Jump to content

SHOG_ST

Members
  • Δημοσιεύσεις

    263
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SHOG_ST

  1. Καλησπέρα σε όλους, Γνωρίζει κανείς αν και πως γίνεται να μηδενίσει ο knox στο Ν9005?
  2. Όντως δεν το είχα παρατηρήσει αυτό φίλε μου, έχεις δίκιο ;)
  3. Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Η κάμερα όντως την ημέρα είναι τέλεια.. σε χαμηλό φωτισμό τα χαλάει λίγο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το φλας που όταν ενεργοποιείται σαν φακός είναι κάπως αδύναμο, φέγγει λιγότερο και πιο "κίτρινο" σε σχέση με το S2 που είχα πριν. Όσο για τον χρωματισμό, το παρατήρησα αρκετά και το κάνει μόνο στο μενού του touch wiz. Στο test (*#0*#) το μαύρο δεν έχει ίχνος "διαρροής" φωτός απ την οθόνη. Μέσα στο μενού όμως φαίνεται αρκετά ειδικά σε χαμηλό φωτισμό. Θα το κοιτάξω και σήμερα και τη Δευτέρα θα το συγκρίνω με ένα άλλο Note3 και αν υπάρχει διαφορά θα πάω για doa...
  4. Καλησπέρα σας! Κάτοχος του note 3 από σήμερα κι εγώ... Μερικές ερωτήσεις έχω! Η πρώτη είναι η κάμερα που με προβλημάτισε αρκετά.. Σαν να μην έχει και τόσο καλή ανάλυση σε σχέση με του S2 που είχα πριν.. Σαν να βλέπω αρκετά "μυγάκια" κυρίως σε εσωτερικό χώρο. Επίσης το φλας μου φαίνεται κάπως κίτρινο και πολύ πιο αδύναμο από του S2. Κάτι δεν πάει καλά με την κάμερα ή έτσι είναι? Και η δεύτερη ερώτηση έχει να κάνει με την οθόνη.. Στο σκοτάδι από την δεξιά πλευρά όπως το κοιτάμε φαίνεται σαν διαρροή φωτός, δηλαδή είναι πιο "ξεθωριασμένο". Αυτό συμβαίνει σε μαύρο φόντο κυρίως στο μενού (ρυθμίσεις κλπ). Είναι λογικό αυτό?
  5. Ευχαριστώ πολύ! Αυτήν έλεγα να βάλω όταν τις κοίταζα και απ όσα μπόρεσα να διαβάσω βλέπω καλά σχόλια! Θα την περάσω :)
  6. Υπάρχει καλύτερη (και σταθερή βέβαια) από την πρώτη Ισπανική jb που είχε βγει; Εχω παρατηρήσει μερικά κολλήματα και θα ήθελα να περάσω κάποια άλλη αν είναι περισσότερο βελτιωμένη!
  7. Καλή μας επιτυχία! Μπράβο στην ομάδα του myphone για τους συνεχείς διαγωνισμούς! :)
  8. Καλησπέρα, Ψάχνω για μια μπαταρία Anker 1900mAh που έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια στο forum! Βρήκα αυτή στο ebay, αλλά σε σχέση με άλλες που μου έβγαλε η αναζήτηση μου φαίνεται φθηνή.. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Όσοι την έχετε πάρει ήδη μπορείτε να δώσετε κάποιο link?
  9. και εγώ έτσι πιστεύω, γι αυτό είπα να ρωτήσω κ εδώ επειδή δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται με τα iPhone κ τα unlock.. σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!:)
  10. Κατάλαβα.. Θα ρωτήσω να μάθω σε ποιον πάροχο είναι λοιπόν.. Και τα προγράμματα ίδια λειτουργία με τις sim κάνουν? δεν μπορεί να αναβαθμιστεί η συσκευή? πχ αυτό: http://howtounlockiphone.com/ ή αυτό: http://automaticiphoneunlockers.com/, γιατί αν δουλεύει, λόγω του ότι υπάρχουν 2 ίδια iphone που θέλουν ξεκλείδωμα νομίζω συμφέρει καλύτερα από θέμα τιμής..
  11. Αυτό δεν το γνωρίζω δυστυχώς γιατί δεν είναι δικό μου.. Είναι απαραίτητο να το ξέρουμε? Θα ρωτήσω πάντως να μάθω που είναι κλειδωμένο.. Η συσκευή πάντως είναι Α1429 που όπως λέει η Apple είναι και για GSM. επίσης το κουτί από κάτω γράφει "Approved in all EU countries" αλλά με sim της cosmote που δοκίμασα δεν παίζει..
  12. Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το unlock σε iPhone 5. Το κινητό είναι από Αμερική και με Ελληνική sim δεν λειτουργεί..Συνεπώς πρέπει να γίνει ξεκλείδωμα. Υπάρχει κάποιος που να το έχει κάνει? Από μια αναζήτηση βρήκα ότι υπάρχει η R-SIM 7+ που ξεκλειδώνει το 5ρι με iOS 6.1.x αλλά και κάποια προγράμματα που λένε ότι κάνουν το ίδιο. Στο ebay ρώτησα έναν πωλητή σχετικά με την R-SIM και μου είπε ότι θα μπορεί να ξεκλειδώσει το κινητό μου για να δουλέψει στην Ελλάδα, αλλά να λειτουργεί σωστά και το 3G. Με τα επί πληρωμή προγράμματα δεν ξέρω τι παίζει, έχει κάποιος εμπειρία? Ευχαριστώ! :)
×
×
  • Create New...