Jump to content

dvnho5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dvnho5

  1. Στο ένα router που έπιασε σίγουρα μου το έχει σε παρένθεση στο status, VDSL2(vectoring). Επίσης πρέπει να υπάρχει επιλογή στο DSL Modulation στο Enhance Capability.
  2. Το τελευταίο πρότυπο που παίζει για vdsl. Όταν παίζω με vectoring το max down κλειδώνει στα 100000mbps περίπου, άσχετα που η forthnet με κόβει στα 50 λόγω προγράμματος. Χωρίς, φτάνει 65 περίπου.
  3. Τα routers των cosmote και forthnet είναι καθαρά pstn (annex a). Σήμερα είχα αφήσει όλο το βράδυ της forthnet και συγχρονισε με vectoring σε Α μετά από 8 ώρες. Δεν έχω αφήσει ακόμα το Asus τόσες ώρες. Συνοπτικά, • το cosmote δεν έχει συγχρονίσει ποτέ με vectoring αλλά συγχρονίζει σε 2 λεπτά στα 49999 • το forthnet αν του βγάλω το vectoring συγχρονίζει χαμηλά, 13000 περίπου, ενώ αν έχει vectoring μετά από πολλές ώρες με λίγο πιο σταθερό internet • το Asus χωρίς vectoring το ίδιο με forthnet, δεν έχω προλάβει ακόμα να το αφήσω πολλές ώρες • adsl συνδέονται όλα και πολύ γρήγορα αλλά χαμηλά UPDATE: βρήκα νέο firmware για της forthnet και πλέον συγχρονίζει στα 49999 με vectoring σε κάνα λεπτό. Οπότε το πρόβλημα βρίσκεται κάπου στο ASUS UPDATE 2: βρήκα για το asus firmware (beta) και έπαιξε και αυτό μια χαρά. με το τελευταίο official είχα τα προβλήματα. Όλα οκ πλέον!
  4. Φίλε, νομίζω είναι συμβατό και με τα 2. Έχει σίγουρα επιλογή μέσα για να διαλέξεις annex. Ακόμα και Α να διαλέξω με συγχρονίζει σε Β. Οοοοταν συγχρονίζει. Δεν νομίζω να είναι θέμα router πάντως καθώς και το μαμίσιο αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα. Απλά δεν σου δίνει πολλές πληροφορίες.
  5. Έχω πρόβλημα με VDSL από τη Nova. Πριν κάνα 4μηνο είχα θέμα με τη σύνδεση adsl που είχα και από 8mbps που έπιανα συνήθως είχε πέσει στα 4. Με τα πολλά ήρθε τεχνικός και αφού δεν διόρθωσαν τίποτα, ξαναπήρα και εν τέλει μου έκαναν προσφορά vdsl στα 26€ πρπ. Έλαβα το routerάκι H168N και στην αρχή συνδέονταν αυτόματα σε adsl και συγχρόνιζε σχεδόν αμέσως. Αφού του άφησα από το dsl modulation μόνο το vdsl συνδέθηκε με κάποια καθυστέρηση. Γενικά ήταν σταθερό και όσες φορές χρειάστηκε να κάνω κάνα restart για να το φρεσκάρω συνδεότανε μετά από λίγα λεπτά. Ένα βράδυ κολλούσε πολύ και αφού δοκίμασα restart δεν έλεγε να συνδεθεί ξανά. Δοκίμασα adsl και συνδέθηκε αμέσως. Το άφησα το υπόλοιπο βράδυ να προσπαθεί και συνδέθηκε μετά από αρκετές ώρες το πρωί. Κάποια στιγμή ήρθε στα χέρια μου ένα Speedport Entry 2i από ένα φίλο και είπα να το δοκιμάσω, μπας και βελτιωθεί το wifi. Συνδέθηκε σχεδόν αμέσως (με χειροκίνητες ρυθμίσεις) αλλά απέδιδε σχεδόν τα ίδια σε σταθερότητα