Jump to content

stayrus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stayrus

  1. Φίλε, εγώ έχω gt505 και είναι και εμένα η τρίτη φορά που κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα! Τώρα που γράφω είναι στο service της εταιρίας και φτιάχνουν ένας Θεός ξέρει τι! Την πρώτη φορά είπαν ότι ήταν πλακέτα, τη δεύτερη ότι ήθελε αναβάθμιση λογισμικού..τώρα να δούμε! Η κατακλείδα είναι ότι αν έχεις ακόμα εγγύηση, η lg στέλνει δωρεάν κούριερ, το παίρνει και στο φέρνει πίσω σε τρεις με τέσσερις μέρες ''φτιαγμένο''! Επιμένω και το στέλνω για φτιάξιμο, γιατί δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα μ'αυτό το κινητό, αλλά κι αυτή η κατάσταση έχει καταντήσει γελοία!! Καλή τύχη σου εύχομαι!
  2. Με σύνδεση είναι κι εμένα.. Εγραψα ακριβώς αυτά που λέει μέσα στο κινητό..είναι GPRS. Παρ'τους τηλέφωνο στη WIND και πες τους ότι έχεις πρόβλημα. Δυστυχώς δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω..:confused:
  3. Καλημέρα! Λοιπόν, κάνατε τη δεύτερη προσπάθεια να στείλετε το μήνυμα? Αν ναι και δεν πέτυχε, δοκιμάστε μ'αυτά...αν και δεν είμαι σίγουρη ότι δίνω όλες τις πληροφορίες, γιατί εμένα μου περάστηκαν με το μήνυμα. Ρυθμίσεις -> Συνδεσιμότητα -> Προφίλ ιντερνετ -> προσθήκη προφιλ: όνομα; WIND-MMS χρηση proxy: ενεργ. διευθυνση IP : 192.168.200.11 θυρα proxy server: 9201 σημειο πρόσβασης: WIND-MMS αποθήκευση επίσης ->προσθήκη προφιλ όνομα: WIND PLUS χρηση proxy: ενεργ. διεύθυνση ΙΡ: 192.168.200.10 θυρα proxy server: 9201 σημειο προσβασης: WIND PLUS αποθήκευση Επειτα Συνδεσιμοτητα -> Σημεια πρόσβασης -> προσθηκη προφιλ τίτλος συνδεσης: WIND-MMS φορέας: GPRS τας: PAP όνομα χρήστη: mms ή κενό κωδικός: mms ή κενό APN: mnet.b-online.gr αποθήκευση ομοίως -> προσθηκη προφιλ τίτλος σύνδεσης: WIND PLUS φορέας: GPRS τας: PAP όνομα χρήστη: wap κωδικός: wap APN: gwap.b-online.gr αποθήκευση Κι ο Θεός βοηθός! :happy: Πάντως κάντε και τη δεύτερη προσπάθεια με το sms..και αν ξέχασα κάτι, παρακαλώ πείτε μου.
  4. Θα σου τις στείλω άμεσα τη Δευτέρα που θα έχω πρόσβαση στον υπολογιστή, γιατί απ'το κινητό μου είναι δύσκολο.
  5. Όσο γι'αυτό, μου το έκανε κι εμένα τρεις τέσσερις φορές ώσπου την πέμπτη δεν ξαναδούλεψε. Πήρα την LG, μου το πήραν για επισκευή, είπαν ότι είχε πρόβλημα πλακέτας (ηλεκτρολογικό) και μου το επέστρεψαν φτιαγμένο. Ευτυχώς έκτοτε δεν έχει ξανακολλήσει ούτε κλείσει ούτε μαυρίσει.. Αποδείχθηκε δε, ότι είναι πολύ συχνό πρόβλημα στα LG δυστυχώς.. Αρα, πάρτε την LG πάραυτα..
  6. Καλησπέρα! Δοκίμασε να ξαναστείλεις το μήνυμα και να ξαναποθηκεύσεις τις ρυθμίσεις. Για κάποιο περίεργο λόγο, δύο φορές που χρειάστηκε κι εγώ να βάλω τις ρυθμίσεις της wind μου τις έπαιρνε με τη δεύτερη προσπάθεια! Αν δε δουλεψει, πες μου να σου τις στείλω.
  7. Κοίτα..εγώ πήρα στην lg πριν μια βδομάδα γιατί κι εμένα δεν άνοιγε το κινητό, αυτοί έστειλαν courier, ο οποίος το παρέλαβε από το σπίτι μου και μου είπε ότι όλα πάνε στο επίσημο σερβις στη θεσσαλονίκη. Εγώ μένω Αθήνα. Ακριβώς μια βδομάδα μετά -δηλαδή σήμερα- περιμένω το courier να μου φέρει πίσω το κινητό φτιαγμένο απότι μ'ενημέρωσαν. Ειχε πρόβλημα στην πλακέτα, λέει. Οπότε, όταν το παραλάβω και παίξω καμιά δυο μέρες, θα σου πω για την ποιότητα του σερβις. Το καλό πάντως είναι πως είναι ξεκούραστο και τζάμπα (εφόσον έχεις εγγύηση ακόμα, ετσι; ). Anyway, θεαγένους χαρίση και Καραμανλή δεν είναι δυό δρόμους πρίν το Ιπποκράτειο? :O
  8. Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της LG και αυτοί θα στείλουν courier που θα το πάρει το κινητό και θα το πάει στο σερβις που είναι στην κάτω τούμπα, θεαγένους χαρίση και καραμανλη. Η πλάκα είναι πως κι από την Αθήνα να στο πάρουν, πάλι στη Θεσσαλονίκη το ανεβάζουν για να φτιαχτεί!! :lol:
  9. SOS! Μου εμφάνισε κι εμένα ακριβώς το ίδιο χθες το βραδυ! :( Κανένας καμιά λύση?
  10. Εχετε δοκιμάσει να κάνετε μορφοποιήση της καρτούλας ξανά? Είχα κι εγώ το ίδιο προβλημα αλλα μετά τη δεύτερη μορφοποιήση, δεν μου το'χει ξανακάνει!
  11. Καλησπέρα, παιδιά! Είμαι καινούρια ως μέλος αλλά έχω συμβουλευθεί τις σελίδες του forum άπειρες φορές ως επισκέπτης. Εχω το gt505 σε εκδοση v10e. Κατ'αρχάς, συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετέχουν σάυτές τις σελίδες! Δεν έχω δει πιο πρόθυμους συνομιλητές! Γενικά λοιπόν ειμαι πολύ ευχαριστημένη με το κινητό (το οποίο έχω από τον περασμένο Φλεβάρη). Αντιμετώπισα όμως προβλημα την τελευταία βδομάδα, οπότε και προσπάθησα να εγκαταστήσω το wetravel. Εχω ακολουθήσει τις οδηγίες που βρήκα στο forum κατά γραμμα..και για την εγκατασταση και το ζητημα της ημερομηνίας και το gps test για να βρω δορυφόρο αλλα τίποτα! Δεν κλειδώνει σε δορυφόρο ο,τι κι αν του'χω κάνει! Τι μου έχει διαφύγει άραγε? Εχει κανείς καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :O PS. Γενικά δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει το gps του, ούτε για το wisepilot.
×
×
  • Create New...