Jump to content

Rl20vt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Rl20vt

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Rl20vt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οτι πρεπει..μιας και οντως σκεφτομαι το συγκεκριμενο τηλεφωνο..
  2. Rl20vt

    Lenovo A850

    Καλυτερα να το υποστεις..Κ μενα μου ετυχε το ιδιο σε αλλο κινητο αλλα απ το να το στελνω πισω κ επισκευες κ βαλε κανα 2μηνο (απ οτι ειδα κ σε αλλους με προβληματα) καμενο πιξελακι ολε!! Παιδια την εκδοση με τον 8πυρηνο την ειδε κανεις? Φενεται να εχει πιο ωραιο περιβαλλον ρομ. Να υποθεσω οτι δε προκειται να λειτουργουν οι δικες μας ρομ μιας και ειναι 6592 ε?
  3. Rl20vt

    Lenovo A850

    Βγηκε ΚΑΙ 8πυρηνο με 2500 μπαταρια για λιγα $$ παραπανω.. Με ομορφο launcher απ οτι δειχνει.. Βεβαια δε ξερω τι θα παιζει με τις ρομ εκει.. Εγω παντως την καταβρηκα τωρα που ζεστανε ο καιρος (λολλλ) και δεν εχω τα θεματα της οθονης οποτε απο χειμωνα ξανα αλλη ρομ..
  4. Rl20vt

    Lenovo A850

    θα συμφωνησω κ γω αν εξαιρεσουμε οτι πρεπει να διαλεξεις ελληνικα η μεταφορα στην καρτα. κατα τ αλλα ΚΙΝΗΤΑΡΑ για τα $$ του!! Το μονο που ειναι λιγο χειροτερο απ οτι περιμενα (μετα απο καμποσες δοκιμες) ειναι οι ποιοτητα των φωτο.. Κ παλι ομως για τα $$ του πιστευω απ τις καλυτερες επιλογες!!
  5. Rl20vt

    Lenovo A850

    +1 και εμενα εκει με βλεπω να καταληγω..
  6. Rl20vt

    Lenovo A850

    Παιδια εγω παντως με την 123 δεν εχω κανενα θεμα με τις κλησεις.Απλα οταν μιλαω στη 1 γραμμη δειχνει κλειστη την αλλη. Απο κει και περα δεν εχω χασει καποια κληση. Οσο για τη μπαταρια σα να μου φαινεται οτι εχει δικιο ο κωστας κ η μαμα ειναι καλυτερη αλλα οπως κ να εχει με σκισιμο παιχνιδια σερφαρισμα κτλ μερα βγαζει ανετα οποτε και παλι σε καλυπτει εκει. Αυτο που ειναι πολεμος νευρων ειναι η οθονη οποτε μαλλον με βλεπω για 121.. Δεν ειναι κ τοσο τραγικο για μενα τα αγγλικα και να μπορεις να εκμεταλλευτεις τα 32 γιγα..
  7. Rl20vt

    Lenovo A850

    Νομιζω οτι δεν εχει κατι ιδιαιτερο.. Απ οτι βλεπω πρεπει ν αποφασισουμε αν θελουμε αγγλικα κ καρτα η ελληνικα και εσωτερικη μνημη.. Μαλλον με βλεπω για τα αγγλικα γιατι καλομαθα με την καρτα αλλα το προβλημα της οθονης γινεται πολυ εκνευριστικο ωρες-ωρες!!
  8. Rl20vt

    Lenovo A850

    Ωχ ναι!! Σορυ λαθος!! Οποτε με αυτην S121_05.01.2014_MULTI_LNG ειμαι κομπλε η εχει και πιο καινουρια?
  9. Rl20vt

    Lenovo A850

    Επειδη εψαξα λιγακι και βρηκα αυτην "A850_S121_05.01.2014_MULTI_LNG_by_linerty" αν θυμαμαι καλα δεν εκανε δουλεια.. Τωρα κατεβαζω και αυτην "A850_S121_28.11.2013_MULTI_LNG_by_linerty" που ειναι λιγο πιο καινουρια και λογικα θα δουλευουν τα μπακαπ κ θα εχει καμια ψιλοδιορθοσουλα. Αυτην την εχετε δοκιμασει?
  10. Rl20vt

    Lenovo A850

    Εχεις δοκιμασει αυτο που λεω η μηπως καποιος αλλος? Δηλαδη να φορτωσει καποιο παιχνιδι στην καρτα και μετα να κανει εγκατασταση κανονικα? Βρισκει τα δεδομενα να παιξει η παλι προσπαθει να τα κατεβασει στη μνημη του τηλεφωνου?
  11. Rl20vt

    Lenovo A850

    1 παρενθεση.. Οσον αφορα τα ΙΜΕΙ που λεγαμε πιο πριν η συσκευη ερχεται με 2 ΙΜΕΙ. (τα οποια τα ειχα κανει κ μπακαπ κ τα βρηκα τωρα). Δεν ειναι λιγο περιεργο τωρα να εχει 1 ΙΜΕΙ αλλα παρολαυτα να λειτουργουν κ οι 2 καρτες? Παντως το παρατηρω ξανα κ ξανα κ το θεμα της οθονης ειναι οταν το τηλεφωνο ειναι "κρυο" το οποιο το κανει πιο αναμενομενο αλλα και εκνευριστικο.. ΝΑ θες να παρεις τηλεφωνο κ να περιμενεις να ξεσκαλωσει..Δε ξερω πραγματικα ποια ρομ ν αφησω.. Οσοι εχετε την "μαμα" ΕΑΝ εχετε περασει απο πριν παιχνιδια στην καρτα κ απλα εγκαταστησετε τα apk μετα δουλευουν? Το χει δοκιμασει κανεις?
  12. Rl20vt

    Lenovo A850

    :lol::lol::lol: Oντως μετραει.. Εγω το μονο που πρεπει να αποφασισω ειναι εαν θελω παιχνιδια/ταινιες με το προβλημα της οθονης η ελληνικα και κομπλε το τηλεφωνο..
×
×
  • Create New...