και wifi και είπα να το γυρίσω. Από τότε δεν μπορώ να ξανασυγχρονίσω το H168N για vdsl. Σκεφτόμουν από την αρχή να πάρω ένα άλλο modem router για να βελτιωθεί το κακό wifi και μετά τα παραπάνω θεματάκι κατέληξα στο asus dsl-ac55u μιας και το βρήκα σε προσφορά. Ήρθε στα χέρια μου προχθές και από τότε ούτε με αυτό μπορώ να συνδεθώ. Αν δώσω μόνο adsl συνδέονται και 3 αμέσως. Σε vdsl το speedport εξακολουθεί να συνδέεται και να συγχρονίζει μέσα σε 1-2 λεπτά στα 49999/4998. Τα άλλα 2 με τίποτα. Κάποια στιγμή κατάφερα να τα συγχρονίσω (manually) και κλείδωσαν κοντά στα 13000. Αυτόματα δεν κλειδώνουν με τίποτα. Παρατηρώ στο asus ότι μου λέει annex b ενώ νομίζω πως είμαι σε a. Επίσης, πριν αρχίσουν τα προβλήματα, έχω την αίσθηση πως το h168n είχε συγχρονίσει με vectoring. Καμία βοήθεια; :cry:
  6. Ρε σεις αυτο το youtube δεν θα το καταφερω με τιποτα.. :mad: Προσπαθω να δω video αλλα οταν παει να φορτωσει κολλαει και μενει εκει που λεει φορτωση. Υπαρχει καμια ιδεα? Εσεις ποση ωρα το αφηνεται για να αρχισει να παιζει?
  7. Οταν το πληκτρολογησεις σωστα χωρις να διορθωσεις κατι σου βγαζει το μενου χωρις να πατησεις τιποτα αλλο. Μολις πατησεις το 2ο "#" στο βγαζει. Πρεπει να το πληκτρολογησεις με τη μια χωρις λαθος. Αν κανεις λαθος απο την αρχη..:)
  8. Αυτο που εμφανιζεται οταν πληκτρολογεις 3845#*505#. Και μετα εχεις ολες τις επιλογες για ρυθμισεις κτλ.
  9. Πρεπει να το εγκαταστήσεις απο το .jad αρχείο που περιεχεται μεσα στο φακελο του WeTravel. Και θα ειναι ολα μια χαρα..;)
  10. Να ρωτησω κατι? Στο κρυφο μενου του gt505 η επιλογη που λεει Streaming ειναι απενεργοποιημενη.:wacko: Και γενικα δεν μπορω να δω βιντεο απο κανενα site.:( Ξερει κανεις καμια λυση? Ευχαριστω.
  11. Τελος παντων δεν με πειραζει ιδιαιτερα το wisepilot. Θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να χρησιμοποιησεις το gt505 ως δεκτη gps σε εφαρμογη για υπολογιστη, πχ destinator 7 ή 9. Θα ηταν χρησιμο μαζι με ενα laptop. Αν γινεται τι ρυθμισεις πρεπει να κανω;
  12. Δεν ξερω φιλε μου. Νομιζω εσβησα κατι .Log αρχεια και μετα δεν υπηρχε καμια εφαρμογη απ' οσες είχα εγκαταστησει. Γινεται με καποιο τροπο να το επαναφερω; Υπαρχει τωρα το εικονιδιο της πλοηγησης και ειναι αχρηστο μιας και δεν ανοιγει τιποτα. Δεν φαινεται ωραια. :-P
  13. Παιδια ειναι το πρωτο μου post. Λοιπον. Εσβησα καταλαθος το wisepilot. Δεν ξερω πως το εκανα.:p Θα ηθελα να το βρω παλι. Αν μπορουσατε να μου πειτε ενα link για να το κατεβασω ξανα γιατι το εικονιδιο που λεει πλοηγηση ειναι πια αχρηστο. Το πατας και δεν κανει τιποτα. Αν μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να το διορθωσω. Ευχαριστω...:)
×
×
  • Create New...