Jump to content

[Maemο 5] Εφαρμογές / Εργαλεία (Προτάσεις / Απορίες / Ερωτήσεις)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άκυρο τότε αυτό που είπα. Μπορείς να κοιτάξεις αυτό τον οδηγό.
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Moλις μου ηρθε ενα update για τον Opera Mobile 11.

edit: απο ο,τι βλεπω αναβαθμιζει την εκδοση "11.0beta 1-8 σε 11.0beta 1-9.

7.50 mb το αρχειο.

Changelog for 11.0beta1-9:

Fix crash in the file and directory selector.

Don't capitalize first letter when typing passwords.

Improve handling of multi-line text fields.

Fix another potential black screen on startup bug.

Print startup diagnostic messages to console.

Prevent urlfilter from blocking everything.

Fix FTP download progress indicator.

maemo.org

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Moλις μου ηρθε ενα update για τον Opera Mobile 11.

edit: απο ο,τι βλεπω αναβαθμιζει την εκδοση "11.0beta 1-8 σε 11.0beta 1-9.

7.50 mb το αρχειο.

Changelog for 11.0beta1-9:

Fix crash in the file and directory selector.

Don't capitalize first letter when typing passwords.

Improve handling of multi-line text fields.

Fix another potential black screen on startup bug.

Print startup diagnostic messages to console.

Prevent urlfilter from blocking everything.

Fix FTP download progress indicator.

maemo.org

Παντως για να ειμαι ειλικρινης, προτιμω τον παλιο οπερα. Πιο γρηγορος και σταθερος νομιζω

...Ν73➡Nokia5800➡N900(one mobile-one love!)➡S3➡G2➡Note Edge➡G4➡Xiaomi Mi6

Είχα ρωτήσει και παλιοτερα αλλά δεν είχα πάρει κάποια απάντηση. Αν είμαι σε 3g internet δεν παίρνω τις ειδοποιήσεις για νέα email ακόμα και σε ένα widget που έχω προσθέσει για τα email δεν εμφανίζετε τπτ. Μόνο σε wifi λειτουργεί.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να προσθέσω και το 3g internet σε αυτή την διαδικασία?

Είχα ρωτήσει και παλιοτερα αλλά δεν είχα πάρει κάποια απάντηση. Αν είμαι σε 3g internet δεν παίρνω τις ειδοποιήσεις για νέα email ακόμα και σε ένα widget που έχω προσθέσει για τα email δεν εμφανίζετε τπτ. Μόνο σε wifi λειτουργεί.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να προσθέσω και το 3g internet σε αυτή την διαδικασία?

Στον email client στις ρυθμισεις εχει επιλογη για αυτοματη ενημερωση και απο κατω επιλογη μονο για συνδεση wifi ή για οποιαδηποτε συνδεση. Δες αν εχεις την πρωτη επιλογη.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

παιδιά απίστευτο πρόγραμμα που το δοκίμασα και δουλεύει και σχετικά απροβλημάτιστα

http://maemo.org/packages/view/mir-translator/

και εδώ ένα video από το youtube για να δείτε πως δουλεύει

παιδιά απίστευτο πρόγραμμα που το δοκίμασα και δουλεύει και σχετικά απροβλημάτιστα

http://maemo.org/packages/view/mir-translator/

και εδώ ένα video από το youtube για να δείτε πως δουλεύει

Χτες που το δοκιμασα δεν δουλεψε σε τιποτα:worry:

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Κι εγώ που το δοκίμασα είχα κάτω από 30% επιτυχία. Ακόμη θέλει δουλειά. Κάτι
θα ήταν όλα τα λεφτά!
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

παιδισ μρ ποιο αλλο προγραμμα κστεβσζουμε σπο you tube? το cutetube δεν μου σνοιγει μετα το τελρυταιο update της κοινοτητας

Γεια σας παιδια.Σημερα κατεβασα το fmms αλλα δεν μπορω να στειλω και μιλησα με την cyta και μου στελνουν τις ρυθμισεις αλλα τι κινητο λεει opperation can't update.Τι να κανω;
From N9

Ρε παιδια καποια βοηθεια σχετικα με τα MMS για την Κθπρο;;;μου εστειλαν τις ρυθμισεις αλλα εξακολουθα να μην στελνει και λει οτι σταματησα διοτι ελειξε ο χρονος. Γνωριζει καπιοις κατι;;;
From N9

παιδες εναν καλο mp3player για το nokia n900....?

(που να παιζει και φακελους....).....:)

υπηρχε παλια αλλα κόλλησε το μυαλο μου τωρα...

παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να ανανεώσω το εορτολόγιο widget στο τηλέφωνο. Γιατί μου βγάζει ότι νάναι. Σήμερα μου λέει ότι γιορτάζει Γιώργος :D

Προφανώς συμβαίνει επειδή το πάσχα είναι κινητή γιορτή και αλλάζει ημερομηνίες κάθε χρόνο. Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον maintainer και να του δώσεις κάποιο link που να έχει το ελληνικό εορτολόγιο και πως αλλάζει κάθε χρόνο. Μέχρι και στο e-shop γράφουν ότι σήμερα γιορτάζει ο γιώργος:p.

Ρε παιδια καποια βοηθεια σχετικα με τα MMS για την Κθπρο;;;μου εστειλαν τις ρυθμισεις αλλα εξακολουθα να μην στελνει και λει οτι σταματησα διοτι ελειξε ο χρονος. Γνωριζει καπιοις κατι;;;

Σε ενα ΜΜS μου το ειχε κανει κι'εμενα αυτο.Δοκιμασε να στειλες ενα αλλο να δεις αν μπορεις να το λαβεις.Και τσεκαρε παλι τις ρυθμισεις.Γενικα παιζει χωρις προβληματα.

Πρόχειρες οδηγίες που βρήκα:

1. download and install a vnc viewer on PC (eg. tightvnc:http://www.tightvnc.com/download.php)

2. install "vnc viewer" on N900 (from extras repo)

3. on PC, in vnc prog settings (in tightvnc "Show user settings" ), set primary password

4. on PC run vnc server(in tightvnc "Launch TightVNC Server")

5. retrieve your wifi connections IP address (in XP click start > run > and type "ipconfig" )

6. run 'vnc viewer' on N900 and enter IP address [enter] then password

7. you should now see and have control of your PC through your N900!

Το χω δοκιμάσει και δουλεύει μια χαρά.

καλησπερα παιδια.γνωριζει κανεις πως δουλευει το vnc στο pc και στο n900?:worry:
Αμε:D

Θελεις να εχεις προσβαση και εκτος τοπικου δικτύου;

Αν ναι θα πρεπει να κανεις μια σταθερη διευθυνση στο http://www.dyndns.com ωστε αν δεν εχεις static ip αυτη η διευθυνση θα ειναι μονιμη για προσβαση ο,τι Ip και να σου δωσει ο ISP σου. Θα πρεπει να εγκαταστησεις μια εφαρμογη ή αν το υποστηριζει το router σου για dynamic dns για να ενημερωνει την ip σου στη dyndns.

Μετα στο pc θα πρεπει να τρεξεις καποιον vnc server. Εγω χρησιμοποιω το tightvnc. Αν εχεις vista ή windows 7 κατεβασε την εκδοση 2.

Μετα θελεις εναν client στο n900. Εγω χρησιμοποιω τον presence vnc. Εχει ακομη εναν νομιζω. Το μονο που εχεις να κανεις αφου τρεξεις τον server στο pc ειναι αν του ανοιξεις μια port στο router και θα εχεις προσβαση.

• 2 weeks later...

To health-check για το Ν900 το εχει βαλει κανεις?

Να το εγκαταστησω αφοβα?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλησπέρα.Είμαι καινούριος στο forum και ήθελα να ρωτήσω...Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπαίνω στο zoo.gr από το κινητό μου;Συγνώμη εαν είναι πολύ άκυρη η ερώτηση.Έχω δοκιμάσει αρκετούς browsers χωρίς διαφορά.Καταραμένο javascript.:lol:

Mouthpot

http://p.d.ovi.com/p/g/store/3198569/mouthpot_ovi_screenshot_1_256x256-192x192.png?q=ufHGmUAAKyiuw6YFKzvbMxJpVir2yYgd&c=ovi_store

Η γνωστή εφαρμογή από το ovi που σας επιτρέπει να μιλήσετε με 15 διαφορετικά στόματα είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν.

• The title was changed to [Maemο 5] Εφαρμογές / Εργαλεία (Προτάσεις / Απορίες / Ερωτήσεις)