Jump to content

Barbaleki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Barbaleki

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Barbaleki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κρίνοντας από τις απαντήσεις σου το πρώτο πράγμα που θέλω να σε ρωτήσω είναι τι firmware έχεις? Μακάρι να λειτουργούσε και μένα έτσι το wifi μου. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι οτι φταίει η έκδοση λογισμικού που το GT500 (από όσο ξέρω) μόνο version a έχει. Και μένα βλέπει ένα σωρό δίκτυα αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί. Από την άλλη ίσως να είναι αυτή η διαφορά των δύο μοντέλων ρίχνοντας μια ματιά σε κάποιες βαθμολογίες: GT500 GT505 Έχεις ένα δικιο για τα mobile sites, αλλά και πάλι δεν εχουν όλες οι σελίδες που χρησιμοποιώ mobile version. Μόνο οι δημοφιλείς αλλά ας μην ζητάω πολλά... Βέβαια και παίζουν μεγάλο ρόλο οι ρυθμίσεις του ρούτερ αλλά δεν μπορείς να τις αλλάξεις όταν δεν είσαι στο σπίτι σου. Και όταν είσαι στο σπίτι σου δεν θα μπεις στο internet από το κινητό φαντάζομαι. Αυτό το νόημα έχει το wi-fi, δηλαδή να μπαίνεις από διάφορα hot-spots όταν είσαι έξω από το σπίτι σου.
  2. Κατ'αρχήν έχω το GT500 αλλά επειδή δεν έχει ουσιαστικές διαφορές με το 505 θα σου απαντήσω: -Σερφάρισμα: Από προσωπική εμπειρία...όχι δεν την κάνει τη δουλειά του και μπορώ να σου δώσω 3 λόγους: 1. Το wi-fi συνδέεται 2/10 φορές και ακόμα και σε αυτές χάνει εύκολα την σύνδεση. 2. Ο browser του κινητού είναι αργός και σχετικά δύσχρηστος. Δεν έχω δοκιμάσει άλλον. 3. Πολλοί έχουν αναφέρει (όπως και εγώ αν και δοκίμασα μονο μια φορά) πως δεν τους παίζει τα videos στο youtube (αλλά αυτό ισχύει σε πολλά κινητά από οσο γνωρίζω) -Ταινίες: Έχω δει ταινίες χωρίς κανένα πρόβλημα ακολουθώντας τις οδηγίες στην σελίδα 101 του παρόντος thread. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
  3. Προτείνω 2 site: 1. http://www.gt505tools.tk/ (σελίδα από χρήστη του φόρουμ αποκλειστικά για το κινητό). 2. http://www.getjar.com π.χ. Αγγλικό λεξικό : http://www.getjar.com/mobile/10603/dictionary-for-lg-gt500-puccini/ (για GT500, πολύ χρήσιμο)
  4. Αν ο φίλος έχει το ίδιο προβλημα με μένα - που έστι φαίνεται - δυστυχώς η βαθμονόμηση δεν κάνει τίποτα (αν καταφέρεις να μπεις στο μενού και να την επιλέξεις). Η λύση είναι το service, όπως είπα πιο πρίν εμένα μου άλλαξαν όλη την οθόνη αφής. Ελπίζω να σε εξυπηρετήσουν στο πλαίσιο..
  5. Και μένα με παίδεψε αλλά λύνεται πολύ απλά: Σέρνεις το δάκτυλό σου από την μια ως την άλλη άκρη της οθόνης. Αυτό που θέλω να αναφέρω εγώ ως κάτοχος του GT500 (2,5 μήνες) είναι πως το κινητό αυτό είναι το πιο προβληματικό κινητό που είχα ποτέ. Πολύ πιο πάνω είχα γράψει για το πρόβλημα της οθόνης αφής που είχα (αλλού πατούσα και αλλού καταλάβαινε το κινητό-και δεν είναι πρόβλημα βαθμονόμησης). Το έστειλα για σέρβις (Γερμανός) άλλαξαν όλο το συστημα αφής και όλα καλά... για 2 μέρες. Τώρα έχει βγάλει ένα πολύ ενοχλητικό σημάδι στο μέσο της οθόνης και όταν πατάω οπουδήποτε αυτό γίνεται έντονο και βγάζει χρώματα. Άντε πάλι σερβις... Σημειοτέον πως δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω, δεν το κακομεταχειρίζομαι και έχω πάρει και θήκη. Ισως να είμαι απλά άτυχος αφού δεν έχω δει κάποιον αλλο στο φόρουμ αυτό με ανάλογα προβλήματα. Επίσης αν και το κινητό έχει πόλυ ωραίες λειτουργίες και είναι εύχρηστο μπορείς να βρεις καλύτερα κινητά στο είδος αυτό ( οθόνη αφής ) στα ίδια ή και με λιγότερα λεφτά απλά χωρίς το -άχρηστο κατ'εμέ- Wi-fi. Προσωπικό συμπέρασμα : Το GT500 δεν αξίζει...
  6. Το είχα κάνει πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Και δεν μιλάω για μικρή απόκλιση από το σημείο που πατούσα...για παράδειγμα στην κλήση αν πατούσα το 8 θα έγραφε 5 και σε κάποιες φάσεις ακόμα χειρότερα (>1cm). Υποψιάζομαι πως έφταιγε που το είχα ζορίσει πολύ εκείνη τη μέρα με την λειτουργία στο μύνημα όπου σου βγάζει ο,τι γράφεις με το χέρι (μέθοδος εισαγωγής->οθόνη γραφής με το χέρι). Αυτή η λειτουργία κολλάει λιγο συνήθως και ίσως είναι βαριά για το κινητό...το έχει αντιμετωπίσει κανείς αλλος ή είμαι ο μόνος αραγε..? :worry:
  7. Καλησπέρα! Εχω το GT500 στην κατοχή μου εδω και 2 εβδομαδες. Είμαι ευχαριστημένος με τις λειτουργείες του. Το μόνο που με απασχολεί ιδιαίτερα είναι οτι πριν δυο μέρες τα έπαιξε και αλλού πατούσα και αλλού καταλαβαινε το κινητό, γεγονός που καθιστούσε το κινητό σχεδόν άχρηστο. Αν και λύθηκε αυτό το πρό βλημα με μια επαναφορά των ρυθμίσεων θα πάω σε ένα germano απο βδομάδα να το ρωτήσω αν και μαλλον δεν θα ξέρει. Εχει αντιμετωπίσει καποιος παρόμοιο πρόβλημα? Επίσης δυστυχώς δεν βλέπω προκοπή με το wifi καθώς συνήθως δεν συνδέεται με τα hotspots ή χάνει τη σύνδεση. @BusyBeef : Για δοκίμασε να κάνεις και εσύ επαναφορά των ρυθμίσεων αν δε το έχεις κάνει ήδη : Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις τηλεφώνου->Επαναφορά ρυθμίσεων (κωδικός 0000 λογικά) Επίσης αν ξέρει κανείς, επειδή το πήρα από επιδότηση cosmote έχει ως browser το my view, να το χρησιμοποιώ έχοντας επιλέξει προφίλ wifi ή θα με χρεώνει και πάλι. Τι διαφορά έχει αυτός ο browser από τον unbranded Προτείνω την εφαρμογή dictionary σε όσους έχουν ένα επίπεδο αγγλικών και απλά θέλουν να βρίσκουν τη σημασία (στα αγγλικά) οποιας αγγλικής λέξης δεν γνωρίζουν : http://www.getjar.com/mobile/10603/dictionary-for-lg-gt500-puccini/
  8. Δηλαδή? Ρωτησα κάτι ανάλογο πριν από μερικές σελίδες αλλά δεν πήρα απάντηση.
  9. Θα ηθελα να ακούσω απόψεις για την ποιότητα του ήχου από ακουστικά. Ακους ευχάριστα τη μουσική σου ή λόγω των μέτριων-ίσως κακών ακουστικών είναι μάπα? Επίσης αν φταίνε τα ακουστικά υπάρχουν καλά ακουστικά για αυτό το κινητο? Σημειώνω πως δεν θελω να αγοράσω πάλι κινητό της σειράς W της SE μόνο και μόνο για τον ήχο.
  10. Γεια σας μολις έγινα μελος και είμαι εντυπωσιασμενος απο το site ! Εχω επιδότηση αυτό το καιρό στη cosmote και λεω να πάρω το LG GT500 απο γερμανο. Ας με διαφωτίσει κάποιος που το έχει αγοράσει ή απλα ξερει: 1.Τι ακριβώς σημαίνει το κλείδωμα με το cosmote my view? Δεν θα γίνεται να μπαίνεις με wi-fi χωρις να χρεώνεσαι από τη cosmote (προφανώς είμαι ασχετος :lol: ), απλά αλλάζει το interface, ή κατι αλλο? 2.Μπορεί να μου πει κάποιος που πήρε το μοντέλο τωρα τελευταία τι version έχει? V10e? 3.Τι μέρος των προβλημάτων έχει αντιμετωπίσει από αυτά που αναφέρονται σε αυτό το forum?
×
×
  • Create New...