Jump to content

lucifsg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    263
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lucifsg

  • Ημ. Γέννησης 08/01/1983

lucifsg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το παλικαρι εχει δικιο , το cf root που εχει εδω http://autoroot.chainfire.eu/ ο chainfire για lolipop εχει θεμα και επαθα τα ιδια. Κατεβασα το file αυτης της σελιδας (δε μπηκα καν στο κοπο να δω ποιας εκδοσης υποτιθεται οτι ειναι ) και ολα μελι γαλα. Και μετα το "μελι γαλα" προσπαθησα να περασω cwm και κατι εκανα και δεν ανοιγει καν μετα το samsung logo. Κρασαρουν οι εφαρμογες η μια πισω απ την αλλη και εχω μαυρη οθονη στο τελος .. παιδια μια ερωτηση γιατι δε βλεπω φως. Περναω twrp κανω reboot μπαινει κανονικα , κανω restart μπαινω recovery , αφαντο το twrp . τι κανω λαθος ? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  2. Παιδια εχω ενα θεμα και θελω τα φωτα σας. Συχνα πυκνα ενω ειμαι στις επαφες , δε μου δειχνει τα τηλ τους. Στη πορεια δε κανει και αναζητηση επαφης. Πχ ψαχνω "Γιωργος" με παει , παταω πανω στην επαφη , το απολυτο κενο... τιποτα. Γυρναω πισω σβηνω το ονομα Γιωργος , ψαχνω Αννα , τιποτα δε τη βρισκει καν , εχει κολησει . Βγαινω τελειως απ τις επαφες , τις κλεινω απο τις εφαρμογες που ετρεχαν προσφατα και ξαναμπαινω. Οταν ξαναμπω ειναι 50-50 αν θα ξανακανει το ιδιο . Μου χει σπασει τα νευρα και οχι δεν εγκατεστησα κατι καινουριο. Ιδεες?
  3. Παιδες απο notification τα android wear υποστηριζουν μονο τις μαμα εφαρμογες ή και viber whatsup κλπ ? Διαβασα οτι οι περισσοτεροι ειστε ευχαριστημενοι, εχει καποιος ομως αποψη για το moto 360 σε συκριση με τα samsung ρολογια ? Συνδεονται με BT η με wifi ? Αν καποιος εχει moto 360 και gear s , ποσο μεγαλυτερο ειναι το gear s ?
  4. Παιδες κανα 2 μερες τωρα , αφηνω το κιν να φορτισει το βραδυ και τη μια μερα ξυπνησα και ειχε 92% μπαταρια και σημερα μολις 50%. Εχει κανεις εμπειρια ?
  5. Μη περνας εφαρμογες με titanium απο αλλη version andriod / rom. Το πιο πιθανο ειναι να μη περαστουν σωστα. Το επαθα πολλες φορες.
  6. privacy mode δε λειτουργει με art. δε ξερω αν εχει ξαναειπωθει απλα το αναφερω.
  7. Μαλλον παω για ροοτ και δε το θελω ακομα... μου χει σπασει τα νευρα να κολλάει σε ακυρες στιγμες η αποκριση στο αγγιγμα. Γραφω viber σταματαει να αποκρινεται το touch και κλειδωνει η οθονη. Παω να ξεκλειδωσω και θελει 10-15 sec να συνελθει και να λειτουργεισει το touch. .. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομιζω ουτε με εφαρμογη γίνεται. Το ψαχνα και γω παλια... να μην ακουγεται ηχος βαλε ενα κενο μπ3 στη συγγεκριμενη επαφη. Για την οθόνη δύσκολο
  8. Παιδια στο xda τι διαφορα εχει το Galaxy S 5 Original Android Development με το Galaxy S 5 Android Development ??? Το original εχει samsung based roms?
  9. οχι δεν υπαρχει λογος . εχω nova laucher (αλλα φανταζομαι και στο touchwiz το ιδιο ειναι ) , οτι εφαρμογη βρισκω μπροστα μου και δε τη θελω , παταω παρατεταμενα πανω της > πληροφοριες εφαρμογης >ανενεργο . οτι κανει το τιτανιουμ αλλα χειροκινητα. Παιδες εχω προσεξει το εξης και θελω να ρωτησω αμα το χει κανας αλλος. Το κιν τρωει κοληματα στην αποκριση αφης. Δηλαδη αμα κολησει με καμια εφαρμογη ή μεταφορα αρχειου ή αδειασμα ραμ , η αφη σα να τρωει lag και να μην ανταποκρινεται για 5-10 sec... Το hardware button ανοιξε-κλεισε , ανοιγοκλεινει κανονικα την οθονη , οτιδηποτε ειναι touch ομως ξαναλειτουργει μολις περασει το "lag" που συνηθως μου κραταει 5-10 δευτερολεπτα.... Δεν μπορω να προσδιορισω ποτε το παθαινει , αλλα το παθαινει και ειναι ενοχλητικοτατο...
  10. να σαι καλα! παιδες τι δουλευετε dalvnik η art ?
  11. Το να κανεις freeze καποιες εφαρμογες εχει το ιδιο αποτελεσμα με το να τις εκανες delete αν ησουν root? Παντα delete εκανα το bloatware και τωρα λεω να παγωσω τιποτα ..
  12. Απ οτι φαινεται εφταιγε το greenify. Του ειχα παραχωρισει δικαιωματα προσβασιμοτητας. Αλλοι το επαθαν και απο το talkback. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2727777&page=2
  13. Παιδια για καποιο λογο εξαφανιστηκε η αλλαγη γλωσσας στο πληκτρολογιο. Δηλαδη δε μπορω να τραβηξω το πληκτρο του κενου και να αλλαξει η γλωσσα. Εξαφανιστηκαν και τα βελακια δεξια αριστερα που υποδηλωναν οτι μπορεις να αλλαξεις γλωσσα. Στις γλωσσες εχω επιλεγμενες τα ελληνικα και τα αγγλικα. Ξερει καποιος τι πρεπει να κανω??
  14. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.swift.app.kiesair ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χαλασανε και το widget του s planer απ οτι βλεπω. καμια σχεση μ αυτο που εχω στο σ3 και ειναι πολυ βολικο ... οσο για το kies air αν το θελει κανεις ειναι εδω. Ανοιξτε το λινκ απο το κιν σας και το play store. Για το νοτε3 πριν καιρο εβγαλαν τροπο για root και να μη γραφει το knox. Αντε να βγαλουν και για το s5 γιατι δε παλευεται.. Ρε παιδια κατεβαζει και εγκαθιστα μονο του κατι μλκιες οπως "βιντεοκαμερα ομαδας" "group play" και δε θυμαμαι τι αλλο απο το samsung apps και δε μπορεις να τα κανεις delete. Σας τα κατεβασε εσας ?
  15. δεν υπαρχει και στο google που το εψαξα λιγο ειναι κ αλλοι που ψαχνουν τι απεγινε...
×
×
  • Create New...