Jump to content

mihalis19

Members
  • Δημοσιεύσεις

    110
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mihalis19

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

mihalis19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παιδια. Είμαι παλιός χρήστης iphone Και εκεί στο jailbreak ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Άρα δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργεί το root Θα ήθελα να ρωτήσω τα παρακάτω: 1) αν μπορώ να κάνω root το samsung s10 plus που έχω SM-G975F Android 10 2) τι παραπάνω θα έχω αν το κάνω root? σε τι μπορεί να βοηθήσει? πχ σπασμένες εφαρμογές όπως στα iphone? 3) υπάρχει κάποιος οδηγός? 4) είναι μόνιμο? να μην σταματάει να λειτουργεί μετά το restart πχ. 5) χρειάζεται restore Και άρα να σβηστούν όλα? Ευχαριστώ
  2. γεια σας παιδια!! θελω να κανω μια ερωτηση. προέρχομαι απο iphone 8 και γενικά ΠΑΝΤΑ ειχα iphone. τωρα επειδη γενικα μου την έσπασε ο τροπος κίνησης της εταιρίας στις τιμές αποφάσισα να σταματήσω να τους ακολουθώ. πηρα λοιπόν το huawei p20 pro . θελω να ρωτησω το εξης. παρατηρω οτι οι photo ειναι πολλες φορες blurry στις κινησεις. πχ ειναι ενας ανρθωπος πανω σε κινηση. κουναει πχ χερια. την φωτο την βγαζει "κουνημενη" ενω στο iphone γινεται σε πολυ μικροετο βαθμο.. είναι καποια ρυθμιση? επειδη γενικά εχω τρελα με την φωτογραφία δεν θελω να τραβαω φωτο κουνημενες.!! (δεν κουνιεμαι εγω , κουνιεται το αντικειμενο)
  3. γεια σας παιδια.παρηγγειλα το T235 8gb. αφου εχει δεχεται καρτα εξωτερικη micro sd πειραζει που δεν ειναι πανω απο 8gb? τι αρνητικο εχει το 8gb?
  4. Έχω ένα xperia mini και θελω να κανω συγχρονισμο επαφων στο microsoft outlook και απο εκει στο iphone. Πως να κανω συγχρονισμο επαφων? Βλεπω επιλογες μονο μεσα απο gmail και δεν θελω...καπως το ειχα κανει σε αλλο τηλεφωνο αλλα τωρα δεν μπορω να θυμηθω πως.!
  5. Πως γίνεται να περάσω όλες τις επαφες του τηλεφώνου στην sim???ας βοηθήσει κάποιος να μου πει ακριβώς τα βήματα γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα!! Xperia mini
  6. Το έβαλα το πρόγραμμα αλλά πως ακριβώς θα συγχρωνίσω τον συγκεκριμένο αρχείο backup (contacts) με το τηλ??που πρέπει να βάλω το αρχείο για να το περάσει??
  7. Ερώτηση.!! Έχω κρατημένο ένα backup επαφών μέσα από το μενού του παλιότερου se Μου ! το backup αυτό αποθηκεύεται όπως ξέρουμε σε έναν φάκελο με όνομα system. Στο καινούργιο elm που πήρα πως θα ρίξω το αρχείο που έχω με τις επαφές? Σημείωση ότι δεν βρίσκω τον φάκελο system και διάφορους άλλους που έβλεπα στο παλιό se Μου. ευχαριστώ!
  8. Έχω iphone4 jailbreaked στην 4,1(8B117) πως μπορώ να κάνω jailbreak στην 4,2???Γιατί βλέπω όλο κάτι λέγεται για την baseband Και τέτοια. Και δεν έχω καταλάβει.!
  9. πηρα iphone 4 πριν 1-2 μηνες. τις τελευταιες μερες σταματησε να λειτουργει το κομματι του φορτιστη που μπαινει στην πριζα.αν βαλω το καλοδιο ομως στο pc δουλευει μια χαρα .στην πριζα τιποτα...πηγα στην vodafone Που το πηρα και μου λενε οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση..ισχυει??
  10. mihalis19

    iOS 4

    ναι!εγώ δεν μπόρεσα να το setάρω σε 4,1!
  11. mihalis19

    iOS 4

    iphone 4 εχω..4,2 δεν έχω γιατί είμαι jailbreaked.. ok περιμένοντας λοιπον για 4,2 jailbreak!
  12. mihalis19

    iOS 4

    να πω και το αλλο.πρπεει απαραιτητα να εχω ios 4,2??ετσι βλεπω στο site της apple.!και επισης δεν κατι παιζει με τα email και δεν μου το παιρνει!
  13. mihalis19

    iOS 4

    οκ κατεβαζω..ειναι free εντελως ή free for trial??
  14. mihalis19

    iOS 4

    που ακριβως ειναι η free ευρεση που λετε??
  15. δεν εχω καταλαβει κατω απο ποιος συνθηκες αλλα στο iphone 4 που εχω διπλα απο το σημα μερικες φορες εμφανιζει ενα Ε τι είναι αυτό?ξέρει κανείς?
×
×
  • Create New...