EchiDNA Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Κάτι άλλο φταίει, σε μένα παίζει κανονικά με: panosha 800 dest7 kastel's Omnia (από το omnia 1) panosha 5 (από το omnia 1) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Σε παρακαλώ έχεις κάτι άλλο στην σωστή ανάλυση..??? Όπως θα κατάλαβες κάτι άλλο φταίει στην περίπτωσή σου. Μάλλον χρειάζεται να το ψάξεις λίγο το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdream13 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Εχεις καποιο ΜMS στο Inbox? Αν εχεις σβηστο και το προγραμμα θα τρεξει κανονικα! Ειναι παραξενο αυτο που λεω αλλα ισχυει! Σε μενα με ομνια 2 επισης τρεχει κανονικοτατα! Απο εμπειρια με window mobile πως εισαι? Σε ρωταω για να σε βοηθησω καλυτερα.. ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΜΑΙ.... 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΨΑΧΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕΜ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΑ... ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΙΞΕ ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ 2 ΜΜS ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΙΝΒΟΧ... ΚΑΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ DESTINATOR... KAI TI ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ... Η εμπειρια μου με τα windows mobile αρχισε μαζί με αυτό το κινητο που αγορασα τον αυγουστο (ΟΜΝΙΑ ΙΙ)... ΒέβαιΑ με τα windows για PC και στο κόψε ράψε για να παίξουν τα προγράμματα θεωρώ ότι είμαι σε ένα αρκετά καλό επίπεδο... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ... Όπως θα κατάλαβες κάτι άλλο φταίει στην περίπτωσή σου. Μάλλον χρειάζεται να το ψάξεις λίγο το θέμα. Τελικά ήταν αυτό που είπε ο Κωνσταντίνος.... Αν σβηστούν mms από το Inbox το προγραμμα παίζει χωρίς να κολλάει... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... Σε ευχαριστώ πάντως όπως και να έχει που ασχολήθηκες με το προβλημά μου... και για όλες τις παραθέσεις που είχαμε... Κάτι άλλο φταίει, σε μένα παίζει κανονικά με: panosha 800 dest7 kastel's Omnia (από το omnia 1) panosha 5 (από το omnia 1) Τελικά ήταν αυτό που είπε ο Κωνσταντίνος... Πρέπει να σβηστούν τα mms από το Inbox... Περίεργο αλλά δούλεψε... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον... ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Τελικά ήταν αυτό που είπε ο Κωνσταντίνος.... Αν σβηστούν mms από το Inbox το προγραμμα παίζει χωρίς να κολλάει... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... Υπάρχει και άλλη λύση για να μην αντιμετωπίσεις ξανά το ίδιο πρόβλημα και να μην έχεις πρόβλημα με τα ΜMS σου: Μπες στον φάκελο που υπάρχει το Destinator και σβήσε το αρχείο SMSmodule.dll Επίσης: Σου έχω επισημάνει πολλές φορές ότι δεν μας επιτρέπεται να γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα, μιας και εδώ είναι forum και όχι chat room. Εάν θέλεις να προσθέσεις κάτι, κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdream13 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Υπάρχει και άλλη λύση για να μην αντιμετωπίσεις ξανά το ίδιο πρόβλημα και να μην έχεις πρόβλημα με τα ΜMS σου: Μπες στον φάκελο που υπάρχει το Destinator και σβήσε το αρχείο SMSmodule.dll Επίσης: Σου έχω επισημάνει πολλές φορές ότι δεν μας επιτρέπεται να γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα, μιας και εδώ είναι forum και όχι chat room. Εάν θέλεις να προσθέσεις κάτι, κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Sorry για τα συνεχόμενα μηνύματα, δεν το έκανα επίτηδες, είμαι στο forum μόλις 2 ημέρες. Δεν ήμουν στο