Jump to content

George323

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by George323

  1. Το πήγα τελικά σε service της LG στους Αμπελόκηπους και όχι στο πλαίσιο (οι οποίοι μου είπαν ότι εκεί θα το έστελναν και αυτοί). Μου έκαναν αλλαγή στην οθόνη αφής (όπως και σε εσένα) και τώρα όλα μια χαρά.
  2. Βγάλε την κάρτα sim από το κινητό, άνοιξέ το και προσπάθησε να συνδεθείς έτσι στο wifi (χωρίς τη sim). Εμένα αυτό μου δούλεψε!
  3. ευχαριστώ για την απάντηση jimy! πριν κολλήσει τελείως πέρασε μία περίοδο κολλήματος και ξεκολλήματος, τότε έκανα συχνά βαθμονόμηση προσέχοντας πολύ. Από χτες πλέον δεν μπορώ να κάνω βαθμονόμηση διότι δεν μπορώ να πάω στις ρυθμίσεις αφής (όταν πατάω πάνω στο εικονίδιο ρυθμίσεις αφής επιλέγεται η συνδεσιμότητα που είναι ένα εικονίδιο ακριβώς δίπλα).
  4. Καλημέρα, Είμαι και εγώ κάτοχος του GT505 και γενικότερα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά από χτες και εμένα μου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα που γράφεις. Αλλού πατάω στην οθόνη αφής και αλλού καταλαβαίνει. Επίσης χτες και για κανένα μισάωρο δεν λειτουργούσε καθόλου η οθόνη αφής. Θα το πάω και εγώ το απόγευμα στο πλαίσιο (από εκεί το πήρα) να δω τι θα μου πουν. Και εγώ πάντως το πρόσεχα, είχα βάλει προστατευτικό οθόνης και δεν το έχω ρίξει ποτέ. Ελπίζω να λυθεί...
  5. Έχω την V10b! Θα πάρω την LG αύριο κιόλας! Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια Σάκη!!
  6. Σάκη τα router έχουν ασφάλεια WPA-WPA2, ένα password, το οποίο και βάζω όταν επιλέγω τα συγκεκριμένα από το κινητό. Αναβάθμιση που έκανες? Στο πλαίσιο για παράδειγμα μπορώ να πάω? Κοστίζει κάτι?
  7. Λοιπόν μόλις το δοκίμασα και έχεις δίκιο!!! Χωρίς τη sim συνδέεται αμέσως. έκανα και 2-3 φορές αποσύνδεση και συνδέθηκα πάλι και κάθε φορά συνδεόταν αμέσως. Οπότε ποιο είναι το πρόβλημα? Γιατί με τη sim μέσα δεν μπορεί να συνδεθεί?
  8. Αν και έχω επιλέξει σαν λειτουργία "Μόνο GSM" θα δοκιμάσω και αυτό που μου λες μπας και συνδεθει...
  9. Οκ θα τους στείλω mail. Πάντως για αυτό που με ρώτησες πρίν (αν κάνει αυτόματη σύνδεση) προσπάθησα και μέσω του opera mini που μόλις γράψεις μία διέυθυνση κάνει "αυτόματη σύνδεση" αλλά πάλι τίποτα. Κάνει δηλαδή πάρα πολύ ώρα αυτόματη σύνδεση και στο τέλος λέει αποτυχία. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και αυτό απλά στο γράφω επειδή με ρώτησες πριν.
  10. Ισίδωρε δοκίμασα και σε διαφορετικό router (του αδερφού μου που μένει ακριβώς δίπλα μου) αλλά πάλι τίποτα!
  11. Όταν ενεργοποιώ το wi-fi κάνει αμέσως "Αναζήτηση για διαθέσιμα δίκτυα" και τα εμφανίζει. Μετά επιλέγω αυτό που θέλω αλλά τίποτα.
  12. Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Έβγαλα το firewall από wi-fi στο σπίτι μου αλλά τίποτα. Πριν από λίγο μετά από πάρα πολλές προσπάθειες συνδέθηκε (χωρίς μάλιστα να αργήσει). Στη συνέχεια ξεσυνδέθηκα για να δοκιμάσω πάλι να συνδεθώ αλλά τίποτα, το ίδιο δηλαδή πρόβλημα, κάνει "Σύνδεση" πάρα πολύ ώρα και στο τέλος αποτυχία. Επίσης το ασύρματο router το έχω ακριβώς δίπλα μου (σε απόσταση μισού μέτρου). Έχω απογοητευτεί...!!! Υπάρχει περίπτωση να λυθεί αυτό με καμιά αναβάθμιση λογισμικού ή λεώ βλακείες?
  13. Καλησπέρα παιδιά! Είναι η πρώτη φορά που γράφωκαι εγώ. Έχω το κινητό περίπου 2 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αντιμετωπίζω πρόβλημα όμως με το wi fi. Ενώ βρίσκει διαθέσιμα δίκτυα (του σπιτιού μου για παράδειγμα ή άλλα μη κλειδωμένα δίκτυα) δεν μπορεί να συνδεθεί. Κάνει για πολύ ώρα "Σύνδεση" αλλά στο τέλος μου εμφανίζει αποτυχία σύνδεσης. Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Τι μπορεί να φταίει?
  14. Γεια και από εμένα παιδιά. Ενδιαφέρομαι και εγώ για το G810 (είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Ν82). Σημαντική είναι για εμένα η χρήση του GPS οπότε αν κάποιος ξέρει για τη λειτουργία του γενικότερα θα με βοηθούσε πολύ. Επίσης αν και έριξα μία γρήγορη ματιά δεν το βρίσκω στο επίσημο site της Samsung. Ξέρει κανείς κάτι?
  15. Paidia eyxaristo poly! Psaxno kai ego, sto internet panta giati edo phga sxedon se olous alla apo olous phra arnhtikh apanthsh.
  16. Se eyxaristo tsoump, apla se merika sony ericsson gia paradeigma pou ta kinhta apo mona tous den exoun radio yparxoun merika hands free pou exoun ta idia ta akoustika radio kai syndeontai me to kinhto. Ithela na matho an yparxei kati tetoio kai gia to z3.
  17. Paidia geia kai apo emena kai kalh xronia! Gnorizei kaneis an yparxoun akoustika/hands free pou na exoun kai radiofono mazi gi'ayto to kinhto?
×
×
  • Create New...