Jump to content

Rl20vt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Rl20vt

  1. Οτι πρεπει..μιας και οντως σκεφτομαι το συγκεκριμενο τηλεφωνο..
  2. Rl20vt

    Lenovo A850

    Καλυτερα να το υποστεις..Κ μενα μου ετυχε το ιδιο σε αλλο κινητο αλλα απ το να το στελνω πισω κ επισκευες κ βαλε κανα 2μηνο (απ οτι ειδα κ σε αλλους με προβληματα) καμενο πιξελακι ολε!! Παιδια την εκδοση με τον 8πυρηνο την ειδε κανεις? Φενεται να εχει πιο ωραιο περιβαλλον ρομ. Να υποθεσω οτι δε προκειται να λειτουργουν οι δικες μας ρομ μιας και ειναι 6592 ε?
  3. Rl20vt

    Lenovo A850

    Βγηκε ΚΑΙ 8πυρηνο με 2500 μπαταρια για λιγα $$ παραπανω.. Με ομορφο launcher απ οτι δειχνει.. Βεβαια δε ξερω τι θα παιζει με τις ρομ εκει.. Εγω παντως την καταβρηκα τωρα που ζεστανε ο καιρος (λολλλ) και δεν εχω τα θεματα της οθονης οποτε απο χειμωνα ξανα αλλη ρομ..
  4. Rl20vt

    Lenovo A850

    θα συμφωνησω κ γω αν εξαιρεσουμε οτι πρεπει να διαλεξεις ελληνικα η μεταφορα στην καρτα. κατα τ αλλα ΚΙΝΗΤΑΡΑ για τα $$ του!! Το μονο που ειναι λιγο χειροτερο απ οτι περιμενα (μετα απο καμποσες δοκιμες) ειναι οι ποιοτητα των φωτο.. Κ παλι ομως για τα $$ του πιστευω απ τις καλυτερες επιλογες!!
  5. Rl20vt

    Lenovo A850

    +1 και εμενα εκει με βλεπω να καταληγω..
  6. Rl20vt

    Lenovo A850

    Παιδια εγω παντως με την 123 δεν εχω κανενα θεμα με τις κλησεις.Απλα οταν μιλαω στη 1 γραμμη δειχνει κλειστη την αλλη. Απο κει και περα δεν εχω χασει καποια κληση. Οσο για τη μπαταρια σα να μου φαινεται οτι εχει δικιο ο κωστας κ η μαμα ειναι καλυτερη αλλα οπως κ να εχει με σκισιμο παιχνιδια σερφαρισμα κτλ μερα βγαζει ανετα οποτε και παλι σε καλυπτει εκει. Αυτο που ειναι πολεμος νευρων ειναι η οθονη οποτε μαλλον με βλεπω για 121.. Δεν ειναι κ τοσο τραγικο για μενα τα αγγλικα και να μπορεις να εκμεταλλευτεις τα 32 γιγα..
  7. Rl20vt

    Lenovo A850

    Νομιζω οτι δεν εχει κατι ιδιαιτερο.. Απ οτι βλεπω πρεπει ν αποφασισουμε αν θελουμε αγγλικα κ καρτα η ελληνικα και εσωτερικη μνημη.. Μαλλον με βλεπω για τα αγγλικα γιατι καλομαθα με την καρτα αλλα το προβλημα της οθονης γινεται πολυ εκνευριστικο ωρες-ωρες!!
  8. Rl20vt

    Lenovo A850

    Ωχ ναι!! Σορυ λαθος!! Οποτε με αυτην S121_05.01.2014_MULTI_LNG ειμαι κομπλε η εχει και πιο καινουρια?
  9. Rl20vt

    Lenovo A850

    Επειδη εψαξα λιγακι και βρηκα αυτην "A850_S121_05.01.2014_MULTI_LNG_by_linerty" αν θυμαμαι καλα δεν εκανε δουλεια.. Τωρα κατεβαζω και αυτην "A850_S121_28.11.2013_MULTI_LNG_by_linerty" που ειναι λιγο πιο καινουρια και λογικα θα δουλευουν τα μπακαπ κ θα εχει καμια ψιλοδιορθοσουλα. Αυτην την εχετε δοκιμασει?
  10. Rl20vt

    Lenovo A850

    Εχεις δοκιμασει αυτο που λεω η μηπως καποιος αλλος? Δηλαδη να φορτωσει καποιο παιχνιδι στην καρτα και μετα να κανει εγκατασταση κανονικα? Βρισκει τα δεδομενα να παιξει η παλι προσπαθει να τα κατεβασει στη μνημη του τηλεφωνου?
  11. Rl20vt

