Jump to content

aslan87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aslan87

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

aslan87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Βρήκα τελικά άκρη κατεβάζοντας το αρχείο απ το Extras-Devel free armel repository κατευθείαν για εγκατάσταση στο κινητό της έκδοσης 0.7 του FMTX-faker. Για οσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα η παρόμοιο ας κοιτάξουν το λινκ http://maemo.org/packages/package_instance/view/fremantle_extras-devel_free_armel/fmtx-faker/0.7/ και πατούν κατευθείαν εκεί που γράφει file fmtx-faker_0.7_armel.deb :rolleyes: Αυτά ελπίζω να βοηθάω γτ εμένα μετά την αναβάθμιση σε 10.2010 μου πήρε λίγο χρόνο. Παρεπιπτόντως μήπως ξέρει κανείς τις τελικές ρυθμίσεις για wind mms γτ αυτές που υπήρχαν εδώ μου κόλλησαν το πρόγραμμα. :blink:
  2. Ευχαριστω για το καλωσορισμα! :) Με την προηγουμενη εκδοση δeν ειχα κανενα προβλημα ειχα εγκατεστημενο κ το fmtx faker και το repository με τα development. Τωρα παω να κανω add τον καταλογο κ μου γραφει "Application list partially refreshed.Some catalogues unavailable.Check catalogue details." Και στα details επειτα εχει κοκκινα γραμματα κατω απ την επιλογη disabled και αναμεσα στα υπολοιπα url αναφερει το γνωστο 404 not found [77.67.20.64 80].
  3. Το έχω κατεβάσει και από εδώ και μόλις πάει να το ανοίξει γράφει "application package not found." Βρήκα κάτι σχετικά με το RED & BLUE pill όμως έχουν καταργηθεί σ αυτήν την έκδοση (10.2010)...
  4. Παιδιά εγκατέστησα την τελευταία firmware 10.2010.19-1 και όπως έχει αναφερθεί κ πιο πάνω στα threads δεν υπάρχει πλέον ο fm transmitter. Το πρόβλημα είναι πως ούτε ο Extra-Devel κατάλογος ανοίγει πλέον για να κατεβάσω το fmtx-faker και άρα δεν γίνεται και restore από πριν. Για την ακρίβεια δεν ανοίγει κανένας development κατάλογος. Προσπάθησα ακόμα να το περάσω απ το pc χωρίς αποτέλεσμα. Το κινητό προφανώς είναι από ελλάδα :( και έτσι δεν υπάρχει διαθέσιμος ο transmitter. Έχω κάνει αρκετό googling αλλά δεν βρίσκω λύση αφού η έκδοση είναι σχετικά καινούρια. Καμιά καλή ιδέα? Κάτι άλλο..Πέρασα κ το fmms με τις ρυθμίσεις για wind που αναφέρονται παραπάνω μα κόλλησε το πρόγραμμα ενώ το κινητό συνέχισε να δουλεύει...???
×
×
  • Create New...