tedmanowar Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 (edited) παιδες help! εκανα ολα τα βηματα με την εγκατασταση του we travel αλλα εχω καποια προβληματακια.. κατάρχας εκανε εγκατασταση κανονικη από το αρχειο jad κατόπιν και ακολουθώντας τις οδηγιες οταν πηγα στην επιλογη Menu/settings/Advanced για να βρω την επιλογη touchscreen οπως λενε οι οδηγιες ειδα οτι αυτη δεν εμφανιζεται πουθενα (κανω κατι λαθος?) εκτος αυτου οταν ξεκινω την εφαρμογη μου βγαζει το μνμ no map data από οτι ειδα παντως ο φακελος map δεν ειναι κενος αλλα περιεχει ολα τα αρχεια που αφορουν χαρτες της ελλαδας φανταζομαι μπορει καποιος να βοηθησει με καποιες ιδεες? Η επιλογή touchscreen είναι μέσα στις επιλογές οθόνης. Το no map data είναι γνωστό πρόβλημα το οποία το αντιμετώπισα κι εγώ ξαφνικά, ενώ η εφαρμογή ήταν εγκατεστημένη και λειτουργούσε για αρκετό καιρό στο κινητό. Γενικά θα σε συμβούλευα να τα παρατήσεις και να πάρεις ένα GPS γιατί το WeTravel είναι επιεικώς γελοίο... Edited June 21, 2010 by tedmanowar Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsas Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 το κινητο μου εχει κολησει οτι και να πατησω δεν λειτουργει.Μηπως μπορω να το κανω αναβαθμιση μονος μου η οχι? Παράθεση Τιποτα δεν εχει αλλαξει και τιποτα δεν ειναι το ιδιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 το κινητο μου εχει κολησει οτι και να πατησω δεν λειτουργει.Μηπως μπορω να το κανω αναβαθμιση μονος μου η οχι? Δοκίμασες να βγάλεις την μπαταρία και να την βάλεις ξανά; Γιατί πήγες κατεθείαν στην αναβάθμιση; :wacko: Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitakias24 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 (edited) Λοιπον παιδια χθες οπως ψαχουλευα το μυστικο μενου στο κινητο μου , πατησα κατι και σβηστικαν ολες οι εργοστασιακες εφαρμογες και τα παιχνιδια του κινητου μου αλλα και το προγραμμα gps της LG!!!!! Μπορω να το στειλω στην αντιπροσωπεια της LG με την προφαση οτι κολαει ετσι ωστε να μου το κανουν αναβαθμιση και να μου ξαναπερασουν τα παιχνιδια και τις εφαρμογες??? Μηπως υπαρχει κινδυνος να χαθει η εγγυηση λογο χρησης του μυστικου μενου ??? Τι μου προτεινετε να πω στην αντιπροσωπεια ???? Τελος , σε ποσο καιρο θα το παρω πισω???? Επιπλεον εχω ακουσει οτι ερχεται κουριερ και το δινεις απο το σπιτι σου ... Υπαρχει καποια χρεωση γι΄αυτο ή ειναι της εταιριας τα εξοδα???? Edited June 24, 2010 by Kinitakias24 Παράθεση Πωλειται lg gt505...Pm me.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojito4 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 παιδια εχω 2 ερωτησεισ για το we-travel. 1)γιατι οταν παω να γραψω ονομα απο μια πολη το γραφω παταω οκ αλλα δεν γινεται τιποτα και ετσι παταω cancel και δεν βρισκει την τοποθεσια μου. 2)και γιατι δεν μπορει να βρει που ειμαι?δηλαδη μου διχνει πωσ ειμαι σε αλλεσ χωρεσ. πρωκαταβολικα ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toy_in_the_attic Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Έχω και εγώ ένα πρόβλημα. Από ότι βλέπω τα μηνύματα δε μπορούν να περάσουν στη σιμ...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wearside Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 κατάφερα να σαβουρώσω το κινητό και το καπάκι της μπαταρίας να καταλήξει σε φρεάτιο για νερά...Ευτυχώς ούτε γρατζουνιά κατά τ'άλλα!LG που έχει να πάω να πάρω καπάκι?πόσο περίπου κάνουν αν ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dife Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 ξερει κανεις που μπορω να βρω το snaptu σε fullscreen.παλια υπηρχε σε καποιο site το οποιο τωρα δν λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reytr Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Έχει αγοράσει κανείς το wisepilot πέραν του ενός μηνός που δίνει η εταιρία; Εγώ το χρησιμοποιούσα σε αυτό το διάστημα και μου φάνηκε πάρα πολύ καλό και σε δύσκολες διαδρομές!!! Άν το έχει ανανεώσει κανείς ας μου πει πόσο κοστίζει και για πόσο καιρό!!! Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Το a-gps πόσο χρεώνει? Απ' όσο ξέρω κατεβάζει ελάχιστα kb. Ωστόσο ο ξάδερφος μου μόνο με δοκιμές που έκανε του ήρθε λογαριασμός +20 ευρώ. Επίσης έχει πρόβλημα με παιχνίδια java. Τα περνάει στο κινητό αλλά δεν μπορεί να τα κάνει εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man_86 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 που μπορω να βρω εφαρμογες οπως φακο κ αλλα τετοια για το LG GT505? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm13 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 (edited) Καλημερα εχω 2 μερες το κινητο...και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις...σιγουρα θα εχουν απαντηθει αλλα που να κοιταζω 175 σελιδες..λοιπον καταρχας δεν μ αρεσε κ τοσο το flash την νυχτα...μπορω να κανω καποια ρυθμιση ωστε να ειναι δυνατοτερο?? επισης θεματα δεν μπορωσα να βρω πουθενα...και τωρα εγω ιντερνετ μπενω παντα απο wifi μπορω να πω οτι κολλαει αρκετα...πχ για facebook δεν την παλευε κ τοσο...μπορω να κατεβασω καποια εφαρμογη για facebook να μπενω κατευθειαν fcbk?και αυτο π λενε για αναβαθμιση απο 10b καπως ετσι...νταξει εγω 2 μερες το εχω αλλα θα χρειαστει?Και κατι αλλο εγω ολα τα αποθηκευω στην εξωτερικη μνημη νταξει...αλλα οταν μπενω αρχεια πχ εικονες τις εχεις ολες μαζι ενω εγω στην εξωτερικη τις εχω σε φακελους...και για το οταν βγαζεις φωτογραφια κανει αυτο τον θορυβο πως θα το απενεργοποισω γιαιτ οπως ειδα δεν γινεται? Edited July 4, 2010 by jimm13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigalpigal Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το auto lock της οθώνης όταν σε καλούν ή καλείς εσύ? Δηλαδή ξεκλειδώνεις την οθώνη και με το που παίρνεις τα νούμερα αυτό ξανακλειδώνει αυτόματα !!!!!! Το πρόβλημα είναι στο να ενεργοποιήσεις ανοιχτεί ακρόαση μετά την κλήση και επίσης όταν καλείς γραμμές με ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο και σου λένε μετά την κλάση πατήστε το 3 το 4 κοκ. Γι αυτό ψάχνω τρόπο να απενεργοποιήσω το auto lock. Ή όταν οδηγάς και σε παίρνουν και απαντάς θέλεις ολόκληρη διαδικασία για να βάλεις ανοιχτή ακρόαση. ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spitufos Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Ψάξε στις ρυθμίσεις. Υπάρχει επιλογή για να αυξήσεις το χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigalpigal Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Ψάξε στις ρυθμίσεις. Υπάρχει επιλογή για να αυξήσεις το χρόνο. Μπα όχι ότι και να ρυθμίσεις αυτό είναι ανεξάρτητο. Με το που καλέις ή σε καλούν και απαντάς αυτό ΑΜΕΣΩΣ λοκάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag1989 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Μπα όχι ότι και να ρυθμίσεις αυτό είναι ανεξάρτητο. Με το που καλέις ή σε καλούν και απαντάς αυτό ΑΜΕΣΩΣ λοκάρει. Ναι αλλα οταν σε καλουν κ κλειδωσει μονο του, ξεκλειδωνει πολυ ευκολα: με ενα απλο πατημα του πληκτρου κλειδωματος..Δεν χρειαζεται να το κρατησεις παρατεταμενα οπως στην αρχικη οθονη. Και απο τη στιγμη που υπαρχει το φυσικο πληκτρο κλειδωματος στο πλαι που μπορεις να το πατησεις πολυ ευκολα τη στιγμη που σηκωνεις το κινητο, δεν αποτελει προβλημα κατα τη γνωμη μου. Παράθεση Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigalpigal Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 σωστά ευχαριστώ ξεκλειδώνει με τη μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm13 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Παιδια ειμαι πολυ απογοητευμενος απο την καμερα κ την φωτογραφικη του κινητου....και δεν κανει κ καλο ζουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayrus Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Καλησπέρα, παιδιά! Είμαι καινούρια ως μέλος αλλά έχω συμβουλευθεί τις σελίδες του forum άπειρες φορές ως επισκέπτης. Εχω το gt505 σε εκδοση v10e. Κατ'αρχάς, συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετέχουν σάυτές τις σελίδες! Δεν έχω δει πιο πρόθυμους συνομιλητές! Γενικά λοιπόν ειμαι πολύ ευχαριστημένη με το κινητό (το οποίο έχω από τον περασμένο Φλεβάρη). Αντιμετώπισα όμως προβλημα την τελευταία βδομάδα, οπότε και προσπάθησα να εγκαταστήσω το wetravel. Εχω ακολουθήσει τις οδηγίες που βρήκα στο forum κατά γραμμα..