    Lenovo A850

    1 παρενθεση.. Οσον αφορα τα ΙΜΕΙ που λεγαμε πιο πριν η συσκευη ερχεται με 2 ΙΜΕΙ. (τα οποια τα ειχα κανει κ μπακαπ κ τα βρηκα τωρα). Δεν ειναι λιγο περιεργο τωρα να εχει 1 ΙΜΕΙ αλλα παρολαυτα να λειτουργουν κ οι 2 καρτες? Παντως το παρατηρω ξανα κ ξανα κ το θεμα της οθονης ειναι οταν το τηλεφωνο ειναι "κρυο" το οποιο το κανει πιο αναμενομενο αλλα και εκνευριστικο.. ΝΑ θες να παρεις τηλεφωνο κ να περιμενεις να ξεσκαλωσει..Δε ξερω πραγματικα ποια ρομ ν αφησω.. Οσοι εχετε την "μαμα" ΕΑΝ εχετε περασει απο πριν παιχνιδια στην καρτα κ απλα εγκαταστησετε τα apk μετα δουλευουν? Το χει δοκιμασει κανεις?
  12. Rl20vt

    Lenovo A850

    :lol::lol::lol: Oντως μετραει.. Εγω το μονο που πρεπει να αποφασισω ειναι εαν θελω παιχνιδια/ταινιες με το προβλημα της οθονης η ελληνικα και κομπλε το τηλεφωνο..
  13. Rl20vt

    Lenovo A850

    Η αληθεια ειναι κ εγω οταν το διαβασα μου φανηκε πολυ περιεργο αλλα με την Α123 που υποστηριζει μεταφορα στην καρτα υπαρχει το προβλημα της οθονης που το εχω παρατηρησει οταν το κινητο ειναι "κρυο".. Αν τρεξεις κατι σε 10-20 δευτ επανερχεται! Με την στοκ δεν εχει κανενα θεμα.ΜΕ την Α123 το κανει. Αυτη η ρομ που λες του λινερτυ υποστηριζει την καρτα? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοεις το προβλημα της οθονης ετσι? Η 121 που την περασα εδειχνε κομπλε αλλα εμφανιζε οπως ειπε κ ενας φιλος 256Μ εσωτερικη μνημη. Εσενα τα μπακαπ λειτουργουν σε ολες τις ρομ/ρικαβερι?
  14. Rl20vt

    Lenovo A850

    Η αληθεια ειναι οτι δε νομιζω να κερδισεις κατι και να το κανεις. Ποια ρομ φοραει εσενα? Παντως επειδη κ γω στην ιδια "μοιρα" με σενα ημουν θα σου πω οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο κ ειμαστε αρκετοι εδω που μπορουμε να βοηθησουμε αν σου παρουσιαστει προβλημα.Το μονο να χεις κουραγιο να στηνεις το κινητο απ την αρχη σε περιπτωση που δε δουλευουν τα μπακαπ.
  15. Rl20vt

    Lenovo A850

    Το θεμα ειναι οτι ενω περναω το twrp οπου με αυτο ειχα παρει τα μπακαπ παλι δε μπορει να τα επαναφερει. Το μονο ριστορ που καταφερα ειναι με αυτη τη ρομ πηρα μεσω cwm πριν δοκιμασω τα παλια μπακαπ κ ενω τα εσβησε ολα κ μου ελεγε "no OS installed" τοτε μονο καταφερα να ξαναπερασω το μπακαπ που ειχα παρει 10 λεπτα πριν. Ρε γμτ ειναι πολυ ωραια αυτη η ρομ κ εχει κ αρκετα themes αλλα αυτο το θεμα της οθονης ειναι σπαστικο. Και μαλλον πρεπει να γινεται οταν ειναι ΚΡΥΟ το κινητο :cry: . Η "μαμα" ρομ οντως ειναι πολυ ωραια αλλα ρε συ σε περιοριζει πολυ με το θεμα μεταφορας στην καρτα. Πραγματικα εχω μπερδευτει και δε ξερω ποια να αφησω.. @Ge0rgeM ουτε μενα μου βγαζει κατι. Ενω κανει ελεγχο μου λεει οτι ειναι κανονικα ενημερωμενο. Τωρα που το θυμηθηκα με τη μαμα ρομ κ με twrp ΠΑΛΙ δε μπορουσα να αξιοποιησω τα μπακαπ. Εσενα κωστα σου δουλευανε?
  16. Rl20vt

    Lenovo A850

    Δε μπορω να καταλαβω ρε γμτ! Τι Twrp τι Cwm περναω ΔΕΝ μπορει κανενα να τρεξει τα πρωτα μπακαπ που ειχα παρει (Twrp). Παλι καλα που εκανα μπακαπ παλι πριν ξεκινησω μεσω cwm και τουλαχιστον αυτο καταφερε να ξαναφερει το κινητο στην τελευταια κατασταση. Δεν ειναι πολυ περιεργο να εχω κανονικα μπακαπ μεσω twrp και να μη μπορω να τα κανω restore απο κανενα ρικαβερι?? Παιδια για μενα αυτη η ρομ σ123 ειναι η τοπ ΑΛΛΑ πολυ ενοχλητικο αυτο που κανει με την οθονη.. Εντωμεταξυ οντως πρεπει να το κανει οταν ειναι κρυο το κινητο! Καποια ρομ ιδια με αυτη ΧΩΡΙΣ το προβλημα της οθονης υπαρχει? (απ οτι κοιταξα οχι, πρεπει να επιλεξεις αν θα εχεις ελληνικα,μεταφορα στην καρτα, root/gapps και προβλημα οθονης..Αντε βγαλε ακρη..)
  17. Rl20vt

    Lenovo A850

    Στη ρομ του minideal αν θυμαμαι καλα εμφανιζε 2 (διαδοχικα). Αν μπορει ας μας το επιβεβαιωσει καποιος. Τωρα μονο 1. @kostast1 να σαι καλα ρε φιλαρακι για τη βοηθεια κ συ κ οι υπολοιποι εδω. 8ελω να το δοκιμασω αν δουλευει αλλα αν δε μου δουλεψει 8α χω παλι την ταλαιπωρια να φερω τη ρομ στα μετρα μου.. (ναι ειμαι φυγοπονος..) Δε μπορω να καταλαβω ομως τι σχεση εχει η ρομ αφου τα μπακαπ τα επαιρνα απο TWRP. Κ μετα δε μπορουσα να τα επαναφερω απο κει.. ΠΑΝΤΑ σταματαγε στο data wiping! Αυτο το εχει κανει κ σε εσας? Γιατι λεω να παρω κ τωρα αλλο 1 μπακαπ αλλα αμα δε μπορω να το αξιοποιησω τι να το κανω... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην ανυσηχεις φιλε μου σε ολους μας το κανει και οχι μονο με τη μααμα ρομ.. Οποτε εισαι ενταξει. Θα το ευχαριστηθεις δεοντος το κινητο!
  18. Rl20vt

    Lenovo A850

    Mε την εργοστασιακη του μινιντιλ μεσω TWRP. Τωρα που εβαλα την Α123 μεσω ρικαβερι μπορει να λειτουργησει το restore η παλι τα ιδια? Εσυ πως καταφερες να το επαναφερεις? Δεν το εχω δοκιμασει τωρα για να ξερω αν 8α λειτουργησει μεσω TWRP αλλα πριν σταματαγε τη διαδικασια με το που πηγαινε να κανει wipe data (κατα το restore). ΥΓ: Σε αυτη τη ρομ (123) σας εμφανιζει και τα 2 ΙΜΕΙ παιδια?? Γιατι εμενα μου βγαζει μονο 1 ΙΜΕΙ αλλα μπορω κα χρησιμοποιω και τις 2 σιμ.
  19. Rl20vt

    Lenovo A850

    Nαι ρε γμτ 2κοπο μαχαιρι..Πρπ να επιλεξεις τι 8α εχεις κ τι ΔΕΝ..Αυτο με την ο8ονη παντως δεν ειναι τελειως ακυρο??Κ μετα απο λιγο να στρωνει..Εντομεταξυ τα μπακαπ που ειχα παρει τωρα μπορω να τα περασω? Μεσα απο TWRP η με καποιον αλλο τροπο? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.
  20. Rl20vt

    Lenovo A850

    Λοιποοοοοοοοον ολα καλα κ ομορφα περασα την 123 που υποστηριζει την καρτα δοκιμασα κ το real racing 3 απο την καρτα κ παει μπαλα το παιχνιδι.. ΑΛΛΑ!! Ενω αυτη εχει μεν ελληνικα βγαζει που κ που κατι κινεζικα κ βγαζει σφαλμα "στη φορτωση γραφικου στοιχειου" στη αρχικη ταπετσαρια, λειπουν απ το ντοκ ο dialer,sms etc κ πρπ να τα βαλω εγω κ σε ρεμπουτ που εκανα παρατηρησα το flickering της ο8ονης που εχει ξανααναφερ8ει.. πφφφφ Τελικα δε ξερω ποια ρομ να αφησω.. Κατι αλλο αν 8ελησω να επαναφερω τα μπακαπ που εχω παρει απο το ρικαβερι το κανω η απο καπου αλλου?? ΥΓ: Απο8ηκευτικος χωρος 2,37//// και 1,24 (στην εσωτερικη..οποτε ολα κομπλε..) ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελληνικα σου βγαζει? Σε σχεση με την 123 ποια βλεπεις καλυτερη?
  21. Rl20vt

    Lenovo A850

    Να σαι καλα!! Ηδη κατεβαινει.. Απλα δε ξερω μηπως συνεχισει να υπαρχει το προβλημα με τη μλκια που εκανα για την ενοποιηση χωρου.. Οπως κ να χει την περναω κ βλεπουμε..
  22. Rl20vt

    Lenovo A850

    Τελικα τα καταφερα κομπλε αλλα η νεα ρομ ΔΕΝ υποστηριζει ελληνικα παρολο που ειναι MULTI.Τωρα σκεφτομαι να δοκιμασω αυτη που λεει ο φιλος κωστας. Παντως αν κ υποστηριζει μεταφορα στην καρτα αυτη που εβαλα τωρα μου βγαζει εσωτερικη μνημη 256.....
×
×
  • Create New...