Jump to content

Kinitakias24

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kinitakias24

  1. Ο aplha δειχνει αυτη τη στιγμη το "I am Sam" ... Ταινια με παρα πολυ ωραιο νοημα ...!
  2. Μπορουμε να μαθουμε ποια ειναι η αποσταση μας απο τον *κομβο της περιοχης μας ??? *Δεν ξερω εαν το λενε ετσι ή καπως αλλιως , απο αυτο που μας παρεχει ιντερνετ τελoς παντων !!!
  3. Σημερα ηρθε ο τελευταιος λογικα λογαριασμος ΟΤΕ-CONNEX , μιας και εδω και κανα μηνα εχω wind ... Ο λογαργιασμος ομως ελεγε -25 Ευρω ??? Τι σημαινει αυτο?
  4. Βρηκα την ταινια ,αλλα θα περιμενω 3-4 μερες και αν δεν την βρει κανενας αλλος τοτε θα την πω... (Δεν ξερω ποια ταινια να βαλω γιαυτο :D )
  5. Virtual Dj (Αυτο δουλευω και εγω) Dss Dj
  6. Εγω εδω και μερικους μηνες εχω το φτωχο -πλην τιμιο- lg gt505 ....:rolleyes:
  7. δουλευει...!!!!!:) http://www.e-cosmote.gr/ αλλα το http://www.cosmote.gr δεν μπαινει ακομη...
  8. Ευχαριστω για την απαντηση καταρχην! Ευτυχως δεν ισχυει τιποτα απο τα παραπανω ...!!! Βασικα με τον ορο "Ευαναγνωστο" ενοουσα πιο πολυ , να μην χρειαζεται να εχεις βγαλει φιλοσοφικη για να το διαβασεις και να κερδισεις απο αυτο μερικα πραγματα φυσικα .... - Λαθος μου- Αρα αφηνουμε το Νιτσε για πιο μετα που θα εχω περισσοτερο χρονο , μιας και απ οτι καταλαβα θελει παρα πολυ μελετη , και παμε στα υπολοιπα που μου προτεινες .... Μολις τωρα αρχιζω να καταπιανομαι με τετοιου ειδους βιβλια , και δεν ξερω πως και απο που να αρχισω...!
  9. Γεια !... Λοιπον θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο βιβλιο του Νιτσε , το οποιο να μιλαει για τη ζωη ,το νοημα της κλπ ... Και να ειναι οσο το δυνατο πιο "Ευαναγνωστο" ... Υπαρχει καποιο τετοιο βιβλιο ή ζηταω πολλα ? Επισης εαν βρειτε κατι τετοιο να μου προτεινετε , καλο θα ηταν να μου δωσετε λιγο και την κεντρικη ιδεα του βιβλιου για να μπω ευκολοτερα στο νοημα... Ευχαριστω ...:rolleyes:
  10. Λογικα απο το pc suite , αν και εχει αναφερθει πολλες φορες οτι δεν γινεται αναβαθμιση μεσω ιντερνετ , αλλα μονο εαν το στειλεις στην lg ... Εγω παντως με το gt505 , χθες πηγα να το αναβαθμισω και ελεγε οτι εχω τη τελευταια εκδοση (v10e) και ετσι δεν με αφηνε να κανω αναβαθμιση ...
  11. Εμενα παντως δεν με νοιαζει καθολου ο δεικτης SAR, μιας και εστω και σ αυτο το λιγο που μιλαω, χρησιμοποιω BT ακουστικο .... Μηπως το ασυρματο τηλεφωνο , το wifi , οι κεραιες κινητης τηλεφωνιας * και 1002 αλλα πραγματα εχουν λιγοτερη ακτινοβολια ? *Ολοι μας θελουμε περισσοτερο σημα απο τους παροχους μας (Και με το δικιο μας !!!) , αλλα οι περισσοτεροι αντιδρουν εαν πανε να βαλουν μια κεραια κινητης τηλεφωνιας στην γειτονια τους ...:cool:
