Jump to content

pigalpigal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pigalpigal

  1. Παρόλο που έχω την μαμα ROM από Wind δεν κατάλαβα ποια λες για να σε βοηθήσω ! Αν το βρίσκαμε θα ταν και για μένα χρήσιμο !!!
  2. Παιδιά τη δοκίμασε κανείς ? Πρέπει να είναι root το κινητό ? :happy::happy::happy:
  3. Καλημέρα, για προστατευτικό θα σοθ πρότεινα ανεπιφύλακτα της Wind !!!
  4. Καλημέρα, κι εγώ είμαι με wind no root αλλά έχω την Β116.
  5. Προσωπικά κι εγώ δεν θα το άλλαζα με τίποτα για λόγους software κι ας είμαι με την default της wind. Με 367 εφαρμογές και χωρίς ούτε ένα factory reset, και με την μπαταρία στα καλύτερά της.
  6. Καλημέρα παιδιά, βλέπω ότι έχουμε αδρανήσει σχετικά με τη δραστηριότητα του κινητού μας, σκέφτομαι να προβώ σε αγορά smartwatch, έχει καποιος κάποια ιδέα ?
  7. :):):) Ευχαριστώ !
  8. Χρόνια πολλά στην παρέα, γίνεται άραγε με την default ROM να μπορούσα να αλλάξω το ξενέρωτο άσπρο background από το μενού.
  9. Κάτι το οποίο πρέπει να ξέρεις είναι πως το G750 ΔΕΝ είναι 4G ....
  10. 1. Νομίζω πως δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο ειδικά για 8πύρινο. Με απλή χρήση σαν τηλέφωνο και συνεχώς τα Data ενεργοποιημένα, με πάει και τρίτη μέρα. 2, Αν δεν έχεις ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ απαιτήσεις για την κάμερα θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος. 3, Με φορτωμένες 196 εφαρμογές και τον default launcher δεν κολλάει ούτε στα simulators που του τρέχω. Και όλα αυτά χωρίς να το χω σε Τ00 και με τον default launcher όπως προανέφερα.
  11. Και μιας και έγινε αναφορά σε launchers, όποιος θέλει να μ' ακούσει, οποιονδήποτε κι αν έχετε εγκατεστημένο, περάστε τον στο σύστημα. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!;) Τι εννοείς φίλε μου ? Βοήθα και εμάς τους άσχετους !
  12. Συγνώμη τότε, αλλά το ανάρτησα εδώ γιατί το κινητό μου πραγματικά ΠΗΡΕ ΑΝΑΣΑ και ήθελα να βοηθήσω......
  13. Χαιρετώ όλη την παρέα ! Για λίγο θα αλλάξω το θέμα που μας απασχολεί με την ICS και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ευχάριστη εμπειρία μου με τον LauncherPro. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fede.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mZWRlLmxhdW5jaGVyIl0. Τον χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια τώρα το έχω αγορασμένο αλλά και στην free έκδοση κάνει το κινητό να "πετάει". Το προτείνω στην παρέα θέλοντας να βοηθήσω. Καλή συνέχεια σε όλους !
  14. Καλημέρα, προσπαθώ κι εγώ βρε παιδιά να το αναβαθμίσω με το ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.8 και μου σταματάει στο 25% όπως και σε άλλους. Κάποιος καμιά λύση ? Ευχαριστώ για άλλη μια φορά !
  15. Ναι το άχω κάνει. Δηλαδή παίζει κανονικά τα βιντεάκια ??
  16. Παιδιά καμιά βοήθεια για το youtube? Μπαίνω με το δίκτυο της wind και μου βγάζει συνέχεια "αποτυχία σύνδεσης Έξοδος" και με τον browezer του κινητού και με τον opera. plz ευχαριστώ
  17. Παιδιά για κοιτάξτε αυτό ! Το έχει επιχειρήσει κανείς ? GT505 με android http://www.lg-phones.org/lg-gt505-flash.html
  18. Καταπληκτικό !!! Το δουλεύω εδώ και πέντε μήνες και είναι άψογο. Έχει μέχρι και τους τελευταίους χωματόδρομους. Με ελάχιστη χρέωση στο Ιντερνετ, κάποια κίλο, (άσε που έχω wind με 250ΜΒ) Με άμεση πρόσβαση από οπυδήποτε στον λογαριασμό σου για οργάνωση ή και εκτύπωση του τριπ κ.α. καλούδια. Και με map error report. Με 5,95 Αποδεδειγμένο, μπορείς να το δοκιμάσεις για ένα μήνα. https://www.lg.wisepilot.com/lg1/site/portal.jsp
  19. Μήπως το έπαθες από υγρασία ?
  20. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ WISEPILOT ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ GPS και σε αυτο το κινητο !!! Από ομάδα διαχείρησης: :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Ξέρω ότι έχει αναφερθεί αρκετές φορές, αλλά λίγο το χω χάσει......... .........Πείτε μου κάτι σχετικά με τα βίντεο από youtube !!! Πως μπορεί να τα κάνει playback το κινητό ? Ευχαριστώ !
  21. Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία. Πραγματικά χρήσιμο. Όταν όμως πάω να το κάνω μου λέει κανένα προφίλ και δεν προχωράει. Καμιά βοήθεια ? Σ'ευχαριστώ !!!! Παιδιά ξέρει κανείς αν μπορώ τα συνημμένα από ένα μειλ να τα κάνω download και όχι όπως μου κάνει open ???
  22. Παιδιά ξέρει κανείς στο Μενού των επαφών, (πάνω αριστερά) στο υπομενού Ρυθμίσεις, τι σημαίνει και πως λειτουργεί η εντολή "συγχρονισμών επαφών" ???
  23. Παιδιά εδώ και δυο μέρες έχω κάνει registration το wisepilot (για ένα μήνα 6€ ) ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ! ΑΝΑΣΑΝΑΜΕ ................ sAW TO PROTE;INV !!!
  24. Παιδιά γνώμες για το wisepilot ???? for LG
  25. MΜε το PC Suite είναι η καλύτερη λύση, για κράτηση στον υπολογιστή, αλλά και το "δημιουργία αντιγραφου ασφαλειας", προς την εξωτερική μνήμη. Μπορεί κάποιος από τους φίλους της παρέας να στείλει το link από τον χάρτη που χρησιμοποιούμε ΤΩΡΑ για το we travel ??? Ευχαριστώ !!!
×
×
  • Create New...