Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το ξεθαψα σημερα απο το συρταρι μιας και δεν το χρησιμοιποιω τελευταια..ποια ειναι η τελευταια ρομ σε 6.5.3 ?αυτη τη στιγμη εχω την nxxjh2
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστω παρα πολυ..γενικα ειναι ενα περιεργο κινητο...δεν εχει ενσωματωμένο ιντενρτ ή fb?

• Administrators
Internet μπορείς να μπεις κανονικά με τον browser της συσκευής αλλά μπορείς να βάλεις και εσύ κάποιον από τις επιλογές που υπάρχουν.

Modpic.gif

ευχαριστω παρα πολυ..γενικα ειναι ενα περιεργο κινητο...δεν εχει ενσωματωμένο ιντενρτ ή fb?

Για internet υπάρχουν πολλές επιλογές. Εκτός από τους ενσωματωμένους Opera 9.x και Internet Explorer, υπάρχει και ο εξαιρετικός Opera Mini 5, τον οποίο προτιμούν οι περισσότεροι, μεταξύ τους κι εγώ.

Για facebook μπορείς είτε να κατεβάσεις τη σχετική εφαρμογή από το Marketplace, είτε να μπεις από τον browser της επιλογής σου.

• Administrators
υπάρχει και ο εξαιρετικός Opera Mini 5, τον οποίο προτιμούν οι περισσότεροι, μεταξύ τους κι εγώ.

Να υποστήριζε και flash.

Modpic.gif

χμμ...μια χαρα ακουγονται ολα αυτα αλλα τηα χρεώνομαι στην καρτα μου..οποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα...ειτε μεσω mail eite msn..

• Administrators
χμμ...μια χαρα ακουγονται ολα αυτα αλλα τηα χρεώνομαι στην καρτα μου..οποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα...ειτε μεσω mail eite msn..

Τι βοήθεια ζητάς δηλαδή;

Modpic.gif

loipon :)

παταω στον explorer και μου λεει οτι θα πρεπει να συνδεθει στο διαδίκτυο μεσω της της καρτας μου δηλαδη θα χρεωθω...κ μετα απο που μπορω να κατεβασω το facebook mobile..κ γενικα ολεσ τις εφαρμογες που εχει messenger,msn weather κλπ θα τις χρεώνομαι?

loipon :)

παταω στον explorer και μου λεει οτι θα πρεπει να συνδεθει στο διαδίκτυο μεσω της της καρτας μου δηλαδη θα χρεωθω...κ μετα απο που μπορω να κατεβασω το facebook mobile..κ γενικα ολεσ τις εφαρμογες που εχει messenger,msn weather κλπ θα τις χρεώνομαι?

Ολα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή χρεώνονται :(

Εκτός αν έχεις πρόσβαση σε WiFi, οπότε μπορείς να συνδεθεις έτσι.

Για καλό και για κακό, ψάξε και εγκατάστησε το NoData, για να μπλοκάρεις το GPRS και να μη έχεις ανεπιθύμητες χρεώσεις

• Administrators
Για καλό και για κακό, ψάξε και εγκατάστησε το NoData, για να μπλοκάρεις το GPRS και να μη έχεις ανεπιθύμητες χρεώσεις

Εναλλακτικά υπάρχει και το Dial-up Enabler/Disabler.

Modpic.gif

Καλημερα παιδες

Ξερει καποιος πως μπορω να απενεργοποιησω το 3G?

Ευχαριστω εκ τον προτερων :)

• Administrators
Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή αλλά στα windows mobile γενικότερα, αν πας Ρυθμίσεις / Phone / Band και αλλάξεις τη δεύτερη επιλογή από "Auto" σε "GSM" είσαι εντάξει. Αν δεν το βρεις εκεί... ψάξτο λίγο, κάπου τριγύρω θα είναι.

Modpic.gif

Συγκεκριμένα για το Omnia (σε 6.5.3) πας:

Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις Δικτύου (το tab με τα βελάκια) > Επιλογή ζώνης, και επιλέγεις GSM 900/1800. Για να το γυρίσεις πάλι στο 3G επιλέγεις Αυτόματα!

:)

athanaso, δεν θεωρείς τα 200€ εξευτελιστικό ποσό για το συγκεκριμένο κινητό? Μην ξεχνάμε ότι είναι μόλις ενός έτους κ κάτι, και η τιμή του ήταν 520€ και τώρα το βρίσκεις στα 430+ (από αξιόπιστα μαγαζιά πάντα).

Πιστεύω 300€ μπορείς να το δώσεις...

Edited by SHOG_ST
http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

• Administrators
athanaso, δεν θεωρείς τα 200€ εξευτελιστικό ποσό για το συγκεκριμένο κινητό? Μην ξεχνάμε ότι είναι μόλις ενός έτους κ κάτι, και η τιμή του ήταν 520€ και τώρα το βρίσκεις στα 430+ (από αξιόπιστα μαγαζιά πάντα).

Πιστεύω 300€ μπορείς να το δώσεις...

Σε αυτά τα πράγματα κρίνεις όχι βάσει του αρχικού κόστους αλλά της τρέχουσας κίνησης της αγοράς. Για παράδειγμα, όταν βρίσκεις ένα HD2 στα 300 ευρώ το οποίο κατά γενική ομολογία είναι σαφώς ανώτερο του OmniaII, αναλόγως θα πρέπει να κυμανθεί και η τιμή του.