  12. Εχω ενα παλιο desktop pc , intel celeron 2.4Ghz , 256MB Ram , xindows xp .pro ... Τον θελω μονο surfing γιαυτο δεν με νοιαζει να του βαλω προγραμματα... Εαν του περασω ubuntu θα πηγαινει πιο γρηγορα μιας και ειναι πιο ελαφρυ ,ή θα σερνεται το ιδιο απαισια με τα xp ? Επισης , εαν εχω στο δισκο απο τη μια τα ubuntu κ απο την αλλη τα linux , θα κολαει ή θα πρεπει να διαγραψω τα xp?
  13. Γιατι μαζι με τα δικα σου πραγματα που θα κανεις την παραγγελια , θα παρεις και αυτο ... (Με το αζημιωτο οπως ειπα...)
  14. Θελω να κανω μια αγορα μεσω ebay , για την ακριβεια μια θηκη σαν αυτην εδω...http://cgi.ebay.com/2-Velvet-Pouch-Case-LG-GD900-GW520-GW550-GT505-/220644001672?pt=PDA_Accessories ... Επειδη ομως το ποσο ειναι ελαχιστο δεν θελω να μπλεκω με χρεωστικες , paypal αι ιστοριες:O .... Θα μπορουσε να κανει κανεις μια εξυπηρετηση , και αμα κανει ο ιδιος καποια αγορα , να μου αγορασει και εμενα το συγκεκριμενο προιον και κατοπιν να μου το αποστειλει με αντικαταβολη ....Περα απο το ποσο των μεταφορικων και του ποσου της θηκης ,θα δοσω και στο ατομο εαν επιθυμει καποιο ποσο για τον κοπο του.... Οποιος μπορει να βοηθησει , ας στειλει pm....
  15. Thank you Mr Prydz...! Misura Feat. Bumi - Run and Deep (Progessive House Mix)
  16. Να στε καλα παιδια και οι 2 σας , αλλα για αυτο ειναι τα φαρουμ , για να αλληλοβοηθουμαστε;)....
  17. Απ οτι καταλαβα εσυ εχεις το500(εγω το 505) ...μηπως πρεπει να κανεις πρωτα καποιο σημειο προσβασης καθ μετα το προφιλ ιντερνετ? Για δοκιμασε κ πες...
  18. Ρε παιδια , τα πραγματα πιστευω ειναι απλα.... Οταν εξαντληθει η μπαταρια (που ειχε απο το εργοστασιο) , το βαζεις να φορτισει μεχρι να σου βγαλει το μηνυμα οτι φορτισε πληρως... Μετα το βγαζεις ,γιατι απλα ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΡΕΥΜΑ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ !!!!!!!! Εχει κορεστει...!!!
  19. Δεν μπορεις να αναβαθμισεις το gt505 μεσω Η/Υ ... Παρε τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων και θα ρθει κουριερ να στο παρει... (Εχω κ εγω το ιδιο προβλημα ,αλλα τυχαινει πολυ σπανια...
  20. Αψογη προσεγγιση του θεματος !!!..... (Ας μην ξεχναμε ομως και αυτους που πλήττονται απο την πειρατια οπως τα δισκοπολια κλπ κλπ...)
  21. Το προγραμμα ειναι off line , δεν μπαινεις στο ιντερνετ για να το χρησιμοποιησεις , αρα δεν υπαρχει κοστος .... Παντως μην περιμενεις πολλα απο το gps του συγκεκριμενου κινητου , (οπως και των περισσοτερων κινητων !) . Προσεχε ομως να απενεργοποιησεις το A-gps γιατι νομιζω θα χρεωθει...
  22. Ακομη μια ελληνικη παραγωγη που δεν πρεπει να περασει απαρατηρητη....
  23. Δοκιμασε να κανεις factory reset απο το κρυφο μενου , αλλα προσοχη :!: γιατι θα σου διαγραφουν ΟΛΕΣ οι εφαρμογες και τα παιχνιδια ....!!!!! Εαν ενδιαφερεσε τοτε πατα 3845#*505# Δεν υπαρχει προβλημα , σε κανενα κινητο δεν μπορεις να κανεις chat mεσω fb , δοκιμασε το ebuddy ή καποιο αλλο προγραμμα .....
×
×
  • Create New...