Jump to content

vet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vet

  1. Γνωρίζει κάποιος/α πού μπορώ, στη Θεσσαλονίκη, να βρω μετατροπέα micro usb σε 3.5mm (κλασική υποδοχή για ακουστικά) σαν και αυτό: http://www.handhelditems.com/vx5500-micro-35mm-adapter-p-19854.html ?? Ευχαριστώ και καλές γιορτές!
  2. τα προβλήματα με τη χρήση του ως gps, οφείλονται στον ενσωματωμένο gps του κινητού ή στην έλλειψη καλού gps προγράμματος για την πλατφόρμα του ?? Πχ με εξωτερικό bluetooth gps θα λειτουργούσε καλύτερα ??
  3. μάλλον πρέπει να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση. Στην στέλνω με pm.
  4. Το Κ750i μου από χθες μου κάνει το εξής κουλό: το ανοίγω, δείχνει στιγμιαία το λογότυπο της SE και μετά αναβοσβήνει επ' άπειρον η οθόνη. Μόνο αν βγάλω την μπαταρία σταματάει. Το κουλό είναι ότι το έπαθε στα καλά καθούμενα, ούτε μου έπεσε κάτω, ούτε ήρθε σε επαφή με υγρό... Καμμιά ιδέα για το τι έπαθε??
  5. Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Στείλε μου plz pm το link απ'όπου το "αγόρασες" :p Σε αυτά που ξέρω το βρήκα μόνο με βρετανικό χάρτη.
  6. Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω για το gps του. Έχει μέσα πρόγραμμα χρήσης του gps έτοιμο προς χρήση (ορισμός και εμφάνιση διαδρομής) χωρίς περαιτέρω χρεώσεις (για κατέβασμα χαρτών, ενεργοποίηση διαδρομών κτλ)?? Το βρήκα εδώ που είμαι (Ολλανδία) δωρεάν σε συμβόλαιο 22€ το μήνα το οποίο περιλαμβάνει 175' ομιλίας, 350 sms και ίντερνετ(δεν ξέρω πόσα mb/μήνα).
  7. Καλησπέρα παιδιά. Διάβασα τα πάντα για το gps που με ενδιαφέρει αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω τι παίζει με τη χρέωση όσον αφορά τις άδειες. Λοιπόν αγοράζω το 5800 και απενεργοποιώ το a-gps. Το βάζω με το nokia maps να με πάει από το σημείο Α που είμαι στο σημείο Β. Θα μου δείξει πώς να πάω χωρίς χρέωση?? Δεν με ενδιαφέρουν οι φωνητικές οδηγίες. Μόνο να μου δείχνει το δρόμο στο χάρτη. Με ενδιαφέρει και για εντός Ελλάδας αλλά και για κεντρική Ευρώπη(πχ Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία).
  8. Μερικές απορίες: γιατί πολλοί από εσάς επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε άλλο πρόγραμμα για το gps?? Στο προεγκατεστημένο πρόγραμμα για το gps, μπορώ να προσθέσω χάρτες για ευρώπη?? και τέλος, πόσο κρατάει η μπαταρία με ανοικτό το πρόγραμμα για το gps?? κάνω αρκετά ταξίδια με αμάξι στην κεντρική ευρώπη και με ενδιαφέρουν τα παραπάνω. Ευχαριστώ
  9. μπορεί να παίξει mp4 ταινείες ??
  10. δηλαδή κάνουν φραγή και τους αριθμούς που δεν χρεώνομαι ??
  11. Καλησπέρα, δεν μπορώ να στείλω sms από το whats up μου σε άλλα whats up (με τα 1000 μυνήματα το μήνα) αλλά ούτε και να στείλω στα τετραψήφια 1313 κ 1314. μου λέει ελέγξτε προεπιλογή φορέα(δοκίμασα από 2 συσκευές). μπορώ να καλέσω κανονικά άλλα whats up νούμερα. έχω υπόλοιπο 0.02€ στην κάρτα, μήπως δε σε αφήνει η cosmote όταν δεν έχεις υπόλοιπο?? αλλά και πάλι, γιατί μπορώ να μιλήσω με whats up νούμερα αλλά δεν μπορώ να στείλω μυνήματα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. πώς μπορώ να μάθω πότε έβαλα τελευταία φορά κάρτα στην whats up μου?? μπορώ να το καταλάβω από την ημερομηνία λήξης της κάρτας??(1314 κ επιλογή 3)
  13. πώς μετατρέπω vodafone alacarte σε cu?? χρεώνεται η μετατροπή?? προλαβαίνω την ενεργοποίηση του προγράμματος για τα 1000 λεπτά με άλλα cu??
  14. καλησπέρα παιδιά. υπάρχει κάποιος καλύτερος media player για το κ750ι?? (οι 2μόνες λύσεις που βρήκα είναι η μετατροπή σε w800 ή να χωρίζω τις ταινείες μου σε κομμάτια. αλλά θέλω κάτι πιο εύχρηστο για να μπορώ να ξεκινάω την ταινεία από όπου θέλω). Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...