Modpic.gif

Εξακολουθώ να βρίσκω απαράδεκτο στην συγκεκριμένη συσκευή να μην έχουν 50 , όχι παραπάνω , 50mb ακόμη ελεύθερη ram και έναν προγραμματιστή να ρυθμίσει με ένα update την κεραία του gps ώστε να κλειδώνει σήμα όπως στα HTC .

Αν αυτά τα δυο τα είχαν λύσει θα είχα ακόμη το δικό μου και σύμφωνα με ότι κυκλοφορεί μάλλον θα το είχα για πολύ ακόμη καιρό . Κρίμα για την samsung .

Πραγματικά η μόνη συσκευή που με πείραξε πουλώντας την .

Εξακολουθώ να βρίσκω απαράδεκτο στην συγκεκριμένη συσκευή να μην έχουν 50 , όχι παραπάνω , 50mb ακόμη ελεύθερη ram και έναν προγραμματιστή να ρυθμίσει με ένα update την κεραία του gps ώστε να κλειδώνει σήμα όπως στα HTC .

Αν αυτά τα δυο τα είχαν λύσει θα είχα ακόμη το δικό μου και σύμφωνα με ότι κυκλοφορεί μάλλον θα το είχα για πολύ ακόμη καιρό . Κρίμα για την samsung .

Πραγματικά η μόνη συσκευή που με πείραξε πουλώντας την .

Εννοεις οτι οταν ανοιγες την συσκευη σου δεν ειχες 50mb ram ελευθερη?

Σε αυτά τα πράγματα κρίνεις όχι βάσει του αρχικού κόστους αλλά της τρέχουσας κίνησης της αγοράς. Για παράδειγμα, όταν βρίσκεις ένα HD2 στα 300 ευρώ το οποίο κατά γενική ομολογία είναι σαφώς ανώτερο του OmniaII, αναλόγως θα πρέπει να κυμανθεί και η τιμή του.

Δε διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά επειδή έτυχε να δω και να χειριστώ (κ να "στήσω") ένα HD2 εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα ποτέ αυτό το κινητό! Όλα χύμα στο κύμα..Όλα εντελώς όπως τα έδωσε η microsoft (βλ. wm), ενώ το Omnia από θέμα διεπαφής χρήστη είναι κλάσεις ανώτερο (κατά τη γνώμη μου πάντα).. εκεί έχει κάνει δουλειά η Samsung, πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό...

Και από υλικό δεν το βλέπω ότι είναι τόσο κάτω σε σχέση με το HTC.. Η οθόνη του καλύτερή του, επεξεργαστής πάνω-κάτω ίδιος... Το μόνο που θα έβαζα στα μείον είναι η Ram, που ανέφερε ο φίλος kosmous παραπάνω, που εμένα προσωπικά δε μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα τόσο καιρό που το έχω, όποια εφαρμογή και να τρέχει.

Αλλά και βάσει της τιμής που έχει τώρα να το πάρουμε, εμένα μου φαίνονται λίγα τα 200€. Όπως έγραψα και πριν σε αξιόπιστα καταστήματα το βρίσκεις πάνω από 400€...

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

250 ευρω ειναι μια καλη τιμη πωλησης εφοσον ειναι σε καλη κατασταση.

την ζημια στην τιμη του την εχει κανει η κυκλοφορια των windows phone 7 ,ειναι φυσικο αλλωστε να προτιμουν σημερα ταwp7 που μπορεις να βρεις με τιμες που ξεκινουν απο 400 ευρω,καινουργια.

Παιδια υπαρχει κανεις που μπορει να με βοηθησει και να μου πει περιπου τι πρεπει να κανω για να βαλω αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=666636 στη συσκευη μου ??

Έχω την εντύπωση πως για να γίνει έτσι πρέπει να αλλάξεις rom

και την συγκεκριμενη rom πως την περναω στο κινητο μου ? :rolleyes:

Sorry αλλα ειναι πρωτη φορα που παω να κανω κατι τετοιο

Ρε παιδια μπορούμε όντος να περασουμε android στο omnia? To είδα στο youtube και δεν το πίστευα. Εχει κανεις πληροφορίες για αυτό το θεμα?

και την συγκεκριμενη rom πως την περναω στο κινητο μου ? :rolleyes:

Sorry αλλα ειναι πρωτη φορα που παω να κανω κατι τετοιο

Βασικά επειδή η συγκεκριμένη προέρχεται από htc δεν γνωρίζω , εκτός και αν στο αρχείο που θα κατεβάσεις υπάρχει οδηγός .

Στο δικό μου άλλαξα rom (όχι την συγκεκριμένη διότι όταν είχα το omnia δεν υπήρχε) με την βοήθεια των οδηγών από εδώ , αλλά και από εδώ μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες .

Αυτήν θέλεις

Edited by kosmous

Βασικα αμα δεις κατω δεξια εδω εχει να κανεις download αυτη τη rom για το omnia II

http://www.energyroms.com/www/flavors/gtx.html

Το εκανα download το αρχειο και βγαζει ενα αρχειο octans mini που ειναι .exe και ενα αλλο που εχει καταληξη .NB0

Λογικα ανοιγω το octans mini αλλα μετα ?

Edited by khr1s