anapospastos Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 (edited) το orrery ειναι κατι σαν κοπια του stellarium???εγω εχω το δευτερο στο ν και δουλευει μια χαρα...ενα προβλημα εχω μονο...πως κανουμε zoom σε καποιο αντικειμενο σε αυτην την εφαρμογη??? Zoom in - ctrl+πάνω βελάκι Zoom out - ctrl+κάτω βελάκι παιδια μια βοηθεια εχω διαβασει ολα τα ποστ για το fmtransmitter εκανα κ backup οπως διαβασα σε καποια ποστ μετα την αναβαθμ αλλα τπτ αφαντο το fmtransmitter εχει μεινει μονο το widgetaki στο desktop παταω πανω μπας κ κανει τπτ αλλα μου λεει "faild to change FMTX state" το παταω παρατεταμενα να βγαλει το κλειδι για να δω τα settings ολα καλα το boost τσεκαρισμενω παταω change fequency κ μου λεει fmtransmitter disable οποιος ξερει κατι για να το κανω παλι enable ας βοηθησει Απεγκατέστησε το widget και το fmtx-faker, εγκατέστησε πρώτα την τελευταία έκδοση του fmtx-faker και μετά το widget και πες μας αν λύθηκε το πρόβλημά σου. Edited June 14, 2010 by anapospastos Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade2 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 fmtx-faker ειναι στον extra-devel αν ναι δεν μπορω να το κατεβασω γιατι μου το βγαζει error το repository αυτο 404 not found[iP:.....] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 fmtx-faker ειναι στον extra-devel αν ναι δεν μπορω να το κατεβασω γιατι μου το βγαζει error το repository αυτο 404 not found[iP:.....] Το επισύναψα. Βάλτο στο Ν900(αφού το κάνεις extract) και εγκατέστησέ το απλά πατώντας πάνω του. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aslan87 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Ευχαριστω για το καλωσορισμα! :) Με την προηγουμενη εκδοση δeν ειχα κανενα προβλημα ειχα εγκατεστημενο κ το fmtx faker και το repository με τα development. Τωρα παω να κανω add τον καταλογο κ μου γραφει "Application list partially refreshed.Some catalogues unavailable.Check catalogue details." Και στα details επειτα εχει κοκκινα γραμματα κατω απ την επιλογη disabled και αναμεσα στα υπολοιπα url αναφερει το γνωστο 404 not found [77.67.20.64 80]. Βρήκα τελικά άκρη κατεβάζοντας το αρχείο απ το Extras-Devel free armel repository κατευθείαν για εγκατάσταση στο κινητό της έκδοσης 0.7 του FMTX-faker. Για οσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα η παρόμοιο ας κοιτάξουν το λινκ http://maemo.org/packages/package_instance/view/fremantle_extras-devel_free_armel/fmtx-faker/0.7/ και πατούν κατευθείαν εκεί που γράφει file fmtx-faker_0.7_armel.deb :rolleyes: Αυτά ελπίζω να βοηθάω γτ εμένα μετά την αναβάθμιση σε 10.2010 μου πήρε λίγο χρόνο. Παρεπιπτόντως μήπως ξέρει κανείς τις τελικές ρυθμίσεις για wind mms γτ αυτές που υπήρχαν εδώ μου κόλλησαν το πρόγραμμα. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade2 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 anapospastos thnx λύθηκε το πρόβλημά μου τωρα δουλευει κανονικοτατα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Ansel-A Is A Powerful Photo Editor For The N900 http://themeegoblog.com/2010/06/14/ansel-a-is-a-powerful-photo-editor-for-the-n900/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MaemoCentral+%28The+MeeGo+Blog%29&utm_content=Google+Reader It is a ‘digital darkroom’ for the N900 that can perform: Filtered-Black-&-White-Conversion RGB-Color-Correction Brightness, Saturation, Contrast and Sharpening Pixel-level-Cropping (Portrait is still a little fishy) Tonal Shadows/Highlights Kinetic Photo Browser 360-Degree-Precision-Rotation EXIF-Browser-with-maps Unlimited-Visual-Undo Is Multi-Platform (Qt4.6, PyQt) http://img52.imageshack.us/img52/1888/anselan9004733912.th.jpg Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafkt Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Chromium στο N900 http://i40.tinypic.com/2qx5p36.png Εδώ είναι το repository του jacekowski που το έφτιαξε. Δοκιμάστε το με δική σας ευθύνη. Έχει κάποιος τα αρχεία (libxss & chromium), που χρειάζονται για την εγκατάσταση του Chromium στο Ν900;;; Έχουν κατέβει από τo maemo-extras και δεν μπορω να τα βρω πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade2 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 κατι τετοιο που εβγαλε η νοκια για σιμπιαν υπαρχει περιπτωση να το δουμε σε ν900? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 κατι τετοιο που εβγαλε η νοκια για σιμπιαν υπαρχει περιπτωση να το δουμε σε ν900? Αυτό αναρωτιόμουνα κι εγώ. Υπάρχει το i am here αλλά είναι μπέρδεμα στο να το ρυθμίσεις και μάλλον δεν ασχολείται πια ο developper του. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Αυτό αναρωτιόμουνα κι εγώ. Υπάρχει το i am here αλλά είναι μπέρδεμα στο να το ρυθμίσεις και μάλλον δεν ασχολείται πια ο developper του. εμενα παντως το i am here που εχω βαλει και που το δοκιμασα μου δουλευει μια χαρα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Bless N900 Bless N900 gives you all you've been missing with the standard camera: non-blurry low-noise photos in low light, high quality zoom not available on any mobile device before, high dynamic range photos. More light, less blur http://www.blessn900.com/images/example_blurless.jpg Zoom you will want to use http://www.blessn900.com/images/example_superzoom.jpg High dynamic range - no clipping in highlights and shadows http://www.blessn900.com/images/example_hdr.jpg Το site & το repository της εφαρμογής. *************************** http://ansela.garage.maemo.org/images/About.png Features: * Filtered-Black-&-White-Conversion * RGB-Color-Correction * Brightness, Saturation, Contrast and Sharpening * Pixel-level-Cropping (Portrait is still a little fishy) * Tonal Shadows/Highlights * Kinetic Photo Browser * 360-Degree-Precision-Rotation * EXIF-Browser-with-maps * Unlimited-Visual-Undo * Multi-Platform (Qt4.6, PyQt) * An active developer taking feature requests Ενδιαφέρον για το promo της εφαρμογής, εδώ το blog του maintainer και εδώ το repository της. εχμ , το εγκατεστησα εκανα ρεσταρτ , αλλα δε το βλεπω πουθενα για να το τρεξω. και υπαρχει προς απεγκατασταση στο app manager. κανενα hint ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Υπάρχει νομίζω μαζί με τις υπόλοιπες εφαρμογές αν το ψάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Εγώ που το δοκίμασα δουλεύει μια χαρά χωρίς να κάνω επανεκκίνηση. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Χαιρετισματα απο εναν νεο κατοχο. Το anselA πολυ καλο. Για το εικονιδιο.. Στο τελευταιο build φαινεται εχουν παραλειψει το εικονιδιο. Κανενα προβλημα. μεχρι να υπαρξει νεοτερο build, από το terminal $ python /opt/anselA/ansela.py Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Ρε παίδες,καμιά εφαρμογή να καταγράφει το χρόνο ομιλίας που μίλησες κλτπ τυπου exLog της Pciloc εχεει βρεί κανείς? Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Ρε παίδες,καμιά εφαρμογή να καταγράφει το χρόνο ομιλίας που μίλησες κλτπ τυπου exLog της Pciloc εχεει βρεί κανείς? Αν εννοείς πόσα λεπτά μίλησες(εξερχόμενες, εισερχόμενες, σύνολο) υπάρχει built in μετρητής. Πήγαινε phone->call timers(πατώντας πάνω στο phone δίπλα στην ένδειξη της μπαταρίας). Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Αυτό το γνωρίζω,αλλά είναι πολύ γενικό.Θέλω να μπορώ να βάζω χρόνο ομιλίας,να μην υπολογίζει αριθμούς που καλώ,ημερομηνίες που να ανανεώνεται ο χρονος κτλπ κτλπ. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Αυτό το γνωρίζω,αλλά είναι πολύ γενικό.Θέλω να μπορώ να βάζω χρόνο ομιλίας,να μην υπολογίζει αριθμούς που καλώ,ημερομηνίες που να ανανεώνεται ο χρονος κτλπ κτλπ. Χωρίς να είμαι σίγουρος δεν νομίζω να υπάρχει. Μπορείς να κάνεις ένα brainstorm στο maemo talk περιγράφοντας αυτό που θέλεις;). Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Καλημερα σας.οταν ειμαι στο ιντερνετ και διαβαζω μια σελιδα χρησιμοποιωντας τα βελακια του πληκτρολογιου π.χ. κατω βελακι η σελιδα τρεχει ανεξελεγκτα προς τα κατω.αυτο συμβαινει με τη νεα αναβαθμιση.με την προηγουμενη οχι.μολις αφηνα το βελακι σταματουσε να τρεχει.συμβαινει και σε σας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade2 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Καλημερα σας.οταν ειμαι στο ιντερνετ και διαβαζω μια σελιδα χρησιμοποιωντας τα βελακια του πληκτρολογιου π.χ. κατω βελακι η σελιδα τρεχει ανεξελεγκτα προς τα κατω.αυτο συμβαινει με τη νεα αναβαθμιση.με την προηγουμενη οχι.μολις αφηνα το βελακι σταματουσε να τρεχει.συμβαινει και σε σας ; θα προτιμουσα ενα "PgUp-PgDn" στο keyboard :D:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 καλα δεν κοιμαστε εσείς ; εμένα αφου προσπαθησα να περασω την εφαρμογη ' pelota ' ( δεν μπορεσα να την περασω ) μου βγαζει ερρορ ' unable to install app ' σε οτιδήποτε και να δοκιμασω , αλλα η εφαρμογη εγκατεστατε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 καλα δεν κοιμαστε εσείς ; εμένα αφου προσπαθησα να περασω την εφαρμογη ' pelota ' ( δεν μπορεσα να την περασω ) μου βγαζει ερρορ ' unable to install app ' σε οτιδήποτε και να δοκιμασω , αλλα η εφαρμογη εγκατεστατε κανονικα. Κι εμένα το ίδιο οπότε πάρε το .deb αρχείο(αφού το κάνεις extract) και εγκατέστησέ το χειροκίνητα, έτσι έκανα κι εγώ. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 (edited) παιδες HELP ! πρεπει να κανα μλκια :) εβαλα το i am here και αφου τελειωσα με το configuration ειπα να το δοκικασω. για να ξεκιναει μαιλ και σμσ εχω βαλει start και για να σταματαει stop και κωδικο για να βγαινει το configuration window 0937. στειλα λοιπον start και το βλεπω να μπαινει στο πρωτο wifi που βρηκε. περιμενα , περιμενα , τιποτα . ουτε μαιλ ουτε σμσ.... στελενω στοπ τιποτα. στελνω 0937 τιποτα , στελνω config τιποτα , παω για uninstall , unable to uninstall app. εχω πακετωθει πως θα τη σταματησω τη μλκια μπαινει ολη την ωρα wifi και δε κανει τιποτα. οθτε σμσ μου στελνει ουτε μαιλ. ουτε το configuration window δε ξερω πως να εμφανισω για να το απενεργοποιησω τουλαχιστον... ελεος μου ρθε ενα μαιλ οτι η μπαταρια επεσε στο 37% δεν επρεπε να στειλει και σμσ κανονικα ? το διαβασα το configuration ευκολο ηταν , επρεπε να χει στειλει και σμσ κανονικα .. ok το βρηκα .. ουφ.. απλα μη το κατεβασετε απο app manager ειναι bugged version http://talk.maemo.org/showpost.php?p=656485&postcount=393 Edited June 18, 2010 by lucifsg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 παιδια αυτο το ειδατε....? http://mynokiablog.com/2010/06/19/infinite-rotation-for-the-n900/ αν καταλαβα καλα μιλαει επιτελους για εφαρμογη που κανει το κινητο να δουλευει σε portrait !!!!!!!! το δοκιμασε κανεις....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 παιδια αυτο το ειδατε....? http://mynokiablog.com/2010/06/19/infinite-rotation-for-the-n900/ αν καταλαβα καλα μιλαει επιτελους για εφαρμογη που κανει το κινητο να δουλευει σε portrait !!!!!!!! το δοκιμασε κανεις....? Δουλεύουν όλα σε portrait κτλ αλλά δεν φαίνονται σωστά, τα κλασικά δηλαδή. Εγώ αυτό πρόσεξα περισσότερο: "There doesn’t seem to be any way to turn it off, short of uninstalling the software". Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts