Jump to content

rafkt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rafkt

  1. Καλησπέρα σε όλους.. Έχει κάνει κανένας το update των google maps στην έκδοση 5;; Εγώ την έκανα σήμερα, αλλά όταν ανοίγω την εφαρμογή μένει να λέει "checking navigation availability" . Στην προηγούμενη έκδοση, απλά μας έλεγε ότι δεν ήταν διαθέσιμη η πλοήγηση αλλά άνοιγαν οι χάρτες!! Χρειάζεται να γίνει τίποτα άλλο για να δουλέψει η καινούργια έκδοση;; Edit: Τελικά αν ανοίξουμε το google maps και όχι το navigation, οι χάρτες δουλεύουν κανονικά ΚΑΙ με 3D στην Αθήνα :P :P .. Η Ελλάδα συνεχίζει να μην υποστηρίζεται στο navigation, απλά το navigation δεν σου ανοίγει το google maps 5, αλλά κολλάει στο να περιμένει!!
  2. Επανέφερα το Galaxy S μου!!! :P :P :P .. Σήμερα έφτιαξα με ένα παιδί ένα USB JIG, όπου και αναστήσαμε το πεθαμένο galaxy :) .. Αρκετά εύκολη διαδικασία!! Τώρα που έχουμε τρόπο να αναστήσουμε το Galaxy, να πάω σε καμία custom rom, ή να μείνω με την official froyo της samsung;;;Ποιες rom έχουν ελληνικά;; Έχετε να μου προτείνετε κάποια rom που να δουλεύει λιγότερο απροβλημάτιστα;;; Ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια!!
  3. Προσπάθησα για να το φέρω σε download mode, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα κανένα.. Συνεχίζει να εμφανίζει την ίδια εικόνα το κινητό- Τουλάχιστον δείχνει ότι δεν έχει πεθάνει εντελώς :p .. Αυτό το usb jig πως το φτιάχνω;; Αν είναι να γλιτώσω το service το προτιμάω 1000 φορές!!! Έχει δοκιμάσει κανείς να το φτιάξει;;; Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια :) :)
  4. Γεια στη παρέα του Galaxy s.. Σήμερα δυστυχώς μετά από προσπάθεια να περάσω το official froyo μέσω του odin, το κινητό πάγωσε σε download mode. Αφού το είχα αφήσει αρκετή ώρα στη usb, εκείνο έμενε σε download mode χωρίς κάποιο αποτέλεσμα!! Όταν το αποσύνδεσα αργότερα, και προσπάθησα να το ανοίξω, ανοίγει σε μία μαύρη οθόνη που δείχνει ένα κινητό να είναι αποσυνδεμένο από ένα PC. Δοκίμασα να μπω ξανά σε download mode, πατώντας τα κουμπιά της φωνής και του ανοίγματος αλλά τίποτα. Δεν αναγνωρίζεται ούτε από το odin. Πάντα όταν ανοίγει δείχνει αυτή την εικόνα!! Γνωρίζει κανείς αν γίνεται τίποτα ώστε να επανέλθει σε μία φυσιολογική κατάσταση;;;; Θα χρειαστεί service;;; Υπάρχει περίπτωση να το γλυτώσω;; Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια!!!
  5. Βγήκε και η έκδοση με GSM support :P :P ..Πληροφορίες για changelog εδώ ...
  6. Η κάρτα σου τι class είναι;;;; Εγώ το έχω κάνει καιρό τώρα, αλλά δεν το χρησιμοποιώ γιατί είναι αρκετά αργό- Το έχω κάνει με μία Kingston 8GB class 4, και θα έλεγα ότι χρειάζεται αναγκαστικά class 6++, για να αποδώσει αρκετά γρήγορα που να μην ενοχλεί σε καθημερινή χρήση!!
  7. Αν είναι χτυπημένο μόνο το touchpad και όχι η LCD, τότε η αλλαγή πάει κάπου στα 50 euro ... Τώρα αν το nokia care το χρεώνει παραπάνω μπορείς να το ρωτήσεις... Πάντως αλλάζει :) ..
  8. Έχει κάποιος τα αρχεία (libxss & chromium), που χρειάζονται για την εγκατάσταση του Chromium στο Ν900;;; Έχουν κατέβει από τo maemo-extras και δεν μπορω να τα βρω πουθενά...
  9. Το project NITDroid προχωράει και τα παιδιά που ασχολούνται κατάφεραν να δουλέψουν το wifi του Ν900 μέσα σε android περιβάλλον όπως και τη σωστή ένδειξη της μπαταρίας. ----------------------------------------------------------- [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Cn4hAjIczAI]Δείτε το[/ame]. ----------------------------------------------------------- Maemo & Android dual boot στο Ν900. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=nuwzL884J8I]Δείτε το[/ame]. ----------------------------------------------------------- Σ' αυτό το ποστ ο οδηγός. Έχει links για τα αρχεία που χρειαζόμαστε καθώς και βίντεο how to στο youtube χωρισμένο σε 2 parts.
  10. Απλά επικό :yahoo::yahoo: ... Αυτό το κινητό αξίζει τρελά για κάτι τέτοια... Άντε να βγεί και ένα how to, ώστε να κάνουμε και εμείς... :food::food:
  11. Δουλεύει σε καμία τηλεόραση;; Το έχει δοκιμάσει κανείς;;:worry::worry:
  12. Κατέβασε την εφαρμογή fApn, και δημιούργησε ένα προφίλ ρύθμίσεων οπως και στο fmms... Αυτό το προφίλ λογικά θα σου εμφνίζεται μέσα στις διαθέσιμες συνδέσεις σου, όπου και θα το επιλέξεις όταν στο ζητήσει το fmms... Εμένα με αυτό τον τρόπο τουλάχιστον μου στέλνει κακονικά.... :)
  13. Έχεις δημιουργήσει apn προφίλ με το fApn πρόγραμμα;;; (Βασικά δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται..) Εμένα όταν πήγα να στείλω, μου ζήτησε να του δώσω προφίλ apn, οπότε και του όρισα με το fApn και δούλεψε κανονικότατα !!! :D
  14. Τουλάχιστον σε εμένα κάνει κανονικά backup από Pc suite ... Κάπου αλλού θα είναι το πρόβλημα!
  15. Στο proxy τι βάζεις;;; 192.168.200.11:9401 ;;;;; Αν ναι, τοτε βάλε 192.168.200.11 ...- Και από κάτω βάζεις το port 9401..
  16. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3191485#post3191485 Δουλεύουν κανονικά.. (Port βάζεις 9401..) :)
  17. Τελικά μου δούλεψε κανονικά-τουλάχιστον σε αποστολή MMS (με wind), χρησιμοποιώντας τις παραπάνω ρυθμίσεις-(Εξάλου αυτές αναφέρονται και στο site της wind)... :)
  18. Έχει διαφορά αν περάσεις τον kernel με φλασάρισμα από το να εγκαταστήσεις το πακέτο maemo-kernel-flasher, και να κάνεις overclock χωρίς φλασάρισμα;;; Και στην περίπτωση που κάνεις overclock χωρίς φλασάρισμα (εγκαθιστώντας το παραπάνω πακέτο), ξέρεις ποιο config για ρεύματα χρησιμοποιείται default, και αν μπορώ να το πειράξω- Μπορούμε δηλαδή να πετύχουμε το ίδιο αποτέλεσμα (500Mhz-900Mhz);; Ή πρεπει αναγκαστικά να γίνει φλασάρισμα του kernel;;; Σορρυ, για τις συνεχώμενες ερωτήσεις ;) ..
  19. Και εγώ με τη σειρά μου, έχω ρυθμίσει το fmms (Wind), με τις παραπάνω ρυθμίσεις αλλά μου βγάζει time out error... Υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει τις σωστές ρυθμίσεις και να του δουλεύει- Το ψάχνω μέρες, δοκιμάζοντας δίαφορα ports αλλά τίποτα.. Κάτι ακόμα, τώρα με τη τωρινή έκδοση του fmms, χρειάζονται οι ρυθμίσεις από το fapn;;; Ευχαριστώ! :)
  20. Καλησπέρα, Εδώ και 3 μέρες, είμαι και εγώ χρήστης του Ν900, ως φανατικός του Linux-Debian.. Όλα τέλεια, αλλά με ανησύχησε το παρκάτω: Το κινητό ενώ το χρησιμοποιώ, κάποιες στιγμές, κάνει επανεκκίνηση.. Μέχρι τώρα το έχει κάνει μόνο όταν το χρησιμοποιώ και όχι όταν μένει idle.. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό το φαινόμενο, να υποθέσω ότι κάτι παίζει με κάποια εφαρμογή που ίσως έβαλα;;; Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα hardware, ώστε να πρέπει να τους το πάω πίσω;; Μου φαίνεται αρκετά παράξενο να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ένα τέτοιο τηλέφωνο..(Αλίμονο αν γεμίζει τόσο εύκολα η Ram ή crashάρει το maemo τόσο εύκολα, και απλά επανεκκινείται...).. Όποιος γνωρίζει ας διαφωτίσει λίγο... :) Ευχαριστώ ... :happy:
  21. Έχει διαφορά στο ότι μου το δίνει δωρεάν η Cosmote (επιδότηση σε οικογενειακό συμβόλαιο..).. :P..Οπότε και προσπαθώ να μάθω πότε θα αποφασίσουν να το φέρουν ...
  22. Υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε (επιτέλους), θα γίνει διαθέσιμο από κάποιο ελληνικό κατάστημα (Γερμανός-cosmote, vodafone-plaisio);;;; Όλο στην αναμονή μας έχουν- Κάτι λέγεται για μέσα βδομάδας αλλά από αρχές Μαίου τα ίδια ακούγονται συνεχώς!!! :( Ευχαριστώ.
  23. Κατ'αρχήν πρέπει ο υπολογιστής σου να τρέχει VNC server.. Αφου γίνει αυτό, μετά με την Ip του υπολογιστή σου, μπορείς να δεις ότι θ έβλεπες και ενώ ήσουν μπροστά στο PC, να χειριστείς το ποντίκι & πληκρολόγιο μέσα από το κινητό.. Η εφαρμογή υπάρχει και για 5th symbian.. Δουλεύει τέλεια και σε συνδιασμό με το putty (αν έχει linux ειδικά), μπορείςν να κάνεις τα πάντα... Απλά πρέπει στο PC σου να βάλεις να τρέχει VNC server (υπάρχει για όλα τα λειτουργικά) και να ξέρεις την ip σου (βλέπε No-ip στο google)!!! :):)
  24. Το VNC+ υπάρχει στα γνωστά μαγαζάκια- είναι java εφαρμογή οπότε είναι εύκολο να την περάσεις κατευθείαν στο κινητό σου!!! Με μία αναζήτηση στο Google την βρήσκεις έυκολα...
  25. Όχι απλα οτι δυνατό κυκλοφορεί-αλλά ότι πιο τέλειο έχω δει σε Browser στο 5800... Ο Browser απλά πετάει- Και αυτό το λέω γιατι μπαίνει facebook και φορτώνει οποιαδήποτε flash εφαρμοφή-βίντεο χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα...Κάτι που ο Opera ακόμα δεν κάνει.. Σε άλλους τομέις βέβαια υστερεί πάρα πολύ έναντι του Opera, αλλά για multimedia είναι ότι πρέπει!!!! Οπότε μέχρι ο Opera να υποστηρίξει Flash lite ή να ενσωματωθεί flash 10.1 στο 5800 και γενικότερα στα smartphones, ο skyfire είναι ιδανική λύση για multimedia σελλίδες!!! :)
×
×
  • Create New...