soublaki-3 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 σαν τη προβλημα δηλαδη;;; :confused:... ...γιατι οι δικες μου δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα....:) Δεν διαβάζονταν. Μιλάω για τις 16in1 128k. Είχαν βγει στην Taiwan και τις αντιγράψανε οι Κινέζοι, αλλά κάτι δεν κάνανε σωστά και βγήκε όλη η παρτίδα σκάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Δεν διαβάζονταν. Μιλάω για τις 16in1 128k. Είχαν βγει στην Taiwan και τις αντιγράψανε οι Κινέζοι, αλλά κάτι δεν κάνανε σωστά και βγήκε όλη η παρτίδα σκάρτη. οποτε μιλας για αυτες http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=14041&d=1243589766 και οχι τις μπλε 12αρες οσο για τον φιλο που ρωτησε.... http://cgi.ebay.com/New-USB-12-in-1-Sim-Card-Reader-Backup-Writer-Mobile_W0QQitemZ250424374956QQcmdZViewItemQQptZSIM_Cards?hash=item3a4e74b6ac&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50 τζαμπα πραγμα...λιγοτερο απο 4 €...θελεις φθηνοτερα;;; :p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 οποτε μιλας για αυτες http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=14041&d=1243589766 και οχι τις μπλε 12αρες οσο για τον φιλο που ρωτησε.... http://cgi.ebay.com/New-USB-12-in-1-Sim-Card-Reader-Backup-Writer-Mobile_W0QQitemZ250424374956QQcmdZViewItemQQptZSIM_Cards?hash=item3a4e74b6ac&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50 τζαμπα πραγμα...λιγοτερο απο 4 €...θελεις φθηνοτερα;;; :p Thx για το link! Οντως για 12αρες ενδιαφερομαι που και ηδη ειναι υπερβολικα πολλα νουμερα! Απλα επειδη εχω ηδη το reader, ελεγα μηπως υπηρχαν σκετες καρτες. Γνωριζεις μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Thx για το link! Οντως για 12αρες ενδιαφερομαι που και ηδη ειναι υπερβολικα πολλα νουμερα! Απλα επειδη εχω ηδη το reader, ελεγα μηπως υπηρχαν σκετες καρτες. Γνωριζεις μηπως? ειχα παρει παλιοτερα απο καποιον σκετες καρτες αλλα τωρα δεν ειδα να εχει...παντως θυμαμαι οτι τις ειχα παρει καπου 4 € την μια...εσυ δινεις δυο δεκαρες λιγοτερο (3,8 €) και περνεις και το ριντερακι :lol:....νομιζω ειναι καλυτερη τιμη :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Σωστα, δεν ηξερα οτι ειχε τετοια διαφορα τιμης. Thx παντως, θα χτυπησω αυτο που μου εδωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 εχω και γω 2απο τις μπλε, δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα εκτος του οτι δεν βρηκα ασφαλη τροπο να τους βαλω κωδικο. ειχα ασχημη εμπειρια με την πρωτη και κλειδωσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 SIM MAX 12in1 και εισαι κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 ναι, αλλά όπως ξαναείπα, κάποιες δε κοπιάρονται... τι κάνουμε τότε? η voda πχ που υποχρεωτικά χρειάζομαι δεν κοπιάρεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 ναι, αλλά όπως ξαναείπα, κάποιες δε κοπιάρονται... τι κάνουμε τότε? η voda πχ που υποχρεωτικά χρειάζομαι δεν κοπιάρεται Τίποτα δεν κάνουμε. Δεν κοπιάρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 ναι, αλλά όπως ξαναείπα, κάποιες δε κοπιάρονται... τι κάνουμε τότε? η voda πχ που υποχρεωτικά χρειάζομαι δεν κοπιάρεται Πάρε dual sim συσκευή. Στη μία υποδοχή θα βάλεις την Sim Max και στην άλλη τη VF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Παιδια επειδη ειμαι ασχετος σχετικα με το sim cloning εχω απορια.. Αν βαλεις σε μια sim π.χ. 3 αριθμους τοτε λειτουργει μονο ο ενας που θα επιλεξεις ετσι?? Οχι και οι 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Μόνο ένας. Διάβασε λίγο το thread γιατί συνέχεια επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Μόνο ένας. Διάβασε λίγο το thread γιατί συνέχεια επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια πράγματα. Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!! Απλα λογω ελλειψης χρονου δεν προλαβα να διαβασω το thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Πάρε dual sim συσκευή. Στη μία υποδοχή θα βάλεις την Sim Max και στην άλλη τη VF. μάλλον αυτή είναι η μόνη λύση που βλέπω κ γω. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Με τις καταχωρήσεις των ονοματεπωνύμων μας στα καρτοκινητά να δούμε τι θα κάνουμε...Πρέπει να πάμε να καταχωρήσουμε όλους τους αριθμούς της multi-κάρτας μας :(( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 δηλαδή όλοι όσοι χρησιμοποιείτε sim clones, δεν έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα στη λειτουργία τόσο των δικτύων όσο κ της συσκευής σας??? όσοι δοκιμάσατε, κοπιάροντε όλες εκτός από vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Κανένα απολύτως. Το μόνο πρόβλημα ότι πρέπει να παίρνεις κάποιες φορές με απόκρυψη γιατί δεν έχουν συνηθίσει όλοι ότι έχεις 16 αριθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Με τις καταχωρήσεις των ονοματεπωνύμων μας στα καρτοκινητά να δούμε τι θα κάνουμε...Πρέπει να πάμε να καταχωρήσουμε όλους τους αριθμούς της multi-κάρτας μας :(( το σχεδιο λεει οτι θα καταχωρεις το τηλεφωνο οχι τα νουμερα....ιδωμεν :ninja: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Βλέπω οτι ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του, αύριο έχει συνέντευξη τύπου ο Στυλιανίδης, οπότε ας περιμένουμε λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 καλησπέρα.. Πήρα πρόσφατα την Super SIM (X-sim) 16in1 (made in taiwan) με το cd και το usb. Από το CD κάνω copy-paste στην επιφάνεια εργασίας το φάκελο 16IN1 και στη συνέχεια τρέχω το setup του φακέλου για εγκατάσταση. Αφού το κάνω εγκατάστασητο SIM Scanner 6.6 κάνω restart το PC και αφού το ανοίξω πάλι βάζω μέσα στη θύρα τη συσκευή USB (έχοντας μέσα τη SIM που θέλω να κλωνοποιήσω). Μου κάνει εγκατάσταση τους drivers του USB και στη συνέχεια κάτω δεξιά μου ανάβει η ένδειξη ότι είδε τη usb συσκευή (SIM-MAX Technology Inc.) Ανοίγω στη συνέχεια το προγραμματάκι SIM Scanner και πάτω Scan SIM. Πατάω OK και αμέσως μετά μου βγάζει το εξής μήνυμα λάθους : Connect failed. Please reinsert the SIM card and check if the reader is connected properly. CAUTION: If you use the high frequency reader. Please change to a normale one instead. Μπορεί κάποιος να μου πει τι δεν κάνω σωστά ? Μόλις βάζω στη θύρα τη συσκυή USB δεν έπρεπε να κάνει autorun? Επίσης από το Μy Computer εκεί που φαίνεται όλο το hardware του PC δεν μου δείχνει εικονίδιο του USB. Μάλλον κάτι με τους drivers κάτι πρέπει να κάνω λάθος. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Τελικά θα πρέπει να καταχωρίσουμε τα νούμερα, όχι το τηλέφωνο.... :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 καλησπέρα.. Πήρα πρόσφατα την Super SIM (X-sim) 16in1 (made in taiwan) με το cd και το usb. Από το CD κάνω copy-paste στην επιφάνεια εργασίας το φάκελο 16IN1 και στη συνέχεια τρέχω το setup του φακέλου για εγκατάσταση. Αφού το κάνω εγκατάστασητο SIM Scanner 6.6 κάνω restart το PC και αφού το ανοίξω πάλι βάζω μέσα στη θύρα τη συσκευή USB (έχοντας μέσα τη SIM που θέλω να κλωνοποιήσω). Μου κάνει εγκατάσταση τους drivers του USB και στη συνέχεια κάτω δεξιά μου ανάβει η ένδειξη ότι είδε τη usb συσκευή (SIM-MAX Technology Inc.) Ανοίγω στη συνέχεια το προγραμματάκι SIM Scanner και πάτω Scan SIM. Πατάω OK και αμέσως μετά μου βγάζει το εξής μήνυμα λάθους : Connect failed. Please reinsert the SIM card and check if the reader is connected properly. CAUTION: If you use the high frequency reader. Please change to a normale one instead. Μπορεί κάποιος να μου πει τι δεν κάνω σωστά ? Μόλις βάζω στη θύρα τη συσκυή USB δεν έπρεπε να κάνει autorun? Επίσης από το Μy Computer εκεί που φαίνεται όλο το hardware του PC δεν μου δείχνει εικονίδιο του USB. Μάλλον κάτι με τους drivers κάτι πρέπει να κάνω λάθος. Autorun δεν κάνει. Σε μένα το CD είχε 4-5 διαφορετικές εκδόσεις του προγράμματος και μόνο μία έπαιζε σωστά. Αν θες να σου στείλω το CD να τις δοκιμάσεις. Νομίζω είναι οι εκδόσεις 5, 6, 7 και 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 elektrik eye, η 6.6 είναι για τις 16άρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 το σχεδιο λεει οτι θα καταχωρεις το τηλεφωνο οχι τα νουμερα....ιδωμεν :ninja: Τι εννοεις? Περισσοτερες πληροφοριες που μπορουμε να βρουμε πανω στο θεμα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Τι εννοεις? Περισσοτερες πληροφοριες που μπορουμε να βρουμε πανω στο θεμα? ηταν ενα σχεδιο που ειχε διαρευσει αλλα τελικα δεν εφαρμοστηκε.... ...παντως φημες λενε οτι καποια στιγμη θα εφαρμοστει το μετρο της ονομαστικοποιησης των κινητων σαν συσκευες ....απο οδηγια της ΕΕ....και θα δημιουργθει μια βαση δεδομενων των συσκευων με τους χρηστες..... ...θα δουμε τι μας επιφυλαζει το μελλον....:ninja: knaison...το ledaki πανω στο reader ειναι πρασινο (=δεν δουλευει κανονικα) η κοκκινο (=δουλευει κανονικα)....;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts