Jump to content

DjHoya

Members
  • Δημοσιεύσεις

    510
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by DjHoya

  1. Χρόνος που απομένει: 4 μέρες and 4 ώρες

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται το ανωτέρω laptop αγορασμένο από askshop στις 15/3/2023 στο πλαίσιο μια ανταλλαγής που έκανα αλλα δε με βολεύει καθόλου και γι’αυτο το δινω . Συνοδεύεται από έγγραφο του καταστήματος και τον φορτιστή του. Από κάτω φέρει κάποιες γρατσουνιές. Η μπαταρία του ειναι στο 92% και εχει 182 κύκλους φόρτισης. Περιοχη Βόλος.

    650 €

    Βόλος

  2. Χρόνος που απομένει: 1 μέρα and 20 λεπτά

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται το ρολόι του τίτλου σε άριστη κατάσταση αγορασμένο 30/12/2023. Μαζί θα δοθούν και δυο εξτρα λουράκια αυθεντικα της samsung. Το δίνω επειδή πηγα σε iphone. Περιοχή Βολος.

    200 €

    Βολος - GR

  3. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται το τηλέφωνο του τίτλου κομπλέ στο κουτί του με όλα του τα παρελκόμενα και αποδειξη αγορας(21/3/23). Έχει ένα χτύπημα κάτω στη γωνία από πέσιμο κατά το πρώτο άνοιγμα του από το κουτί... Συνοδεύεται από μια θήκη ενώ φοράει και προστατευτικο οθόνης. Τιμή 650 ευρώ λόγω του χτυπήματος. Είναι η έκδοση 12/512. Περιοχη Βολος.

    650 €

    - GR

  4. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται το τηλέφωνο του τίτλου σε άριστη κατάσταση κομπλέ στο κουτί του με την απόδειξη αγοράς του συν 3 θήκες και φορεμένη προστασία οθόνης. Είναι το μωβ χρώμα με τα 256gb. Εγγύηση μέχρι 5-1-24. Ανταλλαγη δεκτή μόνο με Samsung S23 ultra 12/512 Περιοχή Βόλος.

    1.000 €

    Volos

  5. Καταλαβα...οπότε μάλλον κάποιο θέμα έχει το ρολόι λογικά.... ευχαριστώ για την απάντηση!
  6. Καλημερα! Μια γνώμη θα ήθελα για την αυτονομία του... το αγόρασα τον Ιούλιο με τη λογική ότι θα κρατάει η μπαταρία του 8-14 μέρες. Στις αρχές μου κρατούσε η μπαταρία 2.5 μέρες ακριβώς. Το έστειλα στην αντιπροσωπεία για service και αφού είπαν ότι όντως υπάρχει θέμα με τη μπαταρία μου την άλλαξαν κ τώρα κρατάει 4 μέρες. GPS σπάνια το δουλεύω. Τους αισθητήρες κ τις ειδοποιήσεις έχω μόνο ενεργοποιημενους. Εσας πόσο σας κρατάει η μπαταρία?
  7. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται σε άριστη κατάσταση με τα παρελκόμενα του. Αγορά από Κωτσόβολο τον 08/21. Αλλαγή λόγω αγοράς Apple Watch. Περιοχή βόλος. https://ibb.co/HptKg4k https://ibb.co/ZcxDN1f https://ibb.co/G3zRrYB https://ibb.co/3vyZmS7 https://ibb.co/NTLwN5f

    130 €

    Βόλος - GR

  8. DjHoya

    Huawei P30

    Φίλε εμένα με την 10 πάνω που την πέρασα σήμερα κ χωρίς να έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση τα δείχνει όλα μια χαρά η στοκ εφαρμογή.
  9. DjHoya

    Huawei P30

    Σήμερα μου ήρθε η emui 10.. Μέχρι στιγμής όλα καλά φαίνονται. Αισθητικές οι διαφορές προς το παρόν.
  10. Ναι μου έβγαλε με το που το άνοιξα κάποιο update. Στο Huawei p30 το εχω συνδεδεμένο αν εννοείς αυτό. Στις 12 μηδενιστηκαν πάλι όπως είχες πει κ πριν.
  11. Κανονικά έχω ρυθμισμένη την ώρα... Μήπως ήταν κάποιο bug.
  12. Καλησπέρα.. Πρώτη μέρα σήμερα με το mi band 3. Μια ερωτηση: ενώ μετρούσε κανονικά σήμερα όλη τη δραστηριότητα ξαφνικά όλα μηδενιστηκαν. Είναι κάποια ρύθμιση; το είχα στα 6000 βήματα τον στόχο κ μόλις έγραψε 6333 όλα μηδενιστηκαν (βήματα, απόσταση, θερμίδες)
  13. Έγινε φίλε ευχαριστώ
  14. Μετά την αναβάθμιση έχετε βρει που δείχνει το διάγραμμα των καρδιακών παλμών;; ή παλιά εφαρμογή έδειχνε κανονικά. Εδώ δε βγάζει διάγραμμα, μόνο τις μετρήσεις που κάνει αν πατήσεις στο ρολόι μόνος σου να κάνει μια μέτρηση.
  15. Φίλε λογικά θα είναι όπως κ στο pace. Μέσα από το ρολόι θα πας εκεί που λέει heart rate. Εκεί έχει επιλογή να πατήσεις να κάνεις μια μέτρηση. Αλλιώς άμα πατήσεις πάνω στο γραφιμα που θα δείχνει έχει επιλογή για να μετράει συνέχεια ο αισθητήρας.
  16. DjHoya

    Huawei P30 Pro

    Στο P30 που έχω ήρθε σήμερα το πρωί..
  17. DjHoya

    Huawei P30

    Σήμερα ήρθε ενημέρωση... Αριθμός 178.
  18. DjHoya

    Huawei P30

    Σ'ευχαριστω πολύ!!!!
  19. DjHoya

    Huawei P30

    Γιατί όταν παίζω παιχνίδια στο κινητό δεν χτυπάνε ειδοποιήσεις για μηνύματα;; είναι κάποια ρύθμιση;;
  20. DjHoya

    Huawei P30 Pro

    Είναι μόνιμη η ένδειξη.. Μόνο άμα το απενεργοποιησω σβήνει.
  21. DjHoya

    Huawei P30 Pro

    Σήμερα χωρίς να έχω πειράξει κάτι μου έχει βγάλει δίπλα από τα εικονίδια με το σήμα κινητής την ένδειξη vowifi ή volte.. Το έχει παρατηρήσει κάποιος από εσάς;; κ τις προηγούμενες μέρες ήταν ενεργοποιημενο αλλά δε μου το έδειχνε στην οθόνη. Huawei P30
  22. DjHoya

    Huawei P30

    Σήμερα χωρίς να έχω πειράξει κάτι μου έχει βγάλει δίπλα από τα εικονίδια με το σήμα κινητής την ένδειξη vowifi ή volte.. Το έχει παρατηρήσει κάποιος από εσάς;; κ τις προηγούμενες μέρες ήταν ενεργοποιημενο αλλά δε μου το έδειχνε στην οθόνη.
  23. DjHoya

    Huawei P30 Pro

    Καλημέρα.. Ήρθε κ σε μένα στο P30 που έχω.
  24. DjHoya

    Huawei P30

    Παίδες σήμερα ήρθε η 161..
  25. DjHoya

    Huawei P30

    Μπορεί να είναι κάτι τέτοιο γιατί όταν το έχεις να τραβάει 4k έχει μια επιλογή από κάτω που γράφει να ρυθμίζει αυτόματα τον ρυθμό καρέ. Το είχα ενεργοποιημενο αυτό.
×
×
  • Create New...