παρελθόν σε κάποιο άλλο για να ξέρω... Και είναι η πρώτη φορά που μου το γράφεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Είμαι ανάμεσα στο Omnia II και στο HTC Touch Diamond 2. Γνωρίζω την ανωτερότητα του Samsung στα περισσότερα χαρακτηριστικά αλλά έχω διαβάσει για πολύ κακή ορατότητα οθόνης στο φως του ήλιου. Αληθεύει; Αν δηλαδή το βάλω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου για GPS και έξω ο ήλιος λάμπει, θα βλέπω τίποτα; Επίσης η κοινότητα χρηστών HTC συσκευών μοιάζει εξαιρετικά ενεργή (πχ roms) και η HTC δίνει αναβαθμίσεις. Από την Samsung έχουμε τίποτα; Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdream13 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Είμαι ανάμεσα στο Omnia II και στο HTC Touch Diamond 2. Γνωρίζω την ανωτερότητα του Samsung στα περισσότερα χαρακτηριστικά αλλά έχω διαβάσει για πολύ κακή ορατότητα οθόνης στο φως του ήλιου. Αληθεύει; Αν δηλαδή το βάλω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου για GPS και έξω ο ήλιος λάμπει, θα βλέπω τίποτα; Επίσης η κοινότητα χρηστών HTC συσκευών μοιάζει εξαιρετικά ενεργή (πχ roms) και η HTC δίνει αναβαθμίσεις. Από την Samsung έχουμε τίποτα; Όπως διάβασες παραπάνω, μόλις εχθές το βράδυ εγκατάστησα το destinator. Σημερα λοιπόν που το δοκίμασα, δεν είχα κανένα πρόβλημα ορατότητας. Βασικό είναι να έχει αφαιρεθεί η προστατευτική ζελατίνα. Επίσης μπορείς να παίξεις με τα διάφορα skin του προγράμματος πλοήγησης που θα επιλέξεις. Εγώ προσωπικά στον ήλιο είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που βλέπω (και όχι μόνο στο destinator) Όσο για το αν υπάρχουν αναβαθμίσεις από την Samsung, μπορώ να σου πω ότι για το συγκεκριμένο μοντέλο, επειδή δεν έχει ακόμα καλά καλά κυκλοφορήσει, δεν υπάρχει κάτι (εκτός από την αναβάθμιση του λογισμικού απο WM6.1 σε WM6.5). Αν ρωτάς για την Samsung σαν εταιρεία δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και το ΟΜΝΙΑ ΙΙ είναι το πρώτο μου κινητό μάρκας Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Το εχει αγορασει κανεις εδω απο ebay ; Η samsung δινει την αναβαθμιση σe wm6.5 ; δωρεαν ετσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Η samsung δινει την αναβαθμιση σe wm6.5 ; δωρεαν ετσι ; Γιατί το κινητό δεν έρχεται με 6.5????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Sorry για τα συνεχόμενα μηνύματα, δεν το έκανα επίτηδες, είμαι στο forum μόλις 2 ημέρες. Δεν ήμουν στο παρελθόν σε κάποιο άλλο για να ξέρω... Και είναι η πρώτη φορά που μου το γράφεις... Κανένα πρόβλημα, απλά εάν δεις και πιο πίσω, έχω ήδη συνεννώσει μηνύματά σου.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Γιατί το κινητό δεν έρχεται με 6.5????? αμή.....με 6.5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Το θέμα είναι είναι ότι όλο έρχεται... Πάει και αυτή βδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=50939&selectedCategoryId=93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 με τι ομως εχει ελθει στον γερμανο,με 6,1 η 6,5; Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gchris Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Πήρα τηλ. στον Γερμανό και μου είπαν ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο και δεν ξέρουν πότε ακριβώς θα είναι, απλά το έχουν βάλει στην λίστα. Επίσης δεν γνωρίζουν και πια έκδοση WM θα έχει... Πάντως καλή τιμή για Ελλάδα και από ότι φαίνεται θα είναι η έκδοση με τα 8gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Πήρα τηλ. στον Γερμανό και μου είπαν ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο και δεν ξέρουν πότε ακριβώς θα είναι, απλά το έχουν βάλει στην λίστα. Επίσης δεν γνωρίζουν και πια έκδοση WM θα έχει... Πάντως καλή τιμή για Ελλάδα και από ότι φαίνεται θα είναι η έκδοση με τα 8gb. 8gb, από Δευτέρα σγα-σγά στέλνουν από ένα σε κάθε κατάστημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 η τελευταια ενημερωση που ειχα απο γερμανος επειδη ψωνιζω χρονια απο εκει ηταν οτι ολα τα νεα κινητα που θα πουλησει απο εδω και μπρος[htc hd2,lg bl40,i8000],απο τις 10 νοεμβριου και μετα. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_daskal Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Πήρα τηλ. στον Γερμανό και μου είπαν ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο και δεν ξέρουν πότε ακριβώς θα είναι, απλά το έχουν βάλει στην λίστα. Επίσης δεν γνωρίζουν και πια έκδοση WM θα έχει... Πάντως καλή τιμή για Ελλάδα και από ότι φαίνεται θα είναι η έκδοση με τα 8gb. Δεν το πιστεύω! Σου είπαν από το Γερμανό οτι δεν ξέρουν ποια έκδοση WM θα έχει?:mad: Αν αυτοί που στο είπαν εκαναν τον κόπο να δουν το εξώφυλλο του περιοδικού τους θα σου έδιναν και τη σωστή απάντηση!:wacko: Στο εξώφυλλο λοιπόν του τεύχους Οκτωβρίου έχει τη φωτογραφία του ΟΜΝΙΑ ΙΙ και δίπλα γράφει, φαρδιά πλατιά: "Το πρώτο κινητό με Windows Mobile 6,5 αποκλειστικά από την Cosmote!" (Όσο για την τιμή είπαμε τι γράφει στο ίδιο τέυχος στις σελ.25 και 35: Τιμή χωρίς σύνδεση 520€ με 8GB και είναι θέμα 24ώρων να δοθεί ο κωδικός της συσκευής στα καταστήματα, όπως μου είπαν από κατάστημα της Cosmote που είχε ήδη αναρτήσει ομοίωμα της συσκευής στα ράφια):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 τι cosmote,τι γερμανος,το αφεντικο ειναι το ιδιο. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_daskal Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 τι cosmote,τι γερμανος,το αφεντικο ειναι το ιδιο. Δεν είπε κανεις το αντίθετο ούτε το θέμα μας ήταν αυτό, αλλά το οτι δεν ηξεραν στο Γερμανό τι εγραφε ή ακόμη περισσότερο τι είχε στο εξώφυλλο το ίδιο τους το περιοδικό!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Σε επικοινωνία μου με την samsung πριν από μερικές μέρες μου είπαν ότι θα είναι διαθέσιμο από cosmote την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου και την επόμενη εβδομάδα και στους υπόλοιπους. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Ρε παιδια ειναι ιδεα μου ή στα περισσοτερα βιντεο hand on το κινητακι ενφανιζεται με αργες αποκρισεις στις εναλλαγες panel. Ειλικρινα ηθελα να το αγορασω αλλα μετα απο αυτα που βλεπω εχω αρχισει κ το σκεφτομαι....Δεν θελω να ξαναπαρω κιν με κολληματα. Βεβαια κανενα hands on δεν εχει wm6.5 (νομιζω δηλ). Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Σε επικοινωνία μου με την samsung πριν από μερικές μέρες μου είπαν ότι θα είναι διαθέσιμο από cosmote την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου και την επόμενη εβδομάδα και στους υπόλοιπους. οπότε λές να το έχει και η wind απο 10 του μήνα και μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Ρε παιδια ειναι ιδεα μου ή στα περισσοτερα βιντεο hand on το κινητακι ενφανιζεται με αργες αποκρισεις στις εναλλαγες panel. Ειλικρινα ηθελα να το αγορασω αλλα μετα απο αυτα που βλεπω εχω αρχισει κ το σκεφτομαι....Δεν θελω να ξαναπαρω κιν με κολληματα. Βεβαια κανενα hands on δεν εχει wm6.5 (νομιζω δηλ). Το TouchWiz είναι βαρύ και λίγο αργό! ;) Αν όμως δεν το χρησιμοποιείς το κινητό πετάει!!! π.χ. άνοιγμα αρχείου pdf 100ΜΒ σε 2 sec!!!! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 απο ηχεια πως παει; ειναι δυνατα; Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts