Jump to content

kirmis

Members
 • Δημοσιεύσεις

  90
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by kirmis

 1. @tsoump Σε ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες. Με το configuration σου τα προβλήματα μου (muted & drops calls) με SIM (Cosmote) & eSIM (Vodafone) λύθηκαν ! Το config μου είναι το παρακάτω, ελπίζω να βοηθηθούν και άλλοι! Συσκευή : Pixel 6a root : Όχι OS : Android 13 stock - Security Patch Νοεμβρίου Φυσική SIM e-SIM Πάροχος : Cosmote Vodafone Επιλεγμένο δίκτυο : 4G (LTE) 3G Προτιμώμενος τύπος δικτύου από το μενού *#*#4636#*#* : GSM/WCDMA/LTE (PRL) GSM/WCDMA preferred Ανοιχτά data : Ναι Όχι Λειτουργία Allow 2G: Ναι Ναι
 2. Έπειτα απο βδομάδες προβλημάτων με SIM (Cosmote) & eSIM (Vodafone) , μπορώ να επιβεβαιώσω πως με το configuration του @tsoump τα προβλήματα muted & drops calls έχουν επιλυθεί! 8 στις 10 κλήσεις είχα προβλήματα, οπότε με το παρακάτω config είδα τα θετικά αποτελέσματα απο την πρώτες κι όλας κλήσεις! Συσκευή : Pixel 6a root : Όχι OS : Android 13 stock - Security Patch April 2023 Φυσική SIM e-SIM Πάροχος : Cosmote Vodafone Επιλεγμένο δίκτυο : 4G (LTE) 3G Προτιμώμενος τύπος δικτύου από το μενού *#*#4636#*#* : GSM/WCDMA/LTE (PRL) GSM/WCDMA/LTE (PRL) Ανοιχτά data : Ναι Όχι Λειτουργία Allow 2G: Ναι Ναι
 3. Και παίζεις με SIM / eSIM ταυτόχρονα... ?! Δοκίμασα τώρα το NR/LTE/GSM/WCDMA (με SIM & eSIM μαζι) και έπεσε η κλήση στην 2η μόλις δοκιμή. Η μόνη λύση είναι να κάνω disable τη 2η (eSIM) και μόνο τότε μπορώ να κάνω κλησεις χωρίς προβλήματα....
 4. Στο *#*#4636#*#* το default προφίλ βλέπω είναι το GSM/WCDMA/LTE (PRL). Δοκίμασα να βάλω το LTE/TDSCDMA/GSM/WCDMA, που πρότεινε ο @kwstas193 αλλα δεν μου το κρατάει. Με κάποια παραπλήσια προφίλ δεν είδα διαφορά. Όπως έγραψε και ο @tsoump το πρόβλημα και σε μένα είναι στην συνύπαρξη SIM και eSIM. Έχοντας και τις 2 ενεργές είναι σχεδόν αδύνατο να βγάλω / ή να ολοκληρώσω κλήση. Όταν κάνω disable την eSIM, όλα φτιάχνουν! Οι κλήσεις στην SIM παίζουν απροβλημάτιστα! Υπάρχει άραγε κάποιος με stock που να παίζει με SIM & eSIM χωρίς προβλήματα? 🤔
 5. Στην Android 13 που είμαι, βρήκα ενεργοποιημένο ως default το Allow 2G. Επιπλέον, δεν βρίσκω και κάπου την επιλογή να κάνω disable το VoLTE (στην περίπτωση που γίνεται κάποιο conflict απο εκεί)
 6. Καλησπέρα σας, Είμαι με SIM Cosmote (primary voice & data) και eSIM Vodafone σε Pixel 6a και αντιμετωπίζω πρόβλημα σχεδόν σε όλοες μου τις κλήσεις, ακόμα και σε περιοχές με καλό σήμα. Δεν ξέρω αν οφείλεται στην έλλειψη VoLTE, αλλα υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιωθεί η κατάσταση?
 7. Ναι, να είναι και οι 2 SIM & eSIM ενεργές την ίδια στιγμή.
 8. Καλημέρα σας, Κάτοχοι Pixel 6/a έχετε δοκιμάσει εδώ στην Ελλάδα εαν λειτουργεί σωστά το Dual SIM Dual Standby (DSDS)? SIM & eSIM ενεργές ταυτόχρονα? Η δεν υποστηρίζεται όπως και με τα VoLTE/VoWiFi εδώ στην Ελλάδα ?
