Jump to content

LG GT505 / GT500

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προσπαθω να κανω εγκατασταση το we travel jad και οταν το κανω εγκατασταση μου λεει "αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας" τι γινεται κανω οτι λενε οι οδηγειες σου.

μηπως δεν εχω το σωστο we travel?μπορει καποιος να μου στειλει το link για να το κατεβασω

?

μάλλον πρέπει να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση. Στην στέλνω με pm.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το κινητό δεν κάνει για gps. μην παιδεύεσαι άδικα!:)

τα προβλήματα με τη χρήση του ως gps, οφείλονται στον ενσωματωμένο gps του κινητού ή στην έλλειψη καλού gps προγράμματος για την πλατφόρμα του ??

Πχ με εξωτερικό bluetooth gps θα λειτουργούσε καλύτερα ??

Παιδιά, τα νεα firmware που έχουν βγεί λένε τίποτα?

Εσείς βλέπετε καμία διαφορά? Συγκεκριμένα? ??....... :(:(

Εγώ το έχω με το πρώτο... μ αυτό που ήρθε απ την μάνα του και το σκέφτομαι να το αναβαθμίσω.........:blink:

καλησπέρα παιδια... μια ερώτηση:

όταν γράφω μηνυμα με το εικονικο πληκτρολόγιο (αριθμητικό, σαν τα υπόλοιπα κινητα... όχι δλδ σε οριζόντια θέση για να εμφανιστεί το qwerty) και πατάω το 1 για να επιλέξω το ερωτηματικό, ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ πουθενα ερωτηματικό... είτε ελληνικό είτε αγγλικό. σημέιωση: γλώσσα γραφής τα ελληνικά.

Τι συμβαίνει?????

βρηκατε καποια λυση..

και εγω εχω το ιδιο προβλημα..

Βγάλε την κάρτα sim από το κινητό, άνοιξέ το και προσπάθησε να συνδεθείς έτσι στο wifi (χωρίς τη sim). Εμένα αυτό μου δούλεψε!

Edited by George323

Αν ο φίλος έχει το ίδιο προβλημα με μένα - που έστι φαίνεται - δυστυχώς η βαθμονόμηση δεν κάνει τίποτα (αν καταφέρεις να μπεις στο μενού και να την επιλέξεις).

Η λύση είναι το service, όπως είπα πιο πρίν εμένα μου άλλαξαν όλη την οθόνη αφής. Ελπίζω να σε εξυπηρετήσουν στο πλαίσιο..

Το πήγα τελικά σε service της LG στους Αμπελόκηπους και όχι στο πλαίσιο (οι οποίοι μου είπαν ότι εκεί θα το έστελναν και αυτοί). Μου έκαναν αλλαγή στην οθόνη αφής (όπως και σε εσένα) και τώρα όλα μια χαρά.

καλησπέρα σε όλους,που μπορώ να βρω χρήσιμα προγράμματα για το lg gt505?ευχαριστώ εκ των προτερων.

καλησπέρα σε όλους,που μπορώ να βρω χρήσιμα προγράμματα για το lg gt505?ευχαριστώ εκ των προτερων.

Oντως παιδια μπορειτε να πειτε οσοι εχετε κατεβασει εφαρμογες που τις εχετε βρει. Σε ψαξιμο μου δε βρηκα τπτ ιδιαιτερο.. Επισης gps λειτουργει κανονικα χωρις την υποβοη8ηση? Στο wisepilot δε μου βρισκει σημα ενω ειναι ενεργοποιημενο το gps.

Oντως παιδια μπορειτε να πειτε οσοι εχετε κατεβασει εφαρμογες που τις εχετε βρει. Σε ψαξιμο μου δε βρηκα τπτ ιδιαιτερο.. Επισης gps λειτουργει κανονικα χωρις την υποβοη8ηση? Στο wisepilot δε μου βρισκει σημα ενω ειναι ενεργοποιημενο το gps.

Προτείνω 2 site:

1. http://www.gt505tools.tk/ (σελίδα από χρήστη του φόρουμ αποκλειστικά για το κινητό).

2. http://www.getjar.com

π.χ. Αγγλικό λεξικό : http://www.getjar.com/mobile/10603/dictionary-for-lg-gt500-puccini/ (για GT500, πολύ χρήσιμο)

Παιδια ειναι το πρωτο μου post.

Λοιπον. Εσβησα καταλαθος το wisepilot. Δεν ξερω πως το εκανα.:p

Θα ηθελα να το βρω παλι. Αν μπορουσατε να μου πειτε ενα link για να το κατεβασω ξανα γιατι το εικονιδιο που λεει πλοηγηση ειναι πια αχρηστο. Το πατας και δεν κανει τιποτα. Αν μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να το διορθωσω. Ευχαριστω...:)

Αν μπορούσες να μου πεις τον τρόπο που το έσβησες θα το εκτιμούσα δεόντος, καιρό προσπαθώ να το κάνω, έκανες απεγκατάσταση ή απλώς έσβησες το εικονίδιο?

Καλησπερα σε ολη την παρεα

Εχω εδω και 2 βδομαδες το gt505 και εχω το εξης προβλημα:

Εδω και 3 μερες οταν μου ερχετε μυνημα η αναπαντητη και ναι μεν μου γραφει ενα μυνημα εληφθει αλλα οταν το ξεκλειδωνω για να το διαβασω δεν μου βγαζει κατευθυαν να πατησω προβολη οπως εκανε παλια και πρεπει να μπαινω απο το μενου για να το δω.

Εκανα και επαναφορα ρυθμησεων αλλα τιποτα.

Καμια ιδεα καποιος?

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!!!Αν μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει....:(

Επίσης δεν έχει ζουμ η φωτογραφική?μόνο το βίντεο έχει??

1) πας εδω http://www.mgmaps.com/stored

2) κατεβαζεις το Map Creation Tool απο εδω http://www.mgmaps.com/cache/

3) χαρτες απο εδω http://www.mapcacher.com

ολοκληρωμενο tutorial στα αγγλικα εχει στο πρωτο link.μπορει να σου φανει δυσκολο στην αρχη αλλα ειναι ευκολο τελικα...

αν τωρα το θες online το mgmaps δεν χρειαζεται να κατεβασεις και να αποθηκευσεις χαρτες

φιλε μου μπορεις να με βοηθησεις σχετικα με αυτο το θεμα μπενω στις σελιδες που λες αλλα δν βρισκω απο που να κατεβασω το mgmaps μηπως σου ειναι ευκολο να μου πεις?

http://gallery.mobile9.com/c/240-320-mobile-java-games/1/?kw=windows%20live οριστεε:D απο εδω μπορεις να βρεις παιχνιδια κ προγραμματα

Edited by Spidey
Χρησιμοποίησε την "Πολλαπλή παράθεση" ή "Τροποποίηση" όταν θες να απαντάς σε 1 ή περισσότερους ή να προσθέσεις κάτι στο μήνυμά σου

Καλησπερα! Σκεφτομαι να παρω το LG GT505 διοτι για τα λεφτα του προσφερει παρα πολλα απο οτι εχω μαθει.

Θελω να ρωτησω απο τυχον κατοχους εαν ειναι ευχαριστημενοι οσο αφορα το σερφαρισμα δλδ κανα youtube facebook την κανει την δουλεια του?

Επειδη το budget μου φτανει μεχρι τα 200 ευρα η μονη λυση φαινεται πως ειναι το LG

εκτος αν προτεινει κανεις κανενα αξιοπιστο σαιτ για κινεζικο κινιτο που ειναι και πιο φθηνα και εχουν τα παντα ολα.

Επισης υπαρχει περιπτωση να δω καμια ταινια απο το κινιτο ή δεν την παλευει?

Αυτα ευχαριστω εκ των προτερων!

Καλησπερα! Σκεφτομαι να παρω το LG GT505 διοτι για τα λεφτα του προσφερει παρα πολλα απο οτι εχω μαθει.

Θελω να ρωτησω απο τυχον κατοχους εαν ειναι ευχαριστημενοι οσο αφορα το σερφαρισμα δλδ κανα youtube facebook την κανει την δουλεια του?

