Jump to content

manos74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    87
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

manos74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε σχετικά με την ειδοποίηση κλήσεων με ποιες εντολές ενεργοποιείται και απενεργοποιείται.
  2. manos74

    Sony Xperia Go

    Ευχαριστώ για την απάντηση , το πρόβλημα είχε ήδη διορθωθεί με factory reset
  3. Το κόστος ενεργοποιήσης της υπηρεσίας είναι 5€ και το πληρώνεις μόνο μια φορά.
  4. Είχες δίκιο έκανα factory reset και έφτιαξε.
  5. Στην Αθήνα μπορείτε να μου πείτε μια διεύθυνση για servιce point της sony, έχω ένα πρόβλημα με τη δόνηση στα μυνήματα σε ένα xperia go
  6. Για να δούμε ποιος θα ναι ο τυχερός αυτη τη φορά..
  7. Στις κριτικές στη δεύτερη εφαρμογή κάποιοι γράφουν ότι χρεώνονται τα sms στην cosmoΚάρτα, ισχύει αυτό?
  8. manos74

    Sony Xperia Go

    Καλησπέρα, έχω κι εγω ένα πρόβλημα με τη δόνηση στη λήψη μυνημάτων, ενώ είναι ενεργοποιημένη στις ρυθμίσεις μυνημάτων δεν λειτουργει.. Τι μπορεί να φταίει?
  9. Εγώ πάντως που έχω καρτοκινητό (cosmoΚΑΡΤΑ) έκανα εγγραφή και όταν συνδέομαι δεν μου δέιχνει καμία πληροφορία σχετικά με υπόλοιπο κτλ αλλά γράφει αυτό: "Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται η σύνδεση σου, προσπάθησε να μπεις ξανά με τους κωδικούς σου. Εάν εξακολουθεί να μην την εμφανίζει, τότε πρόκειται λόγω κάποιας αλλαγής που πραγματοποίησες στη σύνδεση σου. Για τη δική σου ασφάλεια, θα χρειαστεί η εκ νέου εγγραφή σου στο My COSMOTE. Παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας στο 13838 σε περίπτωση που έχεις οποιαδήποτε απορία" Μάλλον δε δουλεύει ακόμα για καρτοκινητά.
  10. Καλησπέρα σε όλους Χριστός Ανέστη, για τα λεπτά που απομένουν απ'την προσφορα 200 λεπτά προς όλους με 5 ευρώ πως μπορεί να ενημερωθεί κανείς εκτός απ το app της Cosmote; Γίνεται με κλήση σε κάποιον αριθμό;
  11. Για να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός..
×
×
  • Create New...