Jump to content

pcbill

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

pcbill's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η λογική λέει ότι σου έλεγε βλακεία αφού εσύ μόνο το νούμερο μεταφέρεις! Από τη στιγμή που δεν αλλάζεις πρόγραμμα στο νούμερο, δεν ασχολείται με τι μίνι πακέτα ή προσφορές έχουν ενεργοποιηθεί σε αυτό. Εννοείς ότι δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις τώρα το F2G2. Γιατί παραμένει κανονικά σε όσους το είχαν ενεργοποιήσει...
  2. Μήπως έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις για το Internet? Ενώ πριν την αναστάτωση οι παρακάτω ρυθμίσεις δούλευαν κανονικά: gint.b-online.gr user/pass: κενό τώρα δεν μου δουλεύουν! Στην αντιπαράθεση πάντως που γίνεται χωρίς νόημα για το εαν είναι καλή η προσφορά κλπ κλπ κλπ, θα ήθελα να πω πως επειδή, όπως και να το κάνουμε, δεν είναι δυνατόν να ξυπνάς το πρωί και να μην έχεις τηλέφωνο (και ακόμα χειρότερα να σου λένε ότι χρωστάς κιόλας!), πέρα από προσφορές και οτιδήποτε άλλο, θα έπρεπε η εταιρία να στείλει ένα sms με μια συγνώμη με τον ίδιο τρόπο που έστειλε αμέσως την ενημέρωση για χαμηλό υπόλοιπο (αυτόματα ή μη δεν απασχολεί τον καταναλωτή).
  3. Το bonus εισερχομένων πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε 30 ημέρες (γιατί στο 1269 αναφέρονται μόνο τα λεπτά και όχι μέχρι πότε ισχύει) ???
  4. Πιστώθηκε σε όλους ανεξαρτήτως εαν είχαν ενημερώσει ή όχι.
  5. Αυτό θεωρούσα και εγώ. Τηλεφωνώντας στο call center της εταιρίας για να μάθω που έχει service μου είπαν ότι αφού η συσκευή δεν έχει πρόβλημα, τότε χρεώνεται και μου έκανε εντύπωση...
  6. Η αναβάθμιση στο firmware της συσκευής από το service της LG στους Αμπελόκηπους κοστίζει?
  7. Παιδιά σε υπολογιστή που διαθέτει υποδοχή για κάρτα sim, αξίζει να βάλω κάρτα της Cosmote ή της Vodafone ? Δεν ενδιαφέρομαι για σύνδεση στο internet με συμβόλαιο παρά μόνο a la carte. Δηλαδή όποτε θέλω να καταναλώνω τις μονάδες από την κάρτα. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο στην Cosmote πειτε μου οδηγίες για το τι να ζητήσω (πχ. μια απλή κάρτα cu μου αρκεί ? )
  8. Παιδιά άλλη μια ερώτηση γιατί χρησιμοποιούσα το Non Stop προς 2 αριθμούς με 5 ευρώ/μήνα και τώρα τελειώνοντας ο μήνας πήγα στο F2G2... Η χρέωση του F2G2 είναι 0.0017/sec , δηλ 0,102/min? (Δηλαδή τα 600 λεπτά ομιλίας, εαν δεν υπάρχει non stop, κοστίζουν 61,2 ευρώ και συνεπώς με συμφέρει να ξαναβάλω και το non stop με τα 5€... εαν είναι σωστοί οι υπολογισμοί...) edit: διόρθωση ερώτησης!
  9. Συγνώμη που το ξανα-αναφέρω αλλά μήπως κάποιος χρήστης του κινητού ξέρει να απαντήσει ?
  10. Κατά τον συγχρονισμό με το outlook υπάρχει τρόπος να μεταφέρονται και οι φωτογραφίες των επαφών?
  11. Παιδιά μια παρένθεση... Υπάρχει τρόπος (αυτόματος ή μη) ώστε να απενεργοποιηθεί ο τηλεφωνητής στο καρτοκινητό ?
  12. Σε ευχαριστώ φίλε μου ! Με τόσες επιλογές και 4ψήφια πρέπει να τα παρακολουθείς συνεχώς για να βγάζεις άκρη! Αφού έχω ενεργοποιήσει τα προγράμματα θα περιμένω μέχρι τη λήξη τους, τέλος του μήνα, για σιγουριά. Το μόνο που δεν ξέρω είναι το πρόγραμμα bonus ομιλίας που ουσιαστικά δεν έχει τέλος μιας και το κέρδος μεταφέρεται στον επόμενο μήνα. Οπότε σε περίπτωση που αλλάξω τέλος του μήνα πρόγραμμα με τη λήξη του bonus ομιλίας, τα κερδισμένα λεπτά που πιστώνονται ίσως χαθούν. Ενώ εαν το αλλάξω πριν τη λήξη του, ίσως χαθούν τα λεπτά εισερχομένων κλήσεων! Σπαζοκεφαλιά :-)
  13. Συνεπώς, θα πρέπει να τηλ στο 1265 και να επιλέξω το F2G2. Δυστυχώς έχω ενεργοποιήσει το πρόγραμμα για 600 λεπτά προς 2 wind με 5Ε/μήνα, το πρόγραμμα bonus εισερχομένων κλήσεων (έχω 20 λεπτά διαθέσιμα) και ένα "mini" πακέτο με MMS. Αυτά θα χαθούν με την αλλαγή σε F2G2 (σε ποιο πρόγραμμα είμαι τώρα εξακολουθώ να μην γνωρίζω :-) ) ? Ευχαριστώ για τη βοήθεια...
  14. Παιδιά πως μπορώ να μάθω σε ποιο πρόγραμμα F2G είμαι ? ! Δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή από την ημέρα που ενεργοποίησα τη σύνδεση, αλλά επειδή η ημερομηνία ενεργοποίησης είναι γύρω από την ημερομηνία που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο της εταιρίας για μείωση τιμών (18/11/09) θα ήθελα να ξέρω εαν θα πρέπει να κάνω επιλογή του προγράμματος F2G4 ή όχι που όπως καταλαβαίνω είναι το μειωμένης τιμής F2G. edit: Βλέπω ότι το πρόγραμμα F2G2 έχει μικρότερες χρεώσεις από το F2G4. Ποιος ο λόγος να μην το επιλέξω ?
×
×
  • Create New...