και για την εγκατασταση και το ζητημα της ημερομηνίας και το gps test για να βρω δορυφόρο αλλα τίποτα! Δεν κλειδώνει σε δορυφόρο ο,τι κι αν του'χω κάνει! Τι μου έχει διαφύγει άραγε? Εχει κανείς καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :O PS. Γενικά δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει το gps του, ούτε για το wisepilot. Παράθεση ..κι εγώ πετυχαίνω το στόχο μου! Αν όχι στο μάτι, στο γόνατο σίγουρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 (edited) Γεια χαρά σε όλους! Έχω ενα LG GT505 απο τον Απρίλιο το οποίο πριν ενα μήνα έβρεξα στη θάλασσα και δυστυχως ενώ μετά απο λίγες μέρες δούλεψε τώρα μου παρουσιάσε πρόβλημα και σβήνει απο μόνο του.. το πήγα στο εξουσιοδοτημένο service της LG και μου είπαν πως για να φτιαχτεί θέλει άλλαγμα ολόκληρης της πλακέτας κ.τ.λ και πως θα κοστίσει 232 euro! τη στιγμή που καινούριο το είχα αγοράσει 180 euro.. εγώ δεν δέχτηκα και μάλιστα τους ρώτησα μήπως ειναι θέμα μπαταρίας και μήπως να αγοράσω μια καινούρια. Μου απάντησαν πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Εγω παρόλα αυτά πήρα μια μπαταρία και το τηλέφωνο δουλεύει ξανά. Δυστύχως όμως δε δουλευει το GPS. Αναρωτιέμαι αν είναι δυνατόν να πείραξαν κάτι όταν το άφησα να το ελένξουν ή αν γίνεται να αφαίρεσαν το δέκτη του GPS...μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? γνωρίζει κανεις? Ευχαριστώ! Edited July 16, 2010 by manos74 Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakari Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Καλημέρα. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι αναγνωρίζει την κάρτα μνήμης (οποιασδήποτε χωρητικότητας έχω δοκιμάσει)- μόνο τις πρώτες 2-3 μέρες που τη βάζω. Αν του κάνω επανεκκίνηση ή βγάλω και ξαναβάλω την κάρτα μνημης πάλι δεν την αναγνωρίζει. Επιπλέον δε "βλέπει" ήχους και φωτογραφίες που υπάρχουν στη συσκευή ούτε καν αυτά που είχε η συσκευή από την LG όταν το αγόρασα(δηλ. ήχους αφύπνισης, θέματα για wallpaper κτλ.). Παρ' όλ' αυτά, ο ήχος κλήσης που είχα περάσει στην κάρτα μνήμης όταν την πρωτοέβαλα παίζει.ακόμα στην αρχική οθόνη το φώτο-φόντο που βάζω μου το βγάζει μισό......:( k ego exo to idio provlima s.o.s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayrus Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 k ego exo to idio provlima s.o.s. Εχετε δοκιμάσει να κάνετε μορφοποιήση της καρτούλας ξανά? Είχα κι εγώ το ίδιο προβλημα αλλα μετά τη δεύτερη μορφοποιήση, δεν μου το'χει ξανακάνει! Παράθεση ..κι εγώ πετυχαίνω το στόχο μου! Αν όχι στο μάτι, στο γόνατο σίγουρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyris2004 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Γεια σας φίλοι μου , νέο μέλος και εγώ αλλά παλιός στο site μιας και από εδώ αντλώ πληροφορίες σχετικά με τις κινητο-αγορές μου .... Μια ερώτηση έχω σχετικά με το we travel . Είπατε πως μπορούμε να βάλουμε και χάρτες garmin και τους δίνετε σε 1-2 Links (αν δεν κάνω λάθος ) Το 1 link είναι στην σελίδα 61 και στο post 905 (Μπράβο στο παλικάρι για την δουλειά και την μετάφραση) , το link όμως δεν δουλεύει για τους garmin (μου λέει πως είναι προστατευμένο από τον ανεβαστή ) μήπως είναι δυνατόν κάποιος να μας δώσει ένα Link η να τους ανεβάσει ώστε να τους περάσουμε ? επίσης μπορούμε να βάλουμε χάρτες garmin Ελληνικούς που μπαίνουν σε PNA'S (αυτόνομες συσκευές gps) η χρειάζεται κάποια ειδική version αυτών των χαρτών ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayrus Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 τα επαιξε.το κινητο ανοιγει κανονικα αλλα η οθονη μαυριζει και δεν λειτουργει τιποτα αφου για να το κλεισω βγαζω αναγκαστικα την μπαταρια.μηπως με μια αναβαθμιση διορθωθει?μπορω να κανω εγω ο ιδιος την αναβαθμιση και αν ναι πως?το κινητο ειναι αγορασμενο απο μουλτιραμα με καλυπτει η εγγυηση για δωρεαν αναβμιση παρακαλω οποιος γνωριζει τα παραπανω ερωτηματα ας απαντησει. SOS! Μου εμφάνισε κι εμένα ακριβώς το ίδιο χθες το βραδυ! :( Κανένας καμιά λύση? Παράθεση ..κι εγώ πετυχαίνω το στόχο μου! Αν όχι στο μάτι, στο γόνατο σίγουρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dife Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 ξερει κανεις που ειναι τα κεντρικα της LG?ειναι αναγκη ,αν ξερει καποιος ας μου απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts