαλα να βγάλει φώτο με αντίστροφη μέτρηση, έβγαλα και βίντεο. Λοιπόν μου έλεγε συνέχεια οταν το έβγαλα απο την θάλασσα η οθόνη " συνδέθηκαν ακουστικά" κάτι που περίμενα γιατί και ένας φίλος απο το forum εδώ το είχε αναφέρει πιο παλιά. Όμως οταν πήγα να δω το βίντεο που έβγαλα πατούσε μόνο του play - pause - stop αύξανε μείωνε την ένταση μόνο του και εκεί πάγωσα και λέω του σπάω την οθόνη μιας και έχω την extra εγγύηση και ποτέ ξανά στο νερό. Αλλά μετά απο ένα restart και κανένα 10 λεπτό έστρωσε. Τελικά οι φώτο και το βίντεο άψογα αν και σε πισίνα θα ηταν ακόμα καλύτερα αλλά δεν το βάζω ξανά σε καμία περίπτωση. Τέλος απο μπαταρία είναι σαν το αμάξι δεν καίει αν δεν το πατήσεις έτσι και η μπαταρία δεν καίει εαν δεν μιλήσεις πολύ και δεν το λιώσεις, έχει καλή αυτονομία αλλά οταν το λιώνεις ρουφάει, επομένως μην κοιτάτε την μπαταρία, εκτός αν είστε όλη την ώρα με 3g ομιλία κλπ κλπ..
  5. Απλά μου φαίνεται κάπως που στην υποδοχή για τα ακουστικά θα μπει νερο.. Καλώς θα το δοκιμάσω και ελπίζω να μην το κλαίω μετα.. :p:lol::lol:
  6. Ευχαριστώ θα το κοιτάξω. Σχετικά με το usb 3.0 όπως αναφέρθηκε δλδ τι, εαν το φορτίζω με usb 3.0 στον ίδιο χρόνο θα είναι πάλι? Πάντως τα μόνιμα κεφαλαία στα sms σε Ελληνικά δεν μπορώ να το βγάλω. Κάτι ακόμα τελικά έχει δοκιμάσει κανείς να το βάλει στην θάλασσα? Το φοβάμαι πάντως..:lol::lol:
  7. Ωω.. double tap δεν έχει, έξυπνη ματιά με το να περνάς το χέρι και να εμφανίζει την οθόνη ούτε αυτό. Χμ, με το lumia 925 τα είχα. Σχετικά με το caps lock που είναι μόνιμο στα Ελληνικά? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι ακόμα , οκ είναι αδιάβροχο, εαν το βάλω στη θάλασσα σε βάθος μισό μέτρο θα βγάλει φωτο? ή θα το κλαίω?
  8. Κάτι ακόμα, στα sms μόνο μου είναι κλειδωμένα τα κεφαλαία, ενω σε viber - face κλπ είναι free να το βάζω ειτε μόνιμο είτε οχι.
  9. Καλημέρα σας μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, κοίταξα σε προηγούμενες σελίδες και δεν το βρήκα. Ψάχνω το double tap για open close, είδα κάτι βίντεο σε youtube και στην ρύθμιση που έλεγε εμένα δεν είχε κάτι τέτοιο.. Έχω την 4.4.2
  10. Δεν ξέρω εαν είμαστε off topic αλλά αυτό που ξέρω είναι οτι σε αυτήν την κοινότητα μπήκα και διάβασα τα καλύτερα οταν το αγόρασα και μετά τα έβλεπα ένα ένα τα προβλήματα. Δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά όπως είπα και νωρίτερα κινητό της microsoft να σε βάζει να αγοράσεις το remote desktop που?? σε windows phone?! tragic όπως έλεγε και η διαφήμιση. Δεν λέω έχει τα καλά του αλλά πρέπει να στοχεύσουμε και στα αρνητικά του που υπερισχύουν, οταν εμείς μιλάμε για σωστή εφαρμογή ie ή facebook κλπ οι άλλοι (ios - android) μιλούν για δαχτυλικά αποτυπώματα κλπ.. Θα μου πεις λογικό αφού αυτοί έχουν το 80% του μεριδίου της αγοράς, οκ αλλά ρε συ Nokia μην μου πουλάς τα κινητά του ισάξια τους.. Τεσπα, ίσως και να είμαι off topic μιας και ξεκίνησα την κουβέντα αλλά μην κάνουμε το καλό κινητό top smartphone. Και κάτι ακόμα γνώμη μου είναι οτι ο chrome είναι γενιές μπροστά είτε σε θέμα κώδικα είτε σε θέμα απόδοσης και εξυπηρέτησης.
  11. Καλημέρα και απο μένα, γνώμη μου είναι οτι το lumia 925 είναι πρώτα κινητό και μετά smart. Όταν πριν χρόνια έφυγα απο το ios για android όλοι μου έλεγαν που πας δεν έχει εφαρμογές κλπ κλπ. Το ίδιο και τώρα στο wp, όμως απο μεριάς android υπήρχε η κινητικότητα να το τρέξουν και να το αναβαθμίσουν γιαυτό ανέκαμψε και προσπέρασε το ios σε θέμα εφαρμογών και λογισμικού. Με στεναχωρεί που η nokia (αγορασμένη πλέον απο την microsoft) θέλει να βγάλει κινητό android , καλό θα ήταν να κάτσει και να αναβαθμίσει το wp και ας αφήσει τα andrοid, γιατί όπως δεν πέτυχε το windows phone της samsung έτσι δεν θα πετύχει το android phone απο την nokia. Δεν είναι πυρηνική φυσική να βάλει στο λογισμικό της εκτός απο "αντιγραφή" "επικόλληση" να έβαζε και "επιλογή όλων", δεν μιλώ για εφαρμογές που είναι πολύυυ πίσω, (βλ. youtube / facebook και δεκάδες άλλες) Ως προς το θέμα εφαρμογών οκ κάνω υπομονή αλλά με το θέμα λογισμικού ας κάνουν το επόμενο βήμα με τα 8.1. Ας κοιτάξει να φτιάξει και το θέμα αυτονομίας γιατί είναι για κλάματα γιατί όσο και να λέμε μου κράτησε 1-2 μέρες οταν το πιάνεις στα χέρια σου και μιλήσεις με κανένα viber / facebook η μπαταρία γίνεται Κεντέρης. Τέλος εγώ έχω θέμα με το wifi που το θεωρώ σοβαρό πρόβλημα λογισμικού..
  12. Καλησπέρα, αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το wifi του κινητού, του έχω κάνει restore χωρίς να επαναφέρει αρχικές ρυθμίσεις. Λοιπόν οταν κλείνει η οθόνη το wifi μετά απο 2-3 λετπά off! Ενώ είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο η κεραία στην status bar είναι γεμάτη στις ρυθμίσεις του wifi λέει οτι είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο μου αλλά εαν παω να ανοίξω face ή exlporer μου λέει να ενεργοποιήσω το wifi . Στις ρυθμίσεις του wifi έχω επιλέξει να παραμένει ανοιχτό οταν κλείνει η οθόνη αλλά τίποτα και πάλι.. Είναι πολύ σημαντικό για την δουλειά μου γτ πρέπει να είμαι ενήμερος με τα mail μου αναπάσα στιγμή. Έτσι αναγκάζομαι να ανοίγω κινητό να απενεργοποιώ wifi *(γτ έχει κολλήσει) να ενεργοποιώ ξανά το wifi και να βλέπω τα mail μου. :!::!::!:
  13. :lol: ok θα το κοιτάξω, αν και μόλις έκανα restore.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και που έκανα restore τα ίδια μου κάνει, κάποια ρύθμιση είναι, το apn που είναι?
×
×
  • Create New...