Jump to content

telis7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    161
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About telis7

  • Ημ. Γέννησης 20/02/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

telis7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πήγα και τα έπιασα και τα δυο αλλά το plus μου φάνηκε μεγάλο και το απλό σαν να ήθελε ένα κλικ παραπάνω. Δεδομένου ότι το χρησιμοποιώ πολύ για να σερφάρω ιντερνετ, να χρησιμοποιώ εφαρμογές και παιχνίδια κλίνω προς το Plus. Με προβληματίζει το μέγεθος αν χωράει σε τσέπη.
  2. Πρόκειται να μου κάνουν δώρο γάμου ένα iphone 6s (το απλό ή το plus) και βρίσκομαι μπροστά σε ένα μεγάλο δίλλήμα στο οποίο ελπίζω να με βοηθήσετε να καταλήξω. Μου αρέσει πάρα πολύ η οθόνη του plus αλλά μου φαίνεται μεγάλη και ότι δεν θα με βολέψει το μέγεθος. Το τωρινό μου κινητό είναι Iphone4s οπότε η μεταπήδηση είναι μεγάλη. Οι κάτοχοι του plus να με βοηθήσουν παρακαλώ
  3. Κατέχω το iPad 4 με λογισμικό iOS 6.1.3 Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω προκειμένου να το κάνω jailbreak είναι η ίδια που ακολουθείται και στα iPhone ? Από ότι έχω κατάλαβει σε περίπτωση που προχωρήσω σε jailbreak δεν θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση (πχ στο iOS 6.1.4) παρά μόνο όταν έχει κυκλοφορήσει το jailbreak και για αυτήν την έκδοση σωστά ; Γενικά πιστεύετε όπως αξίζει να προχώρησει κάποιος σε jailbreak καθώς εχει κα κάποιο ρίσκο ;
  4. Το κινητό γενικά το βρίσκω πολύ καλό απλά θα ήθελα να επισημάνω 2-3 προβληματάκια που μου παρουσιάζει το κινητό μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποια λύση σε αυτά: 1. Όταν πραγματοποιώ κλήση η οθόνη του κινητού αναβοσβήνει συνέχεια 2. Γιατί συνδέεται πάντα αυτόματα με τα "γνωστά" wifi δίκτυα ? έχω κάνει τις ρυθμίσεις που αναφέρονται παραπάνω σε άλλη απάντηση 3. Λίγο χαζή αυτή η ερώτηση. Αφορά το ημερολόγιο το οποίο επειδή το χρησιμοποιώ συχνά το βρίσκω φτωχό σε σχέση με άλλα ημερολόγια από παλιότερα μοντέλα της Nokia. Επίσης όταν καταχωρώ τα γενέθλια σε μια επαφή δεν τα εμφανίζει στο ημερολόγιο!
  5. Καλησπέρα, Το κινητό δεν έχει πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού ενώ μέχρι τώρα έιχε κανονικά. Από που μπορώ να κάνω διαχείριση των δικτύων των οποίων έχει πρόσβαση το κινητό καθώς πιστεύω πως μια λύση είναι να κάνω delete όλα τα "γνωστά" δίκτυα του κινητού.
  6. Καλησπέρα παιδιά, Ζητώ συγνώμη αν έχει αναφερθεί κάπου το ακόλουθο ερώτημα που θέλω να υποβάλλω αλλά μετά από ψάξιμο δεν βρήκα κάτι. Πήρα πρόσφατα το nokia C6-01 και θέλω να περάσω όλες τις επαφές που είχα στο παλίο μου κινητό 6300. Το παλιό κινητό χρησιμοποιεί το PC suite ενώ το καινούργιο το Ovi Suite. Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω τις επαφές ? Καλό πάσχα να έχετε και καλή ανάσταση!
  7. Ψάχνω για μια εφαρμογή που θα μπορώ να βλέπω σημειώσεις και υπενθυμίσεις στο wallpaper του κινητού κάτι σαν το post-it. Έχετε βρει καμιά τέτοια εφαρμογή ?
  8. Εγώ προσωπικά το χρειάζομαι για editing για αρχεία excel. Το είχα αναφέρει και παλιότερα στο site και είχε αναφερθεί η εφαρμογή Gnumeric αλλά δεν υπάρχει στα repositories.
  9. παλιό κ γνωστό. όπως επίσης μπορεί ήδη να γνωρίζετε το ακόλουθο (Σύνδεση χειριστηρίου SIXAXIS PS3 με το Ν900) http://tomasz.sterna.tv/2010/02/play-games-on-nokia-n900-with-ps3-sixaxis-controller/
  10. έχω κάνει πρόσφατα flashing. Τρώει κολλήματα όταν ανοίγει το application manager για παράδειγμα και όπως ρωτήσει διάφορους συμβαίνει το ίδιο. Στα πόσα το έκανες εσύ ?
  11. Με το Κoffice μπορούμε να κάνουμε και edit στα αρχεία ? Επίσης από που το εγκαθιστούμε καθώς δεν το βρίσκω τα repositories...
  12. Τελικά αξίζει να το κάνουμε overclocking το κινητό ? Γιατί κακά τα ψέμματα τρώει τα κολληματά του ώρες ώρες
  13. πολύ καλό αλλά το background δεν είναι διαφανές κ το μενού είναι δυσανάγνωστο
  14. θα βγει κάποιος οδηγός που θα μας λέει τα βήματα πως κάνουμε overclocking ?
  15. έχεις καταφέρει να συνδέσεις το χειριστήριο του ps στο κινητό ?
×
×
  • Create New...