Jump to content

spitufos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spitufos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

spitufos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είχα postάρει πιο παλιά για το ζήτημα του ΒΤ και της συμβατότητας με το LG gt505. Ήθελα να πάρω ένα SE MW600 αλλά ούτε η LG ήξερε αν είναι συμβατό ούτε και η SE. Μάλιστα επικοινώνησα και με αντιπροσώπους εκτός Ελλάδας πάλι δε μπορούσαν να μου πουν. Σκεφτόμουν της i-tech αλλά είναι πολύ ακριβά. Αν έχει δοκιμάσει κάποιος BT ας μας πουν ποια μοντέλα είναι απολύτως συμβατά. Να σημειώσω ότι μάλλον η LG δεν βγάζει μάλλον ΒΤ. Γιατί δε βρίσκω πουθενά, ουτέ καν στο επίσημο site της.
  2. Ψάξε στις ρυθμίσεις. Υπάρχει επιλογή για να αυξήσεις το χρόνο.
  3. Αυτοκόλλητο για την προστασία του. Μπορείς να το αφαιρέσεις
  4. Μάλλον δεν χρησιμοποιεί κανείς Bluetooth με το LG gt505. Ας κάνω μια άλλη ερώτηση λοιπόν. Τα ακουστικά που περιλάμβανε η συσκευασία σας λειτουργούν κανονικά. Γιατί εμένα δε κάνουν καλή επαφή με αποτέλεσμα κακό σήμα ραδιοφώνου, απότομο κλείσιμο γιατί αποσυνδέονται κλπ κλπ. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Και αν ναι πως το χειρίστηκε?
  5. Από ότι μου είπε η Ericsson πιθανότατα να μην έχει ελεγχθεί η συμβατότητα και γι' αυτό να μη βρίσκεται στη λίστα. Δυστυχώς σε όσα καταστήματα έχω απευθυνθεί κανένας δε μπορεί να μου πει σίγουρα ή να με βοηθήσει να το τεστάρω πριν την αγορά. Επικοινώνησα και με την Procordia που είναι εξουσιοδοτημένο service και της LG και της SE και ούτε αυτή ξέρει. Γι'αυτό απευθύνομαι σε εσάς μήπως υπάρχει κάποιος που τα έχει δοκιμάσει. Αν όχι τα συγκεκριμένα κάποια με αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Η LG πάντως δεν έχει κάτι αντίστοιχο. Γενικά έχει ελάχιστες επιλογές. Ευχαριστώ για τη βοήθεια
  6. Καλησπέρα Είμαι και εγώ κάτοχος του LG GT505 και αποφάσισα να αγοράσω ένα Bluetooth μιας και τα ακουστικά που περιλάμβανε η συσκευασία δεν είναι και τα καλύτερα (λόγω κακής επαφής)με αποτέλεσμα να μη λειτουργει σωστά και το ραδιόφωνο. Σκέφτηκα πως χρειάζομαι ένα Bluetooth Handfree το οποίο: 1) Να έχει ραδιόφωνο ενσωματωμένο 2) Να είναι stereo 3) Να υπάρχει η δυανατότητα να βάζω τα δικά μου ακουστικά (θα μου πείτε να παρω κανά mp3player αλλά είχα και αποφάσισα πως θέλω να έχω ΜΙΑ συσκευη) 4 αλλά όχι τόσο απαραίτητο) Να έχει αναγνώριση κλήσεων. Για παράδειγμα ένα που έχω δει και θεωρητικά με καλύπτει είναι τα: http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600?cc=gr&lc=el http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003763 τα οποία κοστίζουν 50 και 60 αντίστοιχα. Το ερώτημα που μου έχει δημιουργηθεί είναι κατά πόσο οι συσκευές είναι συμβατές. Και εννοώ σε όλες τις λειτουργίες. Δλδ να μπορώ να αλλαζω τραγούδι από το ΒΤ, να μου έχει κανονικά αναγνώριση κλήσεων (έστω τον αριθμό). Θεώρησα πως το πιο σωστό είναι να απευθυνθώ στις ίδιες τις εταιρείες. Επικοινώνησα με Sony Ericsson Ελλάδας και Αγγλίας και δε γνωρίζουν και ότι είναι δική μου ευθύνη αν οι συσκευές δεν είναι συμβατές καθώς δεν έχουν ελεγχθεί από αυτες. Με παρέπεμψαν στην LG η οποία επίσης δεν ήξερε να μου απαντήσει. Αν έχετε κάποια εμπειρία ή άποψη επί του θέματος θα με βοηθούσε ιδιαίτερα.
×
×
  • Create New...