Jump to content

staikosn1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by staikosn1

  1. Καλησπερα σε ολυς. Νεος κατοχος και ςγω και περιπου 10 ημερες προσπαθω να κανω τα μνμ να ακουγονται αλλα τπτ!! Ενω ολα whatsapp, κλπ ακουγονται οι ειδοποιησεις στα απλα κλασσικα μνμ τπτ! Ουτε απο τις ρυθμισεις ουτε απο πουθενα! το εχει καποιος αυτο το προβλημα;; Δςν ξερω πια τι να κανω
  2. Παιδια καλησπερα και απο εμενα!! Θελω να παρω το συγκεκριμενο κινητο και το βρισκω απο το skroutz 380 στο open365. Μπορειτε να μου πειτε τι διαφορες εχει απο ενα αλλο που πωλειται στο πλαισιο ας πουμε?? Ευχαριστω!
  3. Ειμαι αναμεσα στα 2... ευχαριστω οπως και να χει!
  4. Υπαρχει περιπτωση να βγει στο εγγυς μελλον το νεο μοντελο του?? Σκεπτομαι να το παρω αλλα επειδη ειναι πολυ καιρο στο προσκηνιο!!
  5. Επειδη σκεφτομαι να το παρω και εγω το κινητο, εχει ακουστει κατι για καποιο νεο κινητο που θα το αντικαταστησει??? ευχαριστω...
  6. Εχουμε κανενα νεο για την κυκλοφορια του?
  7. Καλημερα παιδια... Νεος στο φορουμ και στα μηλα... Προχτες που επαιζα με το cydia μου εβγαλε ενα error και δεν χανασυνδεθηκε ποτε.. δεν μπορω να ανοιξω packages & sources,σαν να μην εχω ιντερνετ.καποια βοηθεια?? εχω την 3.1.2 fw. και κατι αλλο.οταν ανοιγει η αρχικη σελιδα του cydia λεει καπου για να κανει upgrade ( με δικο μας ρισκο) πρεπει να το κανω? και κατι αλλο... Για να κανω restore πρπει να εχω αυτο: iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw? ειναι οπως λεμε format ή απλα θα καβαλισει τα πποηγουμενα???
×
×
  • Create New...