Επειδη το budget μου φτανει μεχρι τα 200 ευρα η μονη λυση φαινεται πως ειναι το LG

εκτος αν προτεινει κανεις κανενα αξιοπιστο σαιτ για κινεζικο κινιτο που ειναι και πιο φθηνα και εχουν τα παντα ολα.

Επισης υπαρχει περιπτωση να δω καμια ταινια απο το κινιτο ή δεν την παλευει?

Αυτα ευχαριστω εκ των προτερων!

Κατ'αρχήν έχω το GT500 αλλά επειδή δεν έχει ουσιαστικές διαφορές με το 505 θα σου απαντήσω:

-Σερφάρισμα: Από προσωπική εμπειρία...όχι δεν την κάνει τη δουλειά του και μπορώ να σου δώσω 3 λόγους:

1. Το wi-fi συνδέεται 2/10 φορές και ακόμα και σε αυτές χάνει εύκολα την σύνδεση.

2. Ο browser του κινητού είναι αργός και σχετικά δύσχρηστος. Δεν έχω δοκιμάσει άλλον.

3. Πολλοί έχουν αναφέρει (όπως και εγώ αν και δοκίμασα μονο μια φορά) πως δεν τους παίζει τα videos στο youtube (αλλά αυτό ισχύει σε πολλά κινητά από οσο γνωρίζω)

-Ταινίες: Έχω δει ταινίες χωρίς κανένα πρόβλημα ακολουθώντας τις οδηγίες στην σελίδα 101 του παρόντος thread. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Ωραια ευχαριστω πολυ τουλαχιστον να βλεπουμε και κανα βιντεακι..

Κατα τα αλλα το ιντερνετ πιστευω εχει να κανει και με τις ρυθμησεις του ρουτερ δικτυου κλπ ισως βοηθησει και κανα μινι οπερα.

Ευχαριστω πολυ :D

Δεν ξερω φιλε μου. Νομιζω εσβησα κατι .Log αρχεια και μετα δεν υπηρχε καμια εφαρμογη απ' οσες είχα εγκαταστησει. Γινεται με καποιο τροπο να το επαναφερω; Υπαρχει τωρα το εικονιδιο της πλοηγησης και ειναι αχρηστο μιας και δεν ανοιγει τιποτα. Δεν φαινεται ωραια. :-P

Κατ'αρχήν έχω το GT500 αλλά επειδή δεν έχει ουσιαστικές διαφορές με το 505 θα σου απαντήσω:

-Σερφάρισμα: Από προσωπική εμπειρία...όχι δεν την κάνει τη δουλειά του και μπορώ να σου δώσω 3 λόγους:

1. Το wi-fi συνδέεται 2/10 φορές και ακόμα και σε αυτές χάνει εύκολα την σύνδεση.

2. Ο browser του κινητού είναι αργός και σχετικά δύσχρηστος. Δεν έχω δοκιμάσει άλλον.

3. Πολλοί έχουν αναφέρει (όπως και εγώ αν και δοκίμασα μονο μια φορά) πως δεν τους παίζει τα videos στο youtube (αλλά αυτό ισχύει σε πολλά κινητά από οσο γνωρίζω)

-Ταινίες: Έχω δει ταινίες χωρίς κανένα πρόβλημα ακολουθώντας τις οδηγίες στην σελίδα 101 του παρόντος thread. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Χμμμμ....

Εγώ από την άλλη, που έχω το GT505 Pearl White, εκτός του ότι είναι πανέμορφο και δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά με την ανάλογη τιμή, δεν έχω απολύτως κανέναν πρόβλημα με το WiFi.

Σαν επαγγελματίας, μπορώ να σου πω πως πολλές συσκευές εκεί έξω έχουν προβλήματα σύνδεσης με wifi κυρίως λόγω ασυμβατότητας μεταξύ των wifi εξαρτημάτων που διαθέτουν. Εμένα πάντως, το GT505 "βλεπει" και μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυα τα οποία μέσω των λαπτοπ που έχω στην εταιρεία δεν είναι ορατά...

Όσων αφορά τον browser, είναι πάρα πολύ καλός και αρκετά γρήγορος σε όσα mobile sites κι αν έχω μπει... Τώρα εάν τα site δεν έχουν mobile version τότε τι περιμένεις από έναν mobile browser;;; Εάν θες το κάτι παραπάνω, βάλε το Opera Mini...

Αυτά... Πάρε το κινητάκι, δεν θα το μετανιώσεις...

Edited by tedmanowar

Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books

Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent

LG GT505 White - anytime, anyplace

Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας συμφωνω μαζι σου γιατι κυριως στο wi fi παιζουν ρολο οι ρυθμησεις του ρουτερ.

Ειμαι αναμεσα στο L KM900 arena το οποιο ισως το αγορασω απο ενα παιδι απο το φορουμ αλλιως θα παρω το GT505.

Η αναβάθμιση στο firmware της συσκευής από το service της LG στους Αμπελόκηπους κοστίζει?

Όχι , τίποτα,καλύπτεσαι από την εγγύηση.

Ace of Hearts..

Τελος παντων δεν με πειραζει ιδιαιτερα το wisepilot. Θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να χρησιμοποιησεις το gt505 ως δεκτη gps σε εφαρμογη για υπολογιστη, πχ destinator 7 ή 9. Θα ηταν χρησιμο μαζι με ενα laptop. Αν γινεται τι ρυθμισεις πρεπει να κανω;

Χμμμμ....

Εγώ από την άλλη, που έχω το GT505 Pearl White, εκτός του ότι είναι πανέμορφο και δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά με την ανάλογη τιμή, δεν έχω απολύτως κανέναν πρόβλημα με το WiFi.

Σαν επαγγελματίας, μπορώ να σου πω πως πολλές συσκευές εκεί έξω έχουν προβλήματα σύνδεσης με wifi κυρίως λόγω ασυμβατότητας μεταξύ των wifi εξαρτημάτων που διαθέτουν. Εμένα πάντως, το GT505 "βλεπει" και μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυα τα οποία μέσω των λαπτοπ που έχω στην εταιρεία δεν είναι ορατά...

Όσων αφορά τον browser, είναι πάρα πολύ καλός και αρκετά γρήγορος σε όσα mobile sites κι αν έχω μπει... Τώρα εάν τα site δεν έχουν mobile version τότε τι περιμένεις από έναν mobile browser;;; Εάν θες το κάτι παραπάνω, βάλε το Opera Mini...

Αυτά... Πάρε το κινητάκι, δεν θα το μετανιώσεις...

Κρίνοντας από τις απαντήσεις σου το πρώτο πράγμα που θέλω να σε ρωτήσω είναι τι firmware έχεις? Μακάρι να λειτουργούσε και μένα έτσι το wifi μου. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι οτι φταίει η έκδοση λογισμικού που το GT500 (από όσο ξέρω) μόνο version a έχει. Και μένα βλέπει ένα σωρό δίκτυα αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί. Από την άλλη ίσως να είναι αυτή η διαφορά των δύο μοντέλων ρίχνοντας μια ματιά σε κάποιες βαθμολογίες:

GT500

GT505

Έχεις ένα δικιο για τα mobile sites, αλλά και πάλι δεν εχουν όλες οι σελίδες που χρησιμοποιώ mobile version. Μόνο οι δημοφιλείς αλλά ας μην ζητάω πολλά...

Rodes Ευχαριστω για τις απαντησεις σας συμφωνω μαζι σου γιατι κυριως στο wi fi παιζουν ρολο οι ρυθμησεις του ρουτερ.

Ειμαι αναμεσα στο L KM900 arena το οποιο ισως το αγορασω απο ενα παιδι απο το φορουμ αλλιως θα παρω το GT505.

Βέβαια και παίζουν μεγάλο ρόλο οι ρυθμίσεις του ρούτερ αλλά δεν μπορείς να τις αλλάξεις όταν δεν είσαι στο σπίτι σου. Και όταν είσαι στο σπίτι σου δεν θα μπεις στο internet από το κινητό φαντάζομαι. Αυτό το νόημα έχει το wi-fi, δηλαδή να μπαίνεις από διάφορα hot-spots όταν είσαι έξω από το σπίτι σου.