Jump to content

Toy_in_the_attic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Toy_in_the_attic

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Toy_in_the_attic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω και εγώ ένα πρόβλημα. Από ότι βλέπω τα μηνύματα δε μπορούν να περάσουν στη σιμ...;
  2. Παιδιά help... Άρχισε κ μένα να μη μου βγάζει τα σηματάκια όταν έχω μήνυμα η αναπάντητη.. Και επείσης,όταν πάω να μπω στο vodafone live μου λέει ''subscribe to data first''.Τι να κάνω;:cry:
  3. Βγήκε αναβάθμιση;:wacko:
  4. Ακόμα να βγαι αυτή η αναβάθμιση...:cry: Καλά σε όλους προβλήματα παρουσιάζει πια;:O
  5. Αυτό το κινητό θα μπορούσε να ναι απίθανο αν δεν τα έκανε αυτά...Τελικά ακόμα περιμένουμε αναβάθμιση έτσι..;Ήθελα να ρωτήσω επίσης γιατί δε μπορώ να κατεβάσω θέματα και γραφικά...Μήπως πρέπει να γραφτώ κάπου;:what:
  6. Ok περιμένουμε νέα!;) Εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω διάφορα από το nokia.com.Μου γράφει 'εγγραφείτε σε υπηρεσία πακέτων δεδομένων πρώτα'.Τι εννοεί;:blink:
  7. Πάντως όντως είναι κρίμα γιατί η οθόνη του είναι πραγματικά πολύ ωραία φωτεινή κάτω από φως...Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει πως γίνεται η αναβάθμιση;(όταν βγει)Πρώτη φορά ακούω για αναβάθμιση στα κινητά!:hypno: :O Συγκρίνονται άραγε οι φωτογραφίες που βγάζει με το ericsson k750i;:rolleyes:
  8. Εμένα χθες έπαθε κάτι και έκανε πολύ ώρα να μπει ας πούμε στην 'Έκθεση' και μόλις έμπαινε κολλούσε...Anyway σήμερα είναι ok...Εγώ μάλλον φταίω!:O Πάντως η πλάκα είναι ότι με τα ίδια λεφτά παίρνεις το K-800 που όπως και να το κάνεις είναι καλύτερο!Για μένα πιο πολύ το desighn πληρώνεις στο 7390 ενώ K-800 τις λειτουργίες.Δεν το χω δοκιμάσει το ξυπνητήρι θα δοκιμάσω και θα δω γενικά όμως είναι πάρα πάρα πολύ καλό...
  9. Εμένα δεν είχε και το πήρα από το Πλαίσιο.Και πήγα τώρα στο site του Πλαισίου και έγραφε ότι η συσκευασία περιέχει και USB.Δεν ξέρω τι έχει γίνει θα πάω αύριο να μου πουν.
  10. Εγώ το αγόρασα χθες και ευχαριστώ για τη βοήθειά σας πιο πριν!:O Λοιπόν είναι πάρα πολύ καλό.Μέχρι τώρα έχω παρατηρήσει ότι έχει απίθανα χρώματα,πολύ καλούς ήχους και η φωτεινότητα προσωπικά,δε με ενοχλεί κοθόλου..Γενικά δε θέλω και να με τυφλώνει ας πούμε το φως του κινητού..!Είναι μια χαρά και το προτείνω!Α!Ρε παιδιά η συσκευασία δεν περιέχει USB;:blink: Εμένα δεν είχε και έμεινα..
  11. Γειά σας!!!!Εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτό και το ericsson Z610i...Αυτό όπως φαίνεται είναι σαφώς καλύτερο αλλά μου δημιουργήθηκαν ενδοιασμοί όταν είδα τη σύγκριση για τη φωτεινότητα...Και από την άλλη για έναν ανεξήγητο λόγο δεν έχω εμπιστοσύνη στα NOKIA αλλά αυτό είναι το λιγότερο!:O Φοβάμαι επίσης πως θα είναι τα video όταν τα μεταφέρω στον υπολογιστή γιατί του ericsson έχω δει πως γίνεται όλη η δουλειά και ξέρω...Τι προτείνετε;(φαίνεστε πολύ ενημερωμένοι!:) )
×
×
  • Create New...