 9. Καλημέρα σας, Κάτι ακόμα, κάτοχοι Pixel 6/a έχετε δοκιμάσει εδώ στην Ελλάδα εαν λειτουργεί σωστά το Dual SIM Dual Standby (DSDS)? SIM & eSIM ενεργές ταυτόχρονα?
 10. Καλησπέρα, είμαι ένα βήμα πρίν την αγορά του 6a και διαβάζω για τους περιορισμούς του WIFI / volte (για το 5G κλάιν). Είναι όντως τόσο βασικό feature?
 11. ρε παιδιά για πες τε μου οδηγίες για firmware update... Έχω την V10b και έπειτα απο τηλεφωνική επικοινωνία με την LG μου είπαν πως δεν υποστηρίζεται το firmware update απο εκείνους... έλεος δλδ... για help λίγο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 12. Ρε παιδιά δουέύει κανείς το google maps 2.3.2 (full screen)? ?? Γιατι εμένα δεν μου βρίσκει GPS... και απ την ώρα που ανοίγει το πρόγραμμα μου γράφει "η τρέχουσα τοποθεσία σας είναι προσωρινά μη διαθέσιμη" Και τέλος απ τις ρυθμίσεις του GPS, τί είναι πιο σωστό να έχω, το υποβοηθούμενο GPS ή το αυτόνομο.. :( plzzz help!!! :worry::worry::worry::worry:
 13. Παιδιά, τα νεα firmware που έχουν βγεί λένε τίποτα? Εσείς βλέπετε καμία διαφορά? Συγκεκριμένα? ??....... :(:( Εγώ το έχω με το πρώτο... μ αυτό που ήρθε απ την μάνα του και το σκέφτομαι να το αναβαθμίσω.........:blink:
 14. Παιδια, ερώτηση..... Εαν φορμάρω την micro-sd καρτούλα σε ntfs, θα παίξει στο κινητάκι μας? ?? :blink::blink::blink: thxxxzzzzzz
 15. Σωστά για τα word είσαι ok! Για τα power point υπάρχει τίποτα? ??:cool:
 16. Παιδια, ποια είναι το πιο "ενημερωμένο" site με εφαρμογες για το κινητό μας? ?? ;) Συγκεκριμένα ψάχνω κάποιον "word viewer" του office... :D για help plzzzzzzz:!::!::!:
 17. Παιδιά να υποθέσω πως με την αναβάθμηση του λογισμικού η συσκευή επανέρχεται στην εργοστασιακή της κατάσταση... ε? ??? :confused:
 18. Παιδια, μια γρήγορη ερώτηση.... Όταν παίζεις με το Wisepilot ενώ είσαι συνδεμένος σε wifi χρεώνεσαι? ?? :cry: thxzzz
 19. Φιλαράκι είσαι πρώτος!!! :p Το δοκίμασα και είναι πολύ μπροστά!!!! :lol::lol::lol:
 20. Τί ζημιά να πάθει????? :blink::blink::blink: Γι αυτό λέγεται touch screen....... :p:p:p
 21. symbian το gt505??? δεν θα το λεγα φίλε μου.......:wacko:
 22. Φιλε πολύ καλό ακούγεται...... Μπας και έχεις και τίποτα σε "remote desktop" ? (χωρίς την χρήση κάποιου server δλδ... Είχα βρεί κάποια... αλλα δεν λειρουργούσαν ουε στο ελάχιστο :wacko:
 23. ρε, παιδιά να σας ρωτήσω κάτι γρήγορο... Σε όποιες εφαρμογές και να εγκαταστήσω παρατηρώ πως κατα τη χρήση τους σου δεσμεύει το κάτω 1/3 μέρος της οθόνης με κάποια πλήκτρα πλοήγισης.... και ήθελα να σας ρωτήσω εαν υπάρχει τρόπος να τα καταργήσω καθώς θα προτιμούσα να παίζω σε full screen σε όλα! Σας ευχαριστώ πολύ!
 24. Για πες μου σε παρακαλώ φίλε μου σε πιο σημείο του thread γίνεται αναφορά στον συγχρονισμό μέσω outlook... :wacko: Και τι ζητάω? τι ζητάω... :O:O:O
 25. κανείς ρε παιδιά ? ?? :(:(:(
×
×
 • Create New...