Jump to content

xolloth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.217
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by xolloth

  1. Ωραια δωρα,ναναι καλη η χρονια η επομενη για ολους μας.
  2. Χρονια Πολλα και Χριστος Ανεστη σε ολους.
  3. εαν το βαλεις αγγελια ,θα πιασεις 200+. ειναι λαθος να το αποσυρεις στον καθε μαγαζατορα για 100-150 ευρω. αλλωστε ειναι αξιολογο κινητο για ναχει τετοια τυχη εκτος εαν ειναι ταλαιπωρημενο.
  4. καντου ενα φορματ και δες μεσω kies εαν η ρομ που φοραει ειναι η τελευταια,εαν δεν ειναι ,περασε την αφου την κατεβασεις μεσω kies. εμενα στον 1,5 χρονο που το εχω δεν εχει φαει κανενα κολημα. δες και τι εφαρμογες εχει περασει μεσα μηπως την ζημια την κανει καποια απο αυτες.
  5. 250 ευρω ειναι μια καλη τιμη πωλησης εφοσον ειναι σε καλη κατασταση. την ζημια στην τιμη του την εχει κανει η κυκλοφορια των windows phone 7 ,ειναι φυσικο αλλωστε να προτιμουν σημερα ταwp7 που μπορεις να βρεις με τιμες που ξεκινουν απο 400 ευρω,καινουργια.
  6. χρονια πολλα παιδια,με αγαπη κυριως για αυτους που ζουν μονοι,υγεια και να εχουμε καλη τυχη.
  7. απο οτι ειδα σιγα-σιγα το εθιμο με τα καλαντα,ξεθωριαζει. ελαχιστα παιδια ειδα στο δρομο με τα τριγωνα,στην πολυκατοικια που μενω ,δεν ηλθε κανενα. ειδικα φετος λογω συνθηκων οι γιορτες ειναι σε βαρια ατμοσφαιρα,ας ελπισουμε να ειναι μια παρενθεση. Χρονια Πολλα σε ολους και να περασετε οσο καλυτερα γινεται.
×
×